arkadaşlar memorialde emekli sandığına mensup olanlar, ne kadara tüp bebek yaptırdılar öğrenebilir miyim
Selam arkadaşlar........nasılsınız....
Biz iyiyiz çok şükür,artık benim minikler iyice hareketlendi pıt pıt hiç durmuyorlar.kızım sağdan,oğlum soldan çift taraflı tekmeler yiyorum.
Sakın kızlar sakın ümidinizi kaybetmeyin. beni tanıyanlarınız bilir çok sıkıntılı günler geçirdim ve çok şükür sabrımın karşılığını aldım.inşallah sizlerde alacaksınız.
Bu arada tam anlamadım artık yasal olarak tek embriyomu konulacacakmış,peki sebebi nedenmiş?
dualarım hepinizle.rabbim emeklerinizin karşılığını en kısa sürede versin.
Belgin,tedavide olan,tedaviye basliycak arkadaslar....
inanin hergun Allahima 9.senede bana nasip ettigi icin dua ederken hep sizler icinde ediyorum..Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin 1 tane olsun evlat hasretini dindirsin...bizi bizler iyi anlariz evlat hasretini,hamile haberi alinca icimizin ciz etmesini,anne baba diye bagiran cocuklari gorunce icimizin burkularak bakilmasini bende bilirim sizlerde...sukurler olsun ki 3 denemem de bana nasip oldu...inaniyorum er gec hepimiz anne olcagiz...
umut sabir dua kizlarcanım benim ne güzel yazmışsın nşallah canım aynı benim duyularımı tercüme etmişsin bende hep öyle dua ediyorum allahım kucagımızı boş koyma diye inşallah allah nasip ederde olur sizin sorununuz neydi canım.
canım..bizde bugün memorial hast.gittik ..hormon testleri istedi..ve genetik..ama eşimde birde varikosel cıkmısıtı..onuda ameliyat olsun..dedi.ama ameliyat 8500 ytl gibi bizde baska yer bakmaya karar verdik..gerçi.tese için semih beyi düşündük yinede biraz arastırıncada vaikosel sartmı diye düşünmeye başladım..iyice kafam karıstı anlayacagın..genetik testler kötü cıkarsa tese yapmayabilirim dedi..illa derse yapın diye medical park göztepe düşünüyoruz ama varikosel için..dedimya kafamız karıstı..baya..bu arada ben özelden mesaj gönderemiyorum..mesaj sayım yeterli degilmiş ondan(
Artvinli tekrar tekrar tebrikler, seninle ne zamandır konuşamamıştık, bebişlere selam Dervis teyzelerindenkaydirigubbakcemile2
Sağlıkla bebişleri kucağına alırsın inşallah, sabrının karşılığını aldın gerçekten de dediğin gibi, darısı başımıza..
canım şu memorial hakkında bana geniş bir bilgi verirmisin ürolog ve dr hakkında...Mehtapcım benim eşimdede varikosel var.Memorialde teşhis konulmuştu.ama biz varikosel ameliyatı olmadık.memorial dahil,diğer gittiğimiz dr.larda illa ameliyat olman lazım demediler.hatta olsan bile durumunda hiç değişiklik olmayacak demişlerdi.(ama sizin varikoselde durumunuz farklı olabilir bilemiyorum.)eşimin ameliyatıda çok şükür çok iyi geçmişti.o ameliyattan 5 kez uygulamaya yetecek spermler bulundu.
si<zde bizim gibi hayırlı ve güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
Dervişim canım benim.epeydir görmüyordum seni,yeniden tedaviye başlaman ne kadar güzel.rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah.
Evet canım rabbim bizi çok sınavdan geçirdi çok şükür biz o sınavları geçtik.Ama hayat canım be,şimdide başka sınavlarımız var,onlarla başetmeye çalışıyorum.ama hep şükrediyorum.inşallah bu sınavdanda hayırlısıyla ve sabırla geçicem.
arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlayacağım. memorila de başlamaya karar verdik ve geçen hafta ön görüşmeye gittik o gün aynur hnm müsaitmiş onunla görüştük (hiç memnun kalmadım )
daha önce 3 gebelik yaşadım ama bebeklerim gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım. bu yüzden sol tüpümde hidrosalpenks oluştu.önce laporoskopi yapılması gerekiyor muayneye geldiğinizde daha detaylı konuşup karar veririz dedi.
iki gündür burada yazılanları okuyorum bikaç arkadaşımız hale hanımdan çok memnun olduklarını söylemişler benim içinde hasta doktor ilişkisi çok önemli ama eşim c.tesi günü için semra hanımdan randevu almış prof olduğu için..
çok kararsızım arkadaşlar semra hnm yoğun olduğu için bazı işlemleri diğer doktorlarda yapabiliyormuş
ben doktorumun bu zor süreçte hep yanımda ve bana destek olmasını isterim. hale hnm ve semra hnm arasında biran önce karar vermem gerekiyor ama aklım karman çorman önerilerinize ihtiyacım var
birde laporoskopi yaptıran varmı daha önce masraflı ve zor birşeymi?
daha tedaviye başlamadan stresini yaşamaya başladım
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş
merhaba arkadaşlar eşim azoperm ve ikinci deneme olcak eşime mikrotese yapılcak haftaya ön görüşmeye gelcez ama oranın üroloğu hakkında bilgi verebilirmisiniz muyene ücretleri nekadar ilk görüşme ücretsizmi birde tüp bebek ne kadar mal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?