- 18 Nisan 2025
- 78
- 219
- 8
- 36
- Konu Sahibi bedifferent
-
İstediği huzursuzluğu çıkarsın, baştan eğer size mantıklı ve uygun gelmiyorsa, ortak noktada bulusamiyorsaniz dediğini yapmayın.çok büyük konularda kısıtlamıyor ama ufak tefek tartışma konularında hep onun dedikleri doğru ve mantıklı gibi davranıyor
o açıdan değil de benden ayrılmak istemiyor diyeymiş.. evlenmeden önce de öyle derdik hiç ayrı kalmayalım özlüyoruz falan diye. uzak mesafeyken 2 haftada bir illa ki gelirdi ya da ben giderdim.Kaç yıllık evlisiniz, eşiniz kaç yaşında? Evde birkaç gün bir hafta yalnız kalamayacak kadar küçük veya engelli mi anlamadım. Aileme gitmek istediğim zaman eşimden izin almam gideceğimi söylerim, sen de istersen gel istersen gelme diye teklif ederim. O da evde birkaç gün yalnız kalma fikrine bayılıyor zaten.
Sizin çalışmanız lazım kesinlikle. Bu mesaja göre görüşmelerin arası çok değil ama düğün dernek program olduğunda 2-3 gece gitmenize bu kadar laf söylememeli. Özellikle hakkını doldurdun gibi çirkin laflar.ben henüz çalışmıyorum.
annemler 20 gün önce bizdelerdi 5 gün kaldılar onun için dedi daha yeni geldiler diye. ondan önce de haziranda bayramda biz gitmiştik.
ben daha önce tek gidip kalmıştım o zamandan beri 3 ay oldu yani.
evet ben de onun ailesinden örnek veriyorum ama istemiyorsan çok sık gitmeyiz diyor. bide yol parası açısından konuşuyor zor diye…
ben de gidicem gibi ama mutlu mutlu tadını çıkaramayacağım ona üzülüyorumİstediği huzursuzluğu çıkarsın, baştan eğer size mantıklı ve uygun gelmiyorsa, ortak noktada bulusamiyorsaniz dediğini yapmayın.
Öyle hep onun dediklerini dogru sanmasina alistirmayin eşinizi, çok çekersiniz.
başlığa öyle yazdım da işte razı değilim istiyorsan yine gidersin diyor. yine de çok rahatsız edici sinirimi bozuyorIstersem kaynanama 10 saniye mesafede oturayim eger bana hakkini doldurdun gibi birsey soyluyorsa ayni metodu ona uygularim
Daha bu hafta gorustuk yeter, benim aileme ne kadar gidiyorsak ya da gidiyorsam sende o kadar gidersin ya da gideriz derim
Onceden boyle degildim ama artik boyleyim
Aileme de her zaman esimle gitmem
Ne o oyle yapisik ikiz gibi
Giderim, sonra esim beni almaya gelir aileme de merhana demis oluruz doneriz
Izin vermiyor ne demek, ebeveynlerimize bile sormuyoruz bir yere gidecegimiz zaman
Kaldi ki koca
Bir bir mulk degiliz
Tapumuz da kocalarda degil
Ay niye?ben de gidicem gibi ama mutlu mutlu tadını çıkaramayacağım ona üzülüyorum
kendi dediği de oldu gidelim diye zaten arayı çok açmadık ama hep haftasonu için ikimiz gideriz diyor yani benim tek gitmek istemem hep sorun oluyorSiz çalışıyor musunuz? Eşin rızası tabiki önemlidir ama tutup 3 ay önce gördün hakkını doldurdun gibi hanzoluklar yapmak için değil bu hak. Ailesine gidip aylarca kalan yada 2ayda bir 15 gün kalanlar için fazla deniyor bende diyorum açıkcası ama 3 ay olmuş 2-3 gün gitmekten daha doğal ne var. Bunun için izin istemeyin bile, ikna ile halledemezsiniz gidiceksiniz, siz gide gide oda alışacak.
Kendi ailesi dibindeyken böyle konuşmasına müsade bile etmemeniz gerekirdi. Normalde kendisi demeli benimkiler yanımda sende istersen iki üç gün git aileni gör hasret gider diye
Tamam kisasa kisas yap o haldebaşlığa öyle yazdım da işte razı değilim istiyorsan yine gidersin diyor. yine de çok rahatsız edici sinirimi bozuyor
aynen mantıklı zaten aklımdan öyle şeyler geçiyor da kendisi de istemezsen bizimkilere de sık gitmeyiz diyor ordan sıyırıyor. memlekete gitme konusunda da maddi olarak yorucu oluyor sen para konusunu hiç düşünmüyorsuna geliyor mesele.Tamam kisasa kisas yap o halde
Kendi aileni 20 gun once mi gordun
Onun ailesini de 20 gun sonra gor mesela
Bak bakalim kabul edecek mi
cevap vermemişim 1 yıl 2 ay oldu. ikimiz de 27yiz. ben de gidebilir miyim diye değil de şöyle yaparız gideriz ya da gideyim diye kelimeler kullanıyorum ama işte anlaşmazlık oluyor. keşke o da öyle olsa yalnız kalmak istemiyor annesi de öyle bi alıştırmış ki zaten ona da sinir oluyorum masadaki tabağını tezgaha bile koydurmuyor paşa gibi bakıyor her işini yapıyor şimdi ben alıştırıyorum yavaş yavaş iş veriyorum bazen yardım ediyor vs.Kaç yıllık evlisiniz, eşiniz kaç yaşında? Evde birkaç gün bir hafta yalnız kalamayacak kadar küçük veya engelli mi anlamadım. Aileme gitmek istediğim zaman eşimden izin almam gideceğimi söylerim, sen de istersen gel istersen gelme diye teklif ederim. O da evde birkaç gün yalnız kalma fikrine bayılıyor zaten.
Gerçekten öyle mi peki ?aynen mantıklı zaten aklımdan öyle şeyler geçiyor da kendisi de istemezsen bizimkilere de sık gitmeyiz diyor ordan sıyırıyor. memlekete gitme konusunda da maddi olarak yorucu oluyor sen para konusunu hiç düşünmüyorsuna geliyor mesele.
Aileniz yeni gelmiş evet aslında dediğiniz gibi 3 ay olmamış bir 2..3 ay geçsin özleyin bencedeben henüz çalışmıyorum.
annemler 20 gün önce bizdelerdi 5 gün kaldılar onun için dedi daha yeni geldiler diye. ondan önce de haziranda bayramda biz gitmiştik.
ben daha önce tek gidip kalmıştım o zamandan beri 3 ay oldu yani.
evet ben de onun ailesinden örnek veriyorum ama istemiyorsan çok sık gitmeyiz diyor. bide yol parası açısından konuşuyor zor diye…
Geldiklerinde de eşi burunlarından getirdi, surat astı, misafirleri geldiklerine pişman etti. maksat ayaklarını kesmek git-gel’i tamamen bitirip eşini ailesinden koparmak.Aileniz yeni gelmiş evet aslında dediğiniz gibi 3 ay olmamış bir 2..3 ay geçsin özleyin bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?