memlekete tek gidip kalmama izin vermiyor

Ailemden 4-5 saat uzaklıktayım öğretmenim yaz tatili olduğu için 1 ay kadar ailemde kaldım eşim özellikle kendi gitmemi istedi hamilesin evde tek kalma diye. Bu hafta da birlikte gideceğiz 4-5 günlüğüne
hamilelik olmadığı zaman nasıl gidiyordunuz 15 tatil yaz tatili falan onun dışında da gidiyor muydunuz

çalışınca da değişeceğini sanmıyorum.

bazen aşırı sinir geliyor böyle davrandığında kötü bi şey söylediğinde veya büyük kavga ettiğimizde her şeyi bırakıp bitiresim geliyor (normal mi çoğu kişi böyle hissediyor mu bilmiyorum:/) ama bi yandan ayrılmak istemiyorum çünkü pozitiflerimiz de çok ve birbirimizi seviyoruz. sonrası daha kötü olur kötü bi karar vermiş olurum diye korkuyorum

Biz de eşim teklif eder hadi sizi bırakayım biraz değişiklik olsun diye ama ben kabul etmem genellikle. Cocuklar ve iş guc derken yolculuk da yoruyor. Bizim izinler belli o dönemlerde genelde birlikte gidiyoruz o bazen bizi bırakıp dönüyor sonra tekrar gelip alıyor. Ama ben nereye sen oraya mantığı hiç olmadı.

Neredeyse her ay görüşüyorsunuz. Yani onlar geliyor, siz gidiyorsunuz. 2 gün olsa bile. Elbette gideceksiniz göreceksiniz, vakit geçirip özlem gidereceksiniz ama hem sizin hem ailenizin evlendiğinizi, sorumluluk altına girdiğinizi, beisr hayatı gibi ayın yarısını orada yarısını burada geciremeyeceğinizi bilmeniz gerekir.

Bana da cok sik gorusuyorsunuz sehir disindaki aile ile gibi geldi ama konu bu degil. Esininde derdi budur aslinda da nasil dicegini bilemiyordur. Bu arada bizde esimle birlikte gideriz ailelere birkikte kaliriz ayri gidip kalmam

Aynı durumdayım.Millet gidip aylarca kalıyor.Ben annemlerde 1 gece tek kalsam beni yalnız bırakıyorsun diyor.Bu yaz 20 güne yakın kaldım.Ama tek seferde değil.Aralarda gidip kaldım.Buna da şükür

Ee hani para yoktu. Siz ailenize gidince para sıkıntısı oluyor da o arkadaşlarıyla gezince olmuyor mu?

Hizmeti aksamasın diyedir o sensiz duramamaktan değil.
Ailesi çene yapacaktır ne gerek var bık bık diye ondan da çekiniyordur.

Romantik gerekçeler sunamadığım için üzgünüm ama öyle.

Mutsuz etme pahasına gidin ve 10 gün kadar kalın gerçekten de eğlenin.
Verdiğim yol parasına değsin deyiverin.
Dünya paşa beyin etrafında dönmüyor.
Bir sağlam kavga edilir bir kaç gün surat çekilir ama inanın değer.
Böyle böyle alışacaklar özgürlüğünüze saygı duymaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…