Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

arkadaşlar memorialde emekli sandığına mensup olanlar, ne kadara tüp bebek yaptırdılar öğrenebilir miyim

canım benim malesef emekli sandığı ile anlaşmaları yok yani sosyal güvencenin hiç bir katkısı olmıyor.
Bizde geçen ay denedik ama malesef yeteri kadar yumurtam oluşmadığı için tüp bebek yapmadılar aşılama denediler onunda sonucu negatif malesef. çok üzüldüm sonucu 10 mart ta öğrenmiştim. siteye bu gün girebildim.
bizimki aşılama olmasına rağmen rizeden geldiğimiz için her türlü masraf dahil 3000 tl harcadık. başka bir yerde bu paraya tüp bebek yaptırıdım ama insan güvenemiyor. hastaneden memnunum
yaza yine tüp bebek denemek istiyoruz inşaallah

tüp bebek için hastranin fiyatı 1900 EURO + ilaç masrafları diyor ilaçlar ise senin bünyene bağlı 500-2000 tl arasında değişiyormuş
allahım inşaallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder. pes etmek moral bozmak yok dua etmeye devam arkadaşlar.Şeniz

Kızlar biz de 3. denememizi memorialda yaptırmayı planlıyoruz gerçi daha var, yaza inşallah.. ama sorularım var.. memorialda tedaviye başlayınca başka şehirde kendi doktorumuz takibi yapabiliyormu? tedavi uzun bir süreç başka şehirden gidip de orada uzun uzun kalamayacağız sanırım.. o nedenle kendi doktorumuz takip etse de yumurta toplama ve transfere oraya gitsek mi diye düşünüyoruz?
en iyisi orada kalmak biliyorum ama zaman problemimiz olacak.. bir de hangi doktor daha iyi? randevu alırken ne demelimiyim? hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz?
2 negatif denememiz var, o zaman 2 embriyo mu transfer edecekler?? ooooof ben daha gitmeden başladım sorularıma...

hmmm bir de orada ne gibi testler istiyorlar başlamadan tedaviye? biz genetik testleri yaptırdık, bir problem yok Allaha şükür...

Artvinli tekrar tekrar tebrikler, seninle ne zamandır konuşamamıştık, bebişlere selam Dervis teyzelerindenkaydirigubbakcemile2
Sağlıkla bebişleri kucağına alırsın inşallah, sabrının karşılığını aldın gerçekten de dediğin gibi, darısı başımıza..

bizde genetik testleri yaptırdık sonuclarını bekliyoruz ama öyle korkuyorumki sonucların kötü olmasından..hormon tahlilleri normaldi ama..genetik kötü cıkarsa dedi doktor belki biz tese bile yaptırmayız..birde eşimim abisinde sperm sayısı cok düşük ama..eşinin üç tane bebegi var hatta sonuncusu ikiz..ama sayısı 100 00 felanmıs eger onlar yanlıs hatırlamıyorlarsa..ama cocukları dogal yoldan..artıkk şans nasip..ama beklemekten öyle yoruluyorum ki..birde eşimde varikosel cıktı..onada ameliiyat dedii..valla sasırdık..

Mehtapcım benim eşimdede varikosel var.Memorialde teşhis konulmuştu.ama biz varikosel ameliyatı olmadık.memorial dahil,diğer gittiğimiz dr.larda illa ameliyat olman lazım demediler.hatta olsan bile durumunda hiç değişiklik olmayacak demişlerdi.(ama sizin varikoselde durumunuz farklı olabilir bilemiyorum.)eşimin ameliyatıda çok şükür çok iyi geçmişti.o ameliyattan 5 kez uygulamaya yetecek spermler bulundu.
si<zde bizim gibi hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız inşallah.

Dervişim canım benim.epeydir görmüyordum seni,yeniden tedaviye başlaman ne kadar güzel.rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah.

Evet canım rabbim bizi çok sınavdan geçirdi çok şükür biz o sınavları geçtik.Ama hayat canım be,şimdide başka sınavlarımız var,onlarla başetmeye çalışıyorum.ama hep şükrediyorum.inşallah bu sınavdanda hayırlısıyla ve sabırla geçicem.

canım şu memorial hakkında bana geniş bir bilgi verirmisin ürolog ve dr hakkında...

