- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dranas kuzum,
Eşin değişmediğini sana gösteriyor.
Aynen eski hal ve harekatında olursa da ben bu adama katlanabilirim diyorsan, hiç düşünme, evlen yeniden.. Ama eşin düzelecek, boşanma onu akıllandırdı sanıyosan, sanma.. Herşey ortada..
Hayır yani bir de espriye döküyor ben espri yaptım diye
Bilmiyorum zaten yaz geçtikten sonra evlenelim dedim o zaman kadar hal ve hareketlerini izleyeceğim
eski eş yeni eş olamamak için elinden geleni yapıyor demek ki
ne diyeyim ki ben şimdi?
eski konularını biliyorum dranas demek tekrar evlilik kararı aldınız inan bu ilk evlilikten bile daha zor bir süreçtir ve zor bir karar umarım hakkında hayırlısı olur
ama olaya farklı açıdan bakarsak eşin seni tekrar kazanmak için olduğundan farklı davranmıyor yani rol yapmıyor hani her şeyi alttan alsa ,sevgi pıtırcığı şeklinde dolaşsa tekrar evlenip aa bu boşandığım adam diye şaşkına dönmek de var ...demekki sen onu bu haliyle kabul ediyorsun tekrar .
tabi yaptığı küstahca ,kaba bir davranış ama her şey normal olsa boşanmazdınız değil mi?
tekrar düşün seviyorsan hatasını anlamasını sağla kendini biraz o yontmaya çalışsın.
bence eski eşin yada eşin şaka yaptığını düşünüyor. eskiden neden ayrıldığınızı bilmiyorum. ama bazı insanlar lafının nereye gideceğini bilmeden konuşur. eşinde seni kapsayacağını bilmeden, espiri yaptığını sanmış. diğer arkadaşlarınızın kavgası başka boyuta geçtiği için, boşuna kendinizi kötü hissetmeyin. sizin yada eşinizin suçu yok.
Seni Sinoptan sorumlu devlet bakanı ilan etmesini esprili buldum, güldüm hatta :) ama başkalarının yanında senin memleketin için "Oralarının yüzde sekseni işe yaramaz" denmesi, espri kabilinden algılanacak bir söz değil..
anlaşılan size hiç saygısı yok
terbiyesizlik yapmış
bence uzak durun
Aynen kafamdan bu cümleyi geçirmiştim konuyu okuyunca bende.
Eskisi yeni olma yolunda ilerleniyorsa bence tek kelimesini bile düşünün tekrardan kötü şeyler yaşamamak adına.
Hemde toplumdasınız ki etrafındaki insanların da huzurunu kaçırmış olmuş resmen.![]()
birden yanlış yere mi girdim diye düşündüm....hayırdır, sizin topik 10.000 bakımına mı girdi?
ara ara burda da yazışın böyle kızlar ya...sizi okumak keyifli![]()
eşiniz toplum içinde sızın memleketınız ıcın ''yontulmamış''kelımesını kullanıp,
kendısı bu kabaca tavrı ıle ne oluyor acaba![]()
baskalarinin yaninda bu tarz konusmalar ve tartismalar yanlis..o an da o lafi espriye vurup gulup gecseydiniz.masanin altindan da bacagina bir tane sallasaydiniz ve insanlar gidince de onu uyarsaniz cok daha iyi olurdu..siz iliskinizde birseyleri asamamissiniz hala..o yuzden evlenmek icin acele etmeyin derim..
benim teyzem de evlendikten bikaç sene sonra boşandı,sonra yeniden evlendi,sonra yine ayrılma kararı aldı,dava sürerken de barıştı sonra çocuğu oldu bi boşanma dilekçesi daha..3 yıllık ayrılıktan sonra yine barıştı.
Mesele de hep ilk mesele..insanlar kolay kolay değişmiyolar malesef :-/
evlenme kararını yaza alman çok mantıklı..o zamana kadar tekrar bi ölçersin herşeyini.Yine sınıfta kalırsa da,gözünü seveyim arkana bakmadan kaç abla
benim teyzem de evlendikten bikaç sene sonra boşandı,sonra yeniden evlendi,sonra yine ayrılma kararı aldı,dava sürerken de barıştı sonra çocuğu oldu bi boşanma dilekçesi daha..3 yıllık ayrılıktan sonra yine barıştı.
Mesele de hep ilk mesele..insanlar kolay kolay değişmiyolar malesef :-/
evlenme kararını yaza alman çok mantıklı..o zamana kadar tekrar bi ölçersin herşeyini.Yine sınıfta kalırsa da,gözünü seveyim arkana bakmadan kaç abla
birden yanlış yere mi girdim diye düşündüm....hayırdır, sizin topik 10.000 bakımına mı girdi?
ara ara burda da yazışın böyle kızlar ya...sizi okumak keyifli![]()
dranas sen boşandın mı yaa
eşin kıskançtı değil mi?tatile falan yollamıyordu.aaa bir yaşıma daha girdim neyse ki yeniden evleniyormuşsunuz.buna sevindim.Allah mesut etsin tatlım.kızmak da haklısın,kabalık etmiş.
dranas ben yeni gördüm konunu,
barışma konusunda olumlu olduğunu biliyordum ama karar verdin mi kesin olarak?
huylu huyundan vazgeçmez biliyorsun.
keşke eski eşinin tek sorunu kabalığı olsaydı ama daha ciddi şeyler yaşadın.
kızın için en doğru kararı verirsin umarım.
Canım, kızın için düşündüğümde eşinle yeniden biraraya gelme fikrine hayırlı olsun diyorum, olumlu bakıyorum.
Ancak gerçekten geçmişe dair herşeyi sildiysen, sürekli eşinin önüne getirmeyeceksen, tartışma çıkartmayacaksan tabi. Aksi takdirde evde sürekli huzursuzluk olabilir diye endişeliyim, az şey yaşamadınız olumsuz anlamda.
Ayrıca eşinin daha bir alttan alan, nazlayan, şımartan tarzda olmasını ve verdiğin bu yeni şansa minnettar olmasını beklerdim. Yaptığı kabalıktan hoşlanmadım. İyice gözlemle bakalım canım, hemen evlenme. Bırak 1 sene geçsin isterse, ne acelen var.
Kızın büyüyor, artık herşeyi anlayacak yaşa geliyor. Hiç hata yapma şansın yok canım.