Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaslar merhabaaa

Sormak istediğim birkaç bisey var bende Şubat'ta ikinci denememe başlicam inşallah.sorunumuz sayı ve morfoloji (17milyon %1).yasım 27 ilk denememi masak acıbademde yaptık 1.kalite embriyo oluştu ama tutunamadı.şimdide memorialı düşünüyorum benim gibi sorunu olup orda tedavi olan varmı? İyimidir memorial erkek infertilitesinde?

İnş büyürler canım stres yapma allah yardımcın olsun

cemilecimm kalp atışlarınıda duyarsın inş sağlıkla kucağına al canım iyi bak kendine ve bebişe dikkat et olurmu habersiz bırakma bizi :)
Ewet canım perşembe günü alacağım bebişleri inş bu sefer benım onları ıstedığım gıbı onlarda beni ister heycanl korku hepsi varr

günaydın arkadaşlar, dün 4. kan sonucumuda aldım 520,20 çıktı doktor güzel yükselmiş dedi salı günü erken muayene yapalım keseyi görmeye çalışalım dedi ama ben anlamadım şimdi bu dış gebelik mi değil mi? en baştan beri ya kimyasal ya dış gebelik dedi normale dönme olasılığı yok dedi dünde değerin güzel artmış muayene yapalım dedi?????? kafamda bi dünya soru işareti oldu şimdi ben kendimi hazırlamıştım en kötüsüne şimdi tekrar umutlanmak istemiyorum ama bi yandan da acaba mı diyorum? kan değerlerim şöyle kızlar; 15 Aralık memorial 95
17 Aralık erdem hast. 96,6
17 Aralık memorial (ikinci kez) 106,3
20 Aralık erdem hast. 191,7
23 Aralık erdem hast. 520,2

sewgili ayşe ben yardımcı olmaya çalışayım bizimde aynı sorun bu 3. deneme olcak ama benimm hormonlar alt ust olmuştu ondan kaynaklı da olabılır olumsuz oluşu ama burda bir çok arkadaşımız bebeğini kucağına aldı. Lab. da bu konuda önemli ve Memorialin bu konuda başarılı olduğunu duymuştum. İstersen git konuş aklındakileri sor drla arandaki iletişimde önemli bol şans diliyorum sana. İnş bu denemende bebeğini kucağına alısın

canım benım bu konuda bilgim yok ama inş bebeğin sana süpriz yapmıştır sağlıklıdır güzel haberlerini beklıyorum

aaa ölemi tüh dr kim senin bi teyzeyle konuştuk kızıyla gelmişti acaba o senmiydin mesajın şimdi gördüm akşam giremedim yoksa tanışırdık seninle ama olsun ben büyük ihtimal yarında orda olucam benim 5. dememe valla beni geçen sefer de böle hergün çağardılar sanırım hafif pko luymuşum ondandır bide 1 tedavim iptal oldu benim yumurtalar çaltadığı için sanırım ondan hergün gidiyorum ama ben de ilk kontrolüme 4. gün gittim perşembe başladım pazar gittim bence seni de salı çağırırlar

aminn incicim inşallah yetişiyolar teyzesii

kızlar geçmişi okuyamadım iyiysiznizdir inşallah varmı güzel haberler ne durumdasınız
ben perşembe günü muayneye gittim benim küçük bir basit kistim oluşmuş ilaç kullanıyorum şuan adetim sökülünce başlıcaz hayırlısıyla

perşembe günü başıma neler geldi kar yüzünden yollarda kalıdık gece yarıları trafik o biçim zaten çıldırmak üzereydik eşimle kurtuluş yolları ararken hoopp kara saplanı verdik gülsemmi ağlasammı bilemedim tanıtık bir ahbabımız vardı sağoldun traktörle geldi kurtardı bizi:) ay kabus gibiydi bir kar yağdı istanbul felç sonra zor bela eşimin teyzesine attık kendimizi gece orda kaldık iyi macera oldu bize

kızlar benim hastaneye birdahaki gidişim metrobüsle olucak daha önce hiç gitmedim aktarma yapmadan nasıl giderim nerde inerim hastaneyle arası çok varmı yardımcı olurmusunuz bana

geçmiş olsun canım sorma valla ben de çok zor döndüm o gün ben de hast.deydim metrobüsten indikten sonra 3 4 dakka bişey yürüyosun canım darülaceze(perpa) durağında iniyosun üst geçitten karşıya geçiyosun şimdi yeni üst geçitte yapılmış daha kolay geçiliyo ama karşıdan karşıya geçerken çok dikkat et trafik yoğun bayaa sen ne taraftan geleceksin

aminnnnnn bende isterim kısmet olursa siz cananla çoştunuz zaten
rabbim yardımcımız olsun canım inşallah bu son olur kucaklarsın bebeklerini
akayacım nasılsın inşalah sonuçlarınız çok iyi çıkıcak canım sende sağlıkla kucaklıcaksın bebişini
aminnn canım öncekin de 3.günden sonra hergün gittim bunda da perşembe başladık yarın ilk kontrolüm sanırım artık hergün gidicem
pınarcım herkes için geçerlimi bu hergün kontrol
kızlar bişer soracam her salı hasta bilgilendirme toplantısı oluyomuş bana verdikleri kağatta yazıyo haberiniz var mı geçen sefer bilmiyodum
yazılı olarak durum bildirimimi yapıyorlar yani süpermiş
beylikdüzündenmi 1,5 saat sürüyor canım hava kötü diyemi yoksa normaş zamandadamı böyle
kızlaarrrr hazırmısınız perşembe transferım warrr :)

bu arada cok yazamayacagım ama sızlerı cok sewıyorum :)
cananım hadi hayırlısıya al bebeklerini canım inşallah bu son olur
ay nekadar heycanlı hayırlısı olsun canım benim inşallah bu sefer herşey çok güzel olucak korkma sen artık anne olucaksın
Hayırlısı olur inş. Üzülme, geç olsun güç olmasın.
Ben güya ekimde tedavi olacaktım, 3 ay geçti, şimdi bir kaç ay daha beklemek zorundayım. Nasip işi gerçekten.
gerçekten nasip işi incim rabbim hepimiz için en hayırlı olanı nasip etsin
cemilecim maşallah keseyi görmüşsünüz sıra dünyanın en güzel sesini duymakta inşallah onuda duyucaksınız canım
yeni geldim hastaneden allahım şükür 4 5 yumurtam olgunlaşmış sizler nasılsınz
oh maşallah hepsi çok sağlıklı bebiş olur inşallah
sana da günaydınnn ben iyiyim şişmeye devamsen nasılsın
bende iiyim canım sağol bende gün sayıyorum sen yarıladın galiba tedaviyi hayırlısı olsun inşallah bu son olsun pınarcım
sağol canım anladım canım beylikdüzü tarafı ama ben aktarma yapmak istemiyorum nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…