ARTVINLI9876
canım bende semih bey olsanız olur dedi..ama daha önce gittigimiz bir hekim olmasada olur..sizin için cok anlamlı degik dedii..birde cok pahalı olunca memorialde iyice sasırdım kaldım..birde genetik sonuclarıını bekliyorum..artvinli canım coookkk korkuyorum..sonucları bekliyorum ama zaman gecmiyor sanki..varikosel konusundada illa olun derse..birde variikosel ameliyat olursa üstelik ondan sonrada belemek zorunda kalacagız belkide 6 ay..semih bey varikosel olursa belki tese yapmadan belki az da olsa cıkış olabilir dedi..ama malum kesinliği yok tabiki..

merhaba arkadaşlar eşim azoperm ve ikinci deneme olcak eşime mikrotese yapılcak haftaya ön görüşmeye gelcez ama oranın üroloğu hakkında bilgi verebilirmisiniz muyene ücretleri nekadar ilk görüşme ücretsizmi birde tüp bebek ne kadar mal oluyor

arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlayacağım. memorila de başlamaya karar verdik ve geçen hafta ön görüşmeye gittik o gün aynur hnm müsaitmiş onunla görüştük (hiç memnun kalmadım )
daha önce 3 gebelik yaşadım ama bebeklerim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım. bu yüzden sol tüpümde hidrosalpenks oluştu.önce laporoskopi yapılması gerekiyor muayneye geldiğinizde daha detaylı konuşup karar veririz dedi.
iki gündür burada yazılanları okuyorum bikaç arkadaşımız hale hanımdan çok memnun olduklarını söylemişler benim içinde hasta doktor ilişkisi çok önemli ama eşim c.tesi günü için semra hanımdan randevu almış prof olduğu için..
çok kararsızım arkadaşlar semra hnm yoğun olduğu için bazı işlemleri diğer doktorlarda yapabiliyormuş
ben doktorumun bu zor süreçte hep yanımda ve bana destek olmasını isterim. hale hnm ve semra hnm arasında biran önce karar vermem gerekiyor ama aklım karman çorman önerilerinize ihtiyacım var
birde laporoskopi yaptıran varmı daha önce masraflı ve zor birşeymi?
daha tedaviye başlamadan stresini yaşamaya başladım
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş

mrb pasmanika; ben memorialde 2 kez tedavi oldum. doktorum hale hanımdı ama nerdeyse ordaki doktorların hepsindede muayene oldum. semra hanım hariç. memnun kaldığım doktorlar kim diye sorarsan hale hanım başta olmak üzere nur hanım ve sevecen doktor müstecep bey. ama hale hanımın yeri başkadır bende tabi. hiç memnun kalmadığın kim diye sorarsan aynur hanım. bunlar benim kişisel düşüncelerim tabi kişiden kişiye değişir. semra hanımın hastası olan birçok kişiyle tanıştım orda. semra hanım ilk başta muayene ediyor sonraki kontorllerini diğer doktorlar yapıyor. kendisi yoğun olduğu için birebir hasta takibi yapmıyor yaptığı varsada bilmiyorum. bence kendine bi doktor seç ve devamlı takibini o yapsın. ben ilk muayeneye hale hanımla başladım hafta sonları hariç diğer günler hep onda muayene oldum. kendisi çok hanımefendi istediğini rahatlıkla sorup sorularının cevabını alabileceğin birisi. elide çok hafif onuda söylemeden edemeyecem.
Kararsızlık çok kötü bişey tedaviye başlamadan önce bende çok yaşadım bunu Allah yardımcın olsun elimden geldiğince bilgi vermeye çalıştım canım. hakkınızda ne hayırlısıysa o olsun inşallah.

benim eşimde azospermi canım belki hatırlarsın beni. ama ürolog semih beyle hiç tanışmadık daha doğru tanışamadık. microteseyide semih bey yapmadı başka bi doktor yaptı çok şükür bulundu. semih beyin çok başarılı olduğunu söylüyorlar fakat biz her tedaviye gittiğimizde ya izne ayrıldı yada hastanede olmadı bi denk gelmedi anlıyacağın. muayene olursan ücretli şuanki ücretleri ne kadar bilmiyorum fakat tedavi ücreti 1900&#8364;+ ilaçlar.tedaviye başlarsan muayene ücretini tedavi ücretinden düşüyorlar sonra.

gelincik çok sağol canım verdiğin bilgiler için. çok ihtiyacım vardı bu evrelerden geçmiş birisinin fikirlerine. önerilerinden sonra kararımı verdim eşimi arayıp mesajını okudum onada telde ve semra hnm ın randevusunu iptal edip c.tesi 11 için hale hnm dan randevu aldık.
üzerimden bir yük kalktı sanki .
rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin ...

GELıNCıK sagol canım verdiğin bilgiler için kısacası memnunsun yani peki bu azo konusunda başırıları nasıl acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…