günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kızlar tedaviniz başladı inşallah güzel sonuçlanacak..
dualarım sizinle..
bu arada istanbulda kar buzlanma çok var ben korkmaya başladım inşallah biz gidene kadar kalkar diyeceğim ama zor..
ne kadar güzel canancım..
hayırlı olsun bebişlerini al gel..sımsıkı tutunsunlar sana inş..
kızlaarrrr hazırmısınız perşembe transferım warrr :)
bu arada cok yazamayacagım ama sızlerı cok sewıyorum :)
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı biraz canım sıkıldı çünkü solda 2 yumurtam önden gidiyomuş diğerleri daha büyümemiş 7 8 tane var inşallah onlarda büyür yaa bi an evvel yarın sabah 8 buçukta tekrar ordayım inşallahh
şu servis olayını da sordum organ nakli hastaları için varmış sadece
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı biraz canım sıkıldı çünkü solda 2 yumurtam önden gidiyomuş diğerleri daha büyümemiş 7 8 tane var inşallah onlarda büyür yaa bi an evvel yarın sabah 8 buçukta tekrar ordayım inşallahh
yeniden selam arkadaşlar,, bişi sormak istiyordum Nur hn'ın hamile olduğunu bilmiyordum ben,,29unda randevumuz var tüp bebek için ilk görüşmemiz olacak ve adet biteli tam bir hafta olmuş olacak bu durumda tedavi için bi sonraki adet mi beklenecek yoksa hemen ilac falan yazacaklar mı ve nur hnda tedevim devam edebilecek mi acaba hamileliğinin son aylarıysa zor sanırım
teşekkürler incitanesi o kadar adapte olmuştumki üzüldüm birden,gerçi hayırlısı,,,
Hayırlısı olur inş. Üzülme, geç olsun güç olmasın.
Ben güya ekimde tedavi olacaktım, 3 ay geçti, şimdi bir kaç ay daha beklemek zorundayım. Nasip işi gerçekten.
Sevgili Bebeğim;
Bebeklerin
annelerini seçtiklerine dair bir yazı okumuştum vaktiyle bir dergide. Gülüp
geçmiştim o zamanlar. Ama artık pekala mümkün geliyor bu fikir. Gökyüzünde
meleklerle yan yana oturup kainatın koca kataloğundan anneni seçerken düşlüyorum
seni. Önünde kocaman bir kitap açık duruyor. İçinde renk renk fotoğraflar. Her
bir fotoğrafın altında kısa tanıtım bilgileri. Melekler sabırla çeviriyor
sayfaları. Sen alıcı gözle bakıyorsun tek tek tüm adaylara.
"Bu değil.." diyorsun. "Yok bu da değil.."
Ne doktorlar, ne mühendisler, ne ev hanımları, ne iş
kadınları geçiyor gözünün önünden. Geçit töreni gibi. Hiçbirine alaka
duymuyorsun. Oysa oldukça iddialı anne adayları var içlerinde. İşini iyi yapan,
sevgi dolu ve hayli marifetli kadınlar bunlar. Sen gene de oralı olmuyorsun.
Derken yeni bir sayfa açıyor yanındaki tombul melek ve
benim resmim çıkıyor karşına. İyi bir fotoğrafım değil bu. Saçlarımı
beceriksizce toplamışım(...) Altında
tanıtım bilgilerim. Muhtemelen şöyle yazıyor:
"Kafası karışık, hayatı düzensiz, henüz tam olarak
kendini bulamamış, arayış halinde...
Sen minicik parmağını benim resmime doğru sallayarak,
"Hah, bak bu eğlenceli olabilir.." diyorsun meleğe. "Şuna
biraz yakından bakayım."
Nasıl ve niye kâinatın onca başarılı anne adayı arasından
beni seçtiğini bilmiyorum. Belki de çılgın bir kızsın sen. Dört dörtlük bir
anneyi sıkıcı buluyorsun. Ya da beni benden iyi tanıyorsun şimdiden. Bendeki
potansiyeli görüyorsun. Eksiklerimi, zaaflarımı aşmama, hatalarımı düzeltmeme
yardım edersin. Rehberim olursun, en güzel öğretmenim.
Dedim ya, niye nasıl beni seçtiğini bilemiyorum. Ama bir
şeyi bilmeni istiyorum:
Sana müteşekkirim. Seçiminle onurlandım. Gururlandım.
İnşallah hayatta hiçbir zaman, "Ulan o koskoca katalogdan bula bula bunu mu
bulmuşum. Başka birini seçseydim keşke.." dedirtmem sana. Seni mahcup ederim
diye ödüm patlıyor.
