Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Günaydınnn hatta tünaydın :)

canım sen şimdi heyecandan duramıyosundur yerinde burda biz bile heyecanlanıyoruz inş. perşembe bebişlerin sıkıca tutunurlar ne kadar etkisi var bilmem ama bazı arkadaşlar ananas.kabak çekirdeği tavsiye etmişler en azından bişey kaybetmezsin.birde günde 3 lt su.yaklaşık 15 gün sonra güzel haberler ver bize inş....

çok güzel artmış canım değerin inş. bebğin seninledir rabbim sizi korusun...

yeni geldim hastaneden allahım şükür 4 5 yumurtam olgunlaşmış sizler nasılsınz

canım inş. daha da fazla olur gerçi fazla olmasındansa kaliteli olmaları daha mühim inş. kaliteli bol bol yumurtla canım bende o günleri sabırsızlıkla bekliyorum...

bu arada kızlarr yarın benim için mühim bir gün semra hoca ve nur hanımla randevum var bakalım neye karar verilecek banada dua edin ltfn.....

Beyazım geçmiş olsun canım inş tez zamanda başlarsın tedavıyede alırsın bebitolarını
Kar yağmur çamur sana engel olmamış
Korkma anne olcaksın demıssın bana acayip gaz veriyorsunuz hee sewiyorum sizi sızde olmasanız bu süreç daha ağır geçer iyi ki varsınızz

ben memorıaldeki ilk denememde hamile kaldım çok şükür sebep erkek inferlitesi
tabiyki nasip kısmet işi allah ol dedi ve oldu
hiç bir tereddüdüm de yoktu oraya giderken
allah herkese nasip etsin inşallah

tedavideki arkadaşlar şansınız bol olsun allah yar ve yardımcınız olsun
kaliteli yumoşlarını olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canancığım canım transfer olmuşsun. Hayırlı olsun tatlım.. Donmuşlarla hamile kalan çok arkadaş var. Ben de senin için iyi şeyler hissediyorum. Olacak inşallah. Dualarımdasın..

Benim sonucum 3 Ocak'a kaldı. Bunda da bir hayır vardır inşallah... Dua edin bana..

Zambakçığım tam okuyamadım ama senin kist çıkmış galiba.. Olsun tatlım.. Geç olsun da sonu iyi olsun. Hep dediğim gibi ben sabırla bekledim. Halen de sabırla bekliyorum.. Allah yardımcımız olsun..

Kızlar herkes iyidir umarım ? Geçmişi şimdi okuyacağım.. Hepinize sevgiler..

kızlar bugün son iki testimi yaptırdım prolaktin bana
çok yüksek geldi 83.21 ne olur bişe diyin

1,5 ay önce ameliyat oldum canım, şimdi kontrollerim oluyor. Tam tedaviye başlayacaktım ameliyat işi çıkınca ertelendi.

Pınarcım çok sevindim. İnş yavrun seninledir.

Maşallah :)
Opu günü belli mi?

günaydın kızlar hayırlı haftalar nasılsınız​

Merak ettik seni canım. Demek kist yüzündenmiş gecikme. Hayırlısı olsun inş. Geç olsun güç olmasın.

bu arada kızlarr yarın benim için mühim bir gün semra hoca ve nur hanımla randevum var bakalım neye karar verilecek banada dua edin ltfn.....

Hayırlı haberlerini bekliyoruz mikrocum.

Akasyam neden o kadar gecikti :26:

Korkma canım, dostinex sağolsun düşürüverir :)

Son düzenleme:
değerin ço iyi bence yolunda giden şeyler varki dr çağırmış inşallah keseyi görürsünüz

gözün aydın canım inşallah kaliteli yomuşların olur

maşaallah canım sağlıklı embriyo olurlar inş. Ewet perşembee içim kıpır kıpır :18::18::18::18:
canım inşallah donmuş bebişlerin tutunur sana bende dondurulmuşlarla denedim ama olmadı bir arkadaşım 4 tüp bebeyi taze yaptı olmadı 5. denemeyi donmuşlarya yaptı ikizleri oldu inşallah sende o şanslılardan olursun

akasyacım inşallah herşey yolunda gider ve sonucun iyi çıkar

evet yüksek çıkmış ama drlar bir çaresini bulur drunla görüştünmü durumu ne dedi bu konudan

incicim bildiğim kadarı ile dostinex e2 düşürmek için çünki benim toplama işlemi yapıldığı gün e2 7000 deydi ve ben dostinex kollanarak düşürebildik bunu

incicim ben bu bölümden randevu aldım doğru yerden almışım demi
jinekoloji 2-1 plokoliniği kadın hastalıkları ve tömürler kanamalar ve adet düzensizlikleri
buradan aldım bide gebe takibi yapan plokilinikler var onlardan almadım doğru almışmıyım

incicim bildiğim kadarı ile dostinex e2 düşürmek için çünki benim toplama işlemi yapıldığı gün e2 7000 deydi ve ben dostinex kollanarak düşürebildik bunu

Canım prolaktini düşürmek için de kullanılıyor. İki tedavimde de kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…