çok sağol canancım inşallah yolunda gider herşey iyi düşünmeye çalışıyorum..
ama memorial yazısını ve nur hanımın yüzünü görene kadar tedirginliğim bitmez
sizler için çok heyecanlıyım inan inşallah güzel haberlerinizi almayı nasip eder Allahım..
eşiminde bir ara yüksek çıkmıştı canım ankarada hipifiz mr çektirdi.temiz çıktı çok şükür.
zor değil 15 dk falan sürdü acısız ