MEMLEKETE TAYİN EŞİMİN AİLESİ YÜZÜNDEN ÇOK PİŞMANIM NASIL YAPTIM BUNU

Peki ne yapabilirim sağlıklı düşünemiyorum gerçekten bugün eşim le tekrar uygun bir dille konuşacağım ama hemen hasta ne yapabilirim gitmeyim mi ilgilenmeyim mi demelere başlayacak.

Peki ne yapabilirim sağlıklı düşünemiyorum gerçekten bugün eşim le tekrar uygun bir dille konuşacağım ama hemen hasta ne yapabilirim gitmeyim mi ilgilenmeyim mi demelere başlayacak.
Tayin isteyin çok ciddiyim
Kendiliğinden çıkmış dersiniz eşiniz hakim mi mevzuata bilmiyorum ama tayin isteyin sehri iyice dusinerek seçin

Peki bunu nasıl yapabilir ben birşey söylediğim de hemen bana onlar benm annem babam gitmeyim mi görmeyim mi yardım etmeyim mi demeye başlıyor. Hep başa sarıyoruz iletişim bile kuramıyoruz

Kavga ettikçe eşiniz daha çok oraya gider, onlar daha çok çağırır. Bence tam tersi bir strateji uygulayın

Büyük bir şehirdeymişsiniz şu an olan güzel şartların hiçbiri yokmuş tamam da illa neden memlekete tayin istendi?
Türkiye'de başka küçük yer kalmadı mı? Bile bile lades demişsiniz son pişmanlık boşa.
Önünüzde 2 seçenek var.
Ya boşanıp eve uğramayan eşinizi toptan anasının dizinin dibine yollayacaksınız. Kiranız 8 bin, çocuğa anneniz bakıyor.
Garanti mesleğiniz var her türlü geçinir gidersiniz. Kafanız rahatlar.
Ya da eşiniz yokmuş gibi ondan beklentilerinizi sıfıra indirip hayatınıza kağıt üstünde evli ama yalnız çocuğunuzla devam
edeceksiniz. Eşiniz kirayı öder, eve katkıda bulunur siz de birikim yaparsınız. Bu seçeneğin artıları da bu kadar.
Hayat sizin seçim sizin.

Biz baska sehirdeyken hasta değil miydi? Benim tayin istememi mi bekledin hasta olduğunu hatırlamak için? O yaşta tansiyonu olmayan mı var herkes anasının babasının dizinin dibinde mi senin gibi? Annenin 3 aylık ömrü kalmış gibi davranıyorsun, baban yanında sonuçta yalnız değil, şeker tansiyon ilgi gerektiren hastalıklar değil, biz de senin aileniz biraz da oğluna, evine zaman ayır diyebilirsiniz. Yok uzatırsa da boşayın gitsin ya anneci erkekle ömür geçmez. İnsan annesine tabii ki ilgi gösterecek ama evini unutacak kadar da değil. Akşama kadar yanında durunca şeker ve tansiyon hastalığı geçmiyor sonuçta.

Nasıl yani bütün huzurunu eşinin yaşlı ve hasta bir annesi mi kaçırıyor? Saçma bir düşünce. Ve evet eşin gidip bakmak zorunda. Annen hasta olsa ve sadece sen yanında olsan bakmayacak mısın? Annen oğluna bakıyor di mi? İlgileniyor da. Yapmak zorunda mı? Değil ama yapıyor.
Bu arada ilk atandığın yerdeki şeyleri de aşırı abartmışsın. Bütün çalışan kadınların yaşadığı şeyler. Belki de sen herşeyi abartıyor olabilirsin. Bana öyle bir izlenim verdin.

Çocuğunuz büyümüş zaten niye memleket ki? Ucuz olan baska bir şehir seçeneği varken o kadad zorluk sonu yine lades demeniz sizin sucunuz esiniz hakli imkaniniz varsa gidin

Şu an hiç birşeyi göremiyorum sadece kendime yükleniyorum iyi değilim
Boşansanız mı?
Eşinizde ailesiyle yaşar mutlu mesut, en azindan siz kurtulmuş olursunuz bu baskıdan.
Boşanmayacaksanız da sal gitsin ne hali varsa görsün.
Kafayı yemektense umursamamak daha iyi saat kaçta geliyorsa gelsin sallamayın, yokmuş gibi davranın.

Yine birikim yapabileceği kücik bir ile gidebiliyorsa gitsin dedim ben. Huzuru kalmamış mevcut ilde. Diğer yer zaten pahaloymış orayı demiyorum

Tamam da tansiyon şeker pek çok kişi de var,bugünden yarına tedavi değil ki .Pek çok yaşlı bunlarla yaşamayı öğreniyor.O da öğrenecek başka yolu yok.

Aynı yerde hasta bir anne varken ve başka kardeş yokken eşinizin daha çok sorumluluk alması normal. Kendi evini ihmal etmeyecek düzeyde olmalıydı ama eşiniz zaten bunu yapabilecek birisi değil. Önceki tecrübenize rağmen bile bile lades demişsiniz. Ben olsam eski görev yerine tayin isterdim. Bu şekilde evde yalnız kalıp sinirlerimi bozacağıma fazladan kira veririm.

Peki bunu nasıl yapabilir ben birşey söylediğim de hemen bana onlar benm annem babam gitmeyim mi görmeyim mi yardım etmeyim mi demeye başlıyor. Hep başa sarıyoruz iletişim bile kuramıyoruz
Hergün gidip ne yapıyor orda? Tamm annesi hastaysa tabiki ilgilensin ama hergün gitmesini gerektiren ne? Ev işlerini mi hallediyor gidince?

Ben sana demiştim derken aslında bir yanlışın içinde olduğunu kendisi de kabul ediyor ama çözüm bulmuyor, karşı koymuyor sizi suçluyor. Eşiniz akıl baliğ değil, cezai ehliyeti yok bana kalırsa. 6 yaşındaki çocuk bile yeri geliyor irade koyuyor, yetişkin erkek bu kadar edilgen olmamalı.

Eşiniz normal degil ? Sanki diger sehirde her şey güllük güneşlikmis te siz diger sehre keyfi yerlesmissiniz gibi davraniyo. Yasli olan herkesin sorunlari var esiniz ne diye kole oluyor ki kapilarinda . Annesidir elinden geleni yapar da sizi niye siliyor iyi mi kafası? Bu yasa gelmis denge kuramayan bi insan. Oturun konusun insan gibi baktiniz duzelmeye niyeti yok önünüze bakin siz de

Eşiniz ailesinin huzur bozduğunun farkındaysa dönmek istemeyen o idiyse neden döndükten sonra sınır çizmeyi beceremiyor? Tam olarak nerede tıkanıyor ki konu anlamadım. Her şey eşinizin suçu.
Evet ailelerden uzakta çocuk büyütmek çok zor ben de şu an o durumdayım ama memur değiliz maddi anlamda biraz daha rahatız evde de ablamız var mecburen. Memur olsak altından kalkamazdık. Yine de annenin yakınında olmak bambaşka bir konfor. Siz dönmekle doğru bir karar vermişsiniz kendinizi suçlamayın.

Valla diğer şehirde sizde mutsuzdunuz bence yoksa memlekete donmezdiniz.simdi burda çocuğunuz mutlu, kira düşük, trafik problemi yok herşey güzel.niye kocanın dengesiz ailesi yüzünden rahatını bozacakmissin.kendini hiç suçlama.sorun kocanda sen nasılsa kendin geldin diye bu bahaneye sığınıp evini unutmuş.onu bir sarsip kendine getir.aslinda tam boşanacak adamda siz daha iyi bilirsiniz

Konu cok ilerlemis ama ben birseyi anlamadim konu sahibi,

Simdi kocaniz baska sehirdeyken muhtesem bi adamdida (aileye ilgiyi yeteri kadar gosteriyordu bizlede ilgiliydi gibi anlatmissiniz) memleketine dönünce mi böyle kaba saba ilgisiz ve aileci birine dönüştü?

Siz esinizi baska sehirdeyken taniyamamissiniz gibi dusunuyorum eger boyleyse

Uzaktayken nasil ici elverecekti peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…