Memelerimi yaptırdım, push up sutyenlerimin hepsini ucuza satıyorum 👙

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet tanımadığım birinden ikinci el almıyorum. Uyuzu var bulaşıcı bi ton hastalığı var. Çevremden ikinci el gayet karşılıklı kullanıyoruz, çocuklarımızın kıyafetlerini eşyalarını da hep dönüşümlü kullanıyoruz. Ama tanımadığım birinin kıyafetini giymek evet bana göre iğrenç üzgünüm. Siz giyebilirsiniz tabi o sizin kendi görüşünüz karışacak değilim sonuçta :)

ben cocukken bit hep tanidigim insanlardan bulaştı - ben de kendi bitimi hep en yakin cevreme bulastirdim:)
yani derdiniz hijyense tanidiklardan da almayin.
zaten avmde kabinler dopdolu insanlar 10 deniyor 1 aliyor, on kisinin totosuna degen pantolonu deneyip yeni diye mutlu mutlu aliyoruz.
hayat fazla titiz ve hijyen düşkünü insanlar icin cok zor olsa gerek

Ben yapmazdim ama karakter meselesi teşekkürler merakınız için
Merhaba,
bunun karakterle alakası yok site kurallarıyla alakası var.
Paylaşımların kurallara aykırı olup olmadığını öğrenmek, kurallara aykırı bir paylaşım varsa gerekenin yapılması için üyelerin Şikayet Et butonuna basarak rapor etmesi bir kuraldır

• Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız.

Sitede 2. el ve el emeği ürünler satılabilir ama 2. el ürünler kategorisi içinde iç çamaşırı, bikini, mayo ve kozmetik ürünleri yok, bu sebeple KK’de iç çamaşırı satışı yapmanıza izin veremeyiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…