Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı biraz canım sıkıldı çünkü solda 2 yumurtam önden gidiyomuş diğerleri daha büyümemiş 7 8 tane var inşallah onlarda büyür yaa bi an evvel yarın sabah 8 buçukta tekrar ordayım inşallahh
şu servis olayını da sordum organ nakli hastaları için varmış sadece

aminnn canım inşallah son tedavilerimizdir bunlar yok kar bitti buzlanma da yok ama yarın ne olur bilemem

yeniden selam arkadaşlar,, bişi sormak istiyordum Nur hn'ın hamile olduğunu bilmiyordum ben,,29unda randevumuz var tüp bebek için ilk görüşmemiz olacak ve adet biteli tam bir hafta olmuş olacak bu durumda tedavi için bi sonraki adet mi beklenecek yoksa hemen ilac falan yazacaklar mı ve nur hnda tedevim devam edebilecek mi acaba hamileliğinin son aylarıysa zor sanırım

canım dur üzülme hemen inşallah herşey yolunda gider rabbim büyük
servis olmadı yani eşim hatahanenin yanında çalışıyor servisin şöförüyle
konuşmuş doktordon onay al demiş bende ne sevinmiştim şans ordada
kakaladı neyse hayırlısı olsun bundan sonra her sabahmı gitcen

İnş diğerleri de yetişir canım.

Selam erenesen. Senden ve eşinden bir takım tahliller istenecek. Herşey uygunsa bir sonraki adetinde başlayabilirsin. Nur Hanım bir aksilik olmadığı sürece nisan ortasına kadar orada inş.

teşekkürler incitanesi o kadar adapte olmuştumki üzüldüm birden,gerçi hayırlısı,,,

Hayırlısı olur inş. Üzülme, geç olsun güç olmasın.
Ben güya ekimde tedavi olacaktım, 3 ay geçti, şimdi bir kaç ay daha beklemek zorundayım. Nasip işi gerçekten.

Ben güya ekimde tedavi olacaktım, 3 ay geçti, şimdi bir kaç ay daha beklemek zorundayım. Nasip işi gerçekten.

evet haklısın,,sanada çok sabırlar diliyorum ama herşeyin hayırlısı ,,, bende hemen olmaz belki diye acele ediyoorum çünkü tek yumurtalığı olanlarda yumurtlama bazen olmuyormuş ya o yüzden ,,,

Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremiyordum.Biraz ağrım vardı ve sürekli yattım.Sizi unuttum sanmayın.Cepten takip etmeye çalıştım.Tedavie başlayan arkadaşlar hayırlı olsun.Allah yardım etsin.

Canocancığım, perşambe transferin varmış.Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah sımsıkı tutunurlar.Kocaman göbek yapar sana.

Denturcuğum, canım inan seni hepimiz çok iyi anlıyoruz.Çünkü bu tedavi sürecinde hepimiz içten içe olabilecek şeyleri düşünerek korkuyoruz.Tabiki birebir yaşayan daha iyi anlar ve bende buna benzer olayı yaşayıp bebeğimi kaybetmiş biri olarak hep dua ediyorum.Ama içimde bir umut var.İnanıyorumki düzelecek.Bebeğin sağlığına kavuşacak.Hep dualarımdesın / dualarımdasınız.

Benim ilk kontrolüm 26 sındaydı.Ama göbeğimin altında zaman zaman ağrılar vardı ve bende korkup burdaki bir hastaneye gidip muayene oldum.Doktor ağrılar için normal dedi (aslında normal olduğunu bende biliyordum ama bunu bir doktorun ağzından duymak istedim ) Tabi kese var mı diyede merak ediyordum Veeeeee 1 cm boyunda kesemizi hayırlısıyla gördük.İnşallah kalp atışınıda duyarız ve inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza da aldığımızı görürüz.Şimdi çarşamba günü kontrole gideceğiz.İnşallah kalp atışını duyarız teyzeleri.Dua edin.

Bendee yarin sekiz bucukta ordayim insallah. Bir aksilik cikmazsa. Bu arada senin kacinci gunun. Neden oyle ust uste cagirdi ki seni. Merak ettim benim ben cuma basladim ignelere yarin kontrolum var bir daha ne zaman cagiriri ki. Hemen sali cagirir mi dersiniz

hil-bur canım bu ne kadar güzel bir yazı böyle...Beni benden aldın.Duygusal anlar yaşattım.Bunu için elşif şafağa ve sana teşekkür ederim.

evet haklısın,,sanada çok sabırlar diliyorum ama herşeyin hayırlısı ,,, bende hemen olmaz belki diye acele ediyoorum çünkü tek yumurtalığı olanlarda yumurtlama bazen olmuyormuş ya o yüzden ,,,

Allah yardımcın olsun. İnş çok güzel bir tedavi geçirir ve yavruna kavuşursun.

Cemilecim hoşgeldin. Ne güzel keseyi görmüşsün, inş çarşamba günü de kalp atışlarını duyarsın. Duaların için Allah razı olsun...

İlk günden sonra 2 gün ara verip öyle çağırıyorlar. Yarından sonra büyük ihtimalle her gün gideceksin.

Coraspin tedaviye başlarken veriliyomu herkese.yoksa sadece kan pıhtılaşması olan arkadaşlaramı veriliyo.

Pıhtılaşması olmayanlarda yumurta toplama işleminden test gününe kadar kullandırıyorlar. Pozitif aldıktan sonra veriliyor mu bilmiyorum.

canımm hadi gözün aydın inş.kalp atışlarınıda duyacaksın rabbim bebğini ve seni korusun inş.kendine iki kat daha dikkat et

Coraspin tedaviye başlarken veriliyomu herkese.yoksa sadece kan pıhtılaşması olan arkadaşlaramı veriliyo.

canım benim bildiğim herkese veriliyı tüp bebek tedavilerinde

kızlarrr hepinize iyi geceler nasılsınız kimsecikler yok(

Her ne kadar Memorialda tedavi görmüyorsam da sizleri de takib ediyorum. Günün birinde merkezimi deyiştirmeyi düşünürsem, o merkez Memorial olucak.

İncicim senin tedavin neden 3 ay gecikdi, orasını anlayamadım?

Ben de en son tedavime beklenmedik bir sorun yüzünden yetişemiyicem diye çok üzülüyordum, neyseki yetiştim. Ne oldu, neqatifimi alınca: keşke yetişemeseydim de aralıkda başlasaydım dedim. Gerçi her zaman hayırlısı diyordum amma yine de Allaha tevekkül yeteri kadar diyildi.

gözünaydın cnm darısı başımıza inşallahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…