Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Transferden sonra nelere dikkar ettiniz...neler yediniz nasıl geçirdiniz.ananas ve kabak çekirdeği yedinizmi.ne kadar çok soru sordum

Kezbancım bu işler gerçekten nasip işi. Transferimden önce ananas yemeye başladım, transferden sonra da devam ettim. Test gününe kadar sadece iğne için dışarı çıktım, yemek ve tuvalet dışında yerimden kalkmadım ama ne oldu, kocaman bir sıfır. Ben burada ne mesajlar okudum. Kimi kımıldamadan yatmış negatif görmüş, kimi transfer günü koştur koştur işe gitmiş, ev işlerini yapmaya devam etmiş, gezmiş dolaşmış ve pozitif görmüş. Ne yaparsan yap nasibinde o çocuk varsa pozitifi alırsın ama yoksa ne yapsan nafile.

Arkadaşlar hepiniz güzel dilekleriniz için sağolun.Allah razı olsun.İnşallah çarşamba günü kalp atışını duyarız.Allh tüm isteyenlere nasip etsin.

Transferden sonra nelere dikkar ettiniz...neler yediniz nasıl geçirdiniz.ananas ve kabak çekirdeği yedinizmi.ne kadar çok soru sordum

Canım bence de nasip işi. Ben paar günü transferimi oldum. Akşamüstü eşim beni sahile götürdü. Oturduk, çay içtik. Pazartesi salı evde dinlendim. Çarşamba işe başladım. Şu an 14 haftalık hamileyim. Ananas , kabak çekirdeği gibi şeyler hiç yemedim. Düzenli beslendim. Ve bol bol su içtim. Ama hepsi bahane.. Rabbim "OL " dedi . Gerisi boş.. Sen de Allah'a dua et.. Bebişinle konuş. Pozitif düşün.. Allah nasip ettiyse olur inşallah.. Bundan sonrası sabır ve tevekkül..

Günaydın kızlar
Eşim gitmeden bilgisayarını gaspettim
Mikro Allah yardımcın olsun canım. İnş hayırlı haberlerle gelirsin...

Tatlım soracaklarını not al ıstersen gerçi ben almıştım ama kağıdı cebımde unutmusum soramadım
Sizde sperm vardı dıye hatırlıyorum neden mıkro tese ıstıyorsun canımcım. Bol şans dılıyorum sana bizi habersiz bırakma olurmu

selamlar güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? benim düğün telaşım vardı.Kız kardeşimi evlendirdik o nedenle okuyup hızlı hızlı çıkıyodum.Tedaviye başlayan herkesin Allah yardımcısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah bu son denemeniz olucak inanıyorum buna.Bende bol bol dua etmeye çalışıyorum.salatı tefriciyeyi 4444 kere okumaya çalışıcam.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda...

oyyy tosun paşacık mı geliyomuş hayırlısı olsun canım yesin onu teyzeleri sağlıkla sıhhatle gelsin evine neşe getirsin inş.....

Günaydın kızlar
Eşim gitmeden bilgisayarını gaspettim
Mikro Allah yardımcın olsun canım. İnş hayırlı haberlerle gelirsin...

günaydın canım inş. hayırlı haberlerle gelirim dayanamam gelince anlatırım zaten

saol canım benim benimde vardır öyle notlarım sperm var ama canım %85 morfoloji bozuk ve sperm sayımız 3 bin sayı bu kadar az olunca mikro teseyle alınan spermler daha sağlıklı oluyormuş diye okudum şans gerçi ama nur hanımda tesa olabilir demişti bakıcaz bugün artık ..bırakırmıyım canım anlatamazsam birilerine çatlarım

amin inş.. canım cümlemizin rabbim kimsenin yuvasını çocuk sesinden mahrum bırakmasınnnnn

canımmmmmmm çok sevindim senın adınaaaaaa hadi bajkalım hayırlısı. inş bu sefer tutar :)

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

yeni geldim hastaneden allahım şükür 4 5 yumurtam olgunlaşmış sizler nasılsınz
çok güzel canım inşallah herşey güzel olacak...

baya zorlanmışsınız canım..bu urum beni de çok korkutuyor
biz birde şehirdışından geleceğiz oraları hiç bilmeyiz yolda kalırsak ne olur bilmiyorum ve çok korkuyorum:18::18:
çok mu kötü istanbul inşallah çabucak biter kar buz yaa..

transferine az kalmış canım duacınım inş.herşey çok güzel olacak

güzel sonuçlarla gelirsin inşallah akasyacığım ben çok inanıyorum güzel haberlerle geleceğine

mikro canım inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini alırız...

nurme üzülme canım prolaktinin hemen bi çaresini bulacaktır nur hanım..

Aysunaycım korkma şuan İstanbul sadece soğuk yağmur bile yok. inş rahat gelip gidersiniz.

transferine az kalmış canım duacınım inş.herşey çok güzel olacak

allah dualarınızı kabul eder inş çok teşekkür ederim iyi ki varsınız

merhaba arkadaşlarım öyle morelim bozukki nur hanıma meil attım
cevap gelmiş prolaktin yüksektiya Hipofiz Mr çektirin demiş çektiren varmı

çok sağol canancım inşallah yolunda gider herşey iyi düşünmeye çalışıyorum..
ama memorial yazısını ve nur hanımın yüzünü görene kadar tedirginliğim bitmez
sizler için çok heyecanlıyım inan inşallah güzel haberlerinizi almayı nasip eder Allahım..
merhaba arkadaşlarım öyle morelim bozukki nur hanıma meil attım
cevap gelmiş prolaktin yüksektiya Hipofiz Mr çektirin demiş çektiren varmı

eşiminde bir ara yüksek çıkmıştı canım ankarada hipifiz mr çektirdi.temiz çıktı çok şükür.
zor değil 15 dk falan sürdü acısız ağrısız nurmacim hiç korkma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…