- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
rabbim gönlüne göre versin olcak inşallah
EWet canım Nur hnm perşembe transfer var dedı ben nasıl yanı erken değilmi dedım bak bakk istemıyor dedı al bebeklerını ıste dedı sanırım korkuyorumSelam canım. İyiyim. İki gündür evdeyim. kar tatili rapor aldımGeçen hafta CVS işlemi yaptılar. Pazartesi ya da salı sonucum belli olacak. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.:18: Bu aralar beklemede ve kendimi teselli etmeye çalışmaktayım canım. Sen ne yaptın ?
inş.temiz çıkıcak canım dualarımız seninle başka şeylere vermeye çalış kendini biraz zor olacak biliyorum ama dene hiçbir sıkıntı olmayacak inş.bende salı günü hastanede olucam canım bilmiyorum nasıl gelişicek semra hanım ve nur hanımla ortak randevum var.ne uygun görürlerse ona göre ilerliycez artık:))))
inş. diyelim canım o zaman ben anadolu yakasındayım uygun olursam gelmeye çalışırım gelemesemde size iyi eğlenceler.....
ay heryere gidiyorsa eğer çookkk memnun olurum vallahi ulaşım tam bir işkence bununla ilgili gelişmeleri bizede bildirin kızlarrr:)))
canıımm bişey kalmamış evlatlarına kavuşmana bir ömür boyu seninle kalsınlar inş.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
kızlar tedaviniz başladı inşallah güzel sonuçlanacak..
dualarım sizinle..
bu arada istanbulda kar buzlanma çok var ben korkmaya başladım inşallah biz gidene kadar kalkar diyeceğim ama zor..
ne kadar güzel canancım..
hayırlı olsun bebişlerini al gel..sımsıkı tutunsunlar sana inş..
geldim geldim hülyacım günaydınnnnnn
Canımmm çok sevindim. Hayırlı olsun inş. Bütün gün aklım sendeydi, kontörüm olmadığı için arayamadım. İnş buraya yazar diye dua ettim :) Yarın detayları bekliyoruz
HoşgeldinAnlat hadi, çatlayacağım
canımsınkontrole gittim canım persembe transfer var dedı ben de şaşırdım aslında beklıyordum ama korku sardı ıcımı şaşkın şakın erken değilmi dedım Nur hanımda istemıyormusun dedı al işte bebeklerı herkes bu gunu beklıor dedı bende korjkuyorum dedım :2: sonra allah hayırlısını versın ıns bu sefer olur dedı ben yapmak.Transferı o yapcak dosyaya yazdırdı. Ben embrıyologla konusmaya gıttım embrıyologda hepsını cozmeyın yazık dedı hepsı cok ıı felan dedı sonra Nur hanımda geldı ben konusurken embrıyolaga Semra hoca ıle konustuk not aldık dosyay rıske atmak ıstemıyoruz dedı çözülenın ıcınde en ıyısı transfer edılcek dedı embrıyolog transfer gunu konusalım tekrar dedı . Dünden beri leyla gıbı gezıyorum etrafta hayırlsıı allahtan
yazdım canımcım birşey soracağım ya unutmuşum o ilacın alınışını rulid le prednol aç karınlamı içiliyor:18:
Çok heyecanlandımEvet hepsinin çözülmemesi daha iyi olacak inş.
Akıntı için bir şey dedi mi?
çözülmemesimi iyi olur diorsun. EStroferm yapar dedi onu kafana takma dedi BEn fena kabız oluyorum transferden sonra aktıva yoğurt ye dedi. NE yapcam ben yaaaDarısı inş sana kuzum ve bekleyen herkese
Canım yoğurt ye dediği gibi, onun dışında kuru kayısı ye. Günde 3-4 tane atıyordum ağzıma. Bir de bol su iç.
Amin amin inş canım. Senden güzel haberi alalım hayırlısıyla önce :)
Evet çözülmemesi iyi olur. İleride tekrar denemek istersen iğnelerle uğraşmazsın.
ewet aslında ama ne bilim hep olumsuz olduğu için bende hepsi çözülsün öle bakılsın diye düşündüm bilemedim şimdi. dediğini yapacağım canım inş bu sefer olmam ağlıyorum resmen o an ya çok kötü oluyorum. inş size güzel haberler verebilirim bana umut oldukları gibi bense sizlere umut olabilirim Allah büyüktür bizimde dualarımızı kabul eder inş
İnş canım inş. Umutluyum senden. Bu kez olacak inş.
kızlar bu crınıno jel ıyce tahrıs ettı benı ve bırıkme yapmıs kullandıkca acı vermeye baslıo hıc bole değildi
kızlaarrrr hazırmısınız perşembe transferım warrr :)
bu arada cok yazamayacagım ama sızlerı cok sewıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?