Memleket meselesi

bnde sinopluyum hemde durağan yontulmamış olsa orası olur die düşünüyorumm şuan herkez okumuş ve mesleğini eline almış kişiler ki boyabat daha güzel bi yer ne kadar orada doğup büyümesemde bazen yazları giderim eşin şaka amaçlı söylemiş olabilir yani eski eşin ama tabi insanın ağrına gidiyor benmde olsa benmde gider .:43:

bnde sinopluyum hemde durağan yontulmamış olsa orası olur die düşünüyorumm şuan herkez okumuş ve mesleğini eline almış kişiler ki boyabat daha güzel bi yer ne kadar orada doğup büyümesemde bazen yazları giderim eşin şaka amaçlı söylemiş olabilir yani eski eşin ama tabi insanın ağrına gidiyor benmde olsa benmde gider .:43:

Canım ya bunun memleketle bir ilgisi yok Türkiye geneli zaten yurdum insanı olduğu için memleket olarak kişileştirmeye gerek yok diye düşünüyorum

Son düzenleme:
eşlerin her lafı bi gaflet ve delalet içinde olabiliyo çoğu zaman.en iyisi ciddi manada onları takmamak. eğer eşinle bu gibi konular yüzündün boşanmaya kalktıysan yeniden evlilik fikrini biraz daha gözden geçir derim.

ayrıca şunu bilir şunu söylerim okumakla adam olunmuyoooooooooooooooooo. adam olmak ayrı bi zanaaaat.

dranas,senin konun memleket meselesi olmaktan çıkıp_ tekrar evlenmeli myiim yoksa evlenmemeli miyim e doğru gidiyor:10:
her şeyin hayırlısı olsun tabi ama kendine bunun ile ilgili bir süre vermiştin yanlış anımsamıyorsam...bunun dışında bir aile danışmanına gitmeyi düşündün(üz) mü?
belki daha net bir karar vermende yardımcı olurdu...

dranas,senin konun memleket meselesi olmaktan çıkıp_ tekrar evlenmeli myiim yoksa evlenmemeli miyim e doğru gidiyor:10:
her şeyin hayırlısı olsun tabi ama kendine bunun ile ilgili bir süre vermiştin yanlış anımsamıyorsam...bunun dışında bir aile danışmanına gitmeyi düşündün(üz) mü?
belki daha net bir karar vermende yardımcı olurdu...

Aile danışmanları ne biliyim ben sevmiyorum öyle yerleri
Bu konuyu açalı çok olmuştu ama arkadaşlar yazıp güncellemişler o yüzden cevap niteliğinde yazdım

Back
X