Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

:
İnş sonucuda güzel olur aysunaycım :18:çok tesekkur ederım güzel dileklerin için sonucu alana kadar dokuz doğururum ben

Canımmm çok sevindim. Hayırlı olsun inş. Bütün gün aklım sendeydi, kontörüm olmadığı için arayamadım. İnş buraya yazar diye dua ettim :) Yarın detayları bekliyoruz

canımsın kontrole gittim canım persembe transfer var dedı ben de şaşırdım aslında beklıyordum ama korku sardı ıcımı şaşkın şakın erken değilmi dedım Nur hanımda istemıyormusun dedı al işte bebeklerı herkes bu gunu beklıor dedı bende korjkuyorum dedım :2: sonra allah hayırlısını versın ıns bu sefer olur dedı ben yapmak.Transferı o yapcak dosyaya yazdırdı. Ben embrıyologla konusmaya gıttım embrıyologda hepsını cozmeyın yazık dedı hepsı cok ıı felan dedı sonra Nur hanımda geldı ben konusurken embrıyolaga Semra hoca ıle konustuk not aldık dosyay rıske atmak ıstemıyoruz dedı çözülenın ıcınde en ıyısı transfer edılcek dedı embrıyolog transfer gunu konusalım tekrar dedı . Dünden beri leyla gıbı gezıyorum etrafta hayırlsıı allahtan

Çok heyecanlandım Evet hepsinin çözülmemesi daha iyi olacak inş.
Akıntı için bir şey dedi mi?

kızlar bu crınıno jel ıyce tahrıs ettı benı ve bırıkme yapmıs kullandıkca acı vermeye baslıo hıc bole değildi

yazdım canımcım birşey soracağım ya unutmuşum o ilacın alınışını rulid le prednol aç karınlamı içiliyor:18:

Ayy hatırlamıyorum tam
Birer saat arayla içiyordum, akşam üzeri alıyordum. Ne tok ne açtım sanırım Maille sor istersen. Sana verilen kağıtta yazması lazım.

çözülmemesimi iyi olur diorsun. EStroferm yapar dedi onu kafana takma dedi BEn fena kabız oluyorum transferden sonra aktıva yoğurt ye dedi. NE yapcam ben yaaa Darısı inş sana kuzum ve bekleyen herkese

Canım yoğurt ye dediği gibi, onun dışında kuru kayısı ye. Günde 3-4 tane atıyordum ağzıma. Bir de bol su iç.
Amin amin inş canım. Senden güzel haberi alalım hayırlısıyla önce :)
Evet çözülmemesi iyi olur. İleride tekrar denemek istersen iğnelerle uğraşmazsın.

Son düzenleme:

ewet aslında ama ne bilim hep olumsuz olduğu için bende hepsi çözülsün öle bakılsın diye düşündüm bilemedim şimdi. dediğini yapacağım canım inş bu sefer olmam ağlıyorum resmen o an ya çok kötü oluyorum. inş size güzel haberler verebilirim bana umut oldukları gibi bense sizlere umut olabilirim Allah büyüktür bizimde dualarımızı kabul eder inş

İnş canım inş. Umutluyum senden. Bu kez olacak inş.

kızlar bu crınıno jel ıyce tahrıs ettı benı ve bırıkme yapmıs kullandıkca acı vermeye baslıo hıc bole değildi

canım bende kullanıyorum 9 gün bugun bendede tahriş yaptı otururken acı ve kaşıntı oluyo tabi kullanırken daha feci bi hiss oluyo inş çektiklerimize deger rabbim güzel haber almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…