( Elif ŞAFAK/ Siyah Süt kitabından alıntıdır)
--------------------------------------------------------------------------------
evet haklısın,,sanada çok sabırlar diliyorum ama herşeyin hayırlısı ,,, bende hemen olmaz belki diye acele ediyoorum çünkü tek yumurtalığı olanlarda yumurtlama bazen olmuyormuş ya o yüzden ,,,
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremiyordum.Biraz ağrım vardı ve sürekli yattım.Sizi unuttum sanmayın.Cepten takip etmeye çalıştım.Tedavie başlayan arkadaşlar hayırlı olsun.Allah yardım etsin.
Canocancığım, perşambe transferin varmış.Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah sımsıkı tutunurlar.Kocaman göbek yapar sana.
Denturcuğum, canım inan seni hepimiz çok iyi anlıyoruz.Çünkü bu tedavi sürecinde hepimiz içten içe olabilecek şeyleri düşünerek korkuyoruz.Tabiki birebir yaşayan daha iyi anlar ve bende buna benzer olayı yaşayıp bebeğimi kaybetmiş biri olarak hep dua ediyorum.Ama içimde bir umut var.İnanıyorumki düzelecek.Bebeğin sağlığına kavuşacak.Hep dualarımdesın / dualarımdasınız.
Benim ilk kontrolüm 26 sındaydı.Ama göbeğimin altında zaman zaman ağrılar vardı ve bende korkup burdaki bir hastaneye gidip muayene oldum.Doktor ağrılar için normal dedi (aslında normal olduğunu bende biliyordum ama bunu bir doktorun ağzından duymak istedim) Tabi kese var mı diyede merak ediyordum Veeeeee 1 cm boyunda kesemizi hayırlısıyla gördük.İnşallah kalp atışınıda duyarız ve inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza da aldığımızı görürüz.Şimdi çarşamba günü kontrole gideceğiz.İnşallah kalp atışını duyarız teyzeleri.Dua edin.
Bendee yarin sekiz bucukta ordayim insallah. Bir aksilik cikmazsa. Bu arada senin kacinci gunun. Neden oyle ust uste cagirdi ki seni. Merak ettim benim ben cuma basladim ignelere yarin kontrolum var bir daha ne zaman cagiriri ki. Hemen sali cagirir mi dersiniz
Coraspin tedaviye başlarken veriliyomu herkese.yoksa sadece kan pıhtılaşması olan arkadaşlaramı veriliyo.
Merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır giremiyordum.Biraz ağrım vardı ve sürekli yattım.Sizi unuttum sanmayın.Cepten takip etmeye çalıştım.Tedavie başlayan arkadaşlar hayırlı olsun.Allah yardım etsin.
Canocancığım, perşambe transferin varmış.Hayırlı uğurlu olsun.İnşallah sımsıkı tutunurlar.Kocaman göbek yapar sana.
Denturcuğum, canım inan seni hepimiz çok iyi anlıyoruz.Çünkü bu tedavi sürecinde hepimiz içten içe olabilecek şeyleri düşünerek korkuyoruz.Tabiki birebir yaşayan daha iyi anlar ve bende buna benzer olayı yaşayıp bebeğimi kaybetmiş biri olarak hep dua ediyorum.Ama içimde bir umut var.İnanıyorumki düzelecek.Bebeğin sağlığına kavuşacak.Hep dualarımdesın / dualarımdasınız.
Benim ilk kontrolüm 26 sındaydı.Ama göbeğimin altında zaman zaman ağrılar vardı ve bende korkup burdaki bir hastaneye gidip muayene oldum.Doktor ağrılar için normal dedi (aslında normal olduğunu bende biliyordum ama bunu bir doktorun ağzından duymak istedim) Tabi kese var mı diyede merak ediyordum Veeeeee 1 cm boyunda kesemizi hayırlısıyla gördük.İnşallah kalp atışınıda duyarız ve inşallah hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza da aldığımızı görürüz.Şimdi çarşamba günü kontrole gideceğiz.İnşallah kalp atışını duyarız teyzeleri.Dua edin.
Coraspin tedaviye başlarken veriliyomu herkese.yoksa sadece kan pıhtılaşması olan arkadaşlaramı veriliyo.
Hayırlısı olur inş. Üzülme, geç olsun güç olmasın.
Ben güya ekimde tedavi olacaktım, 3 ay geçti, şimdi bir kaç ay daha beklemek zorundayım. Nasip işi gerçekten.
Günaydın arkadaşlaaaar.Nasılsınız?
Şafak saymaya başlayalım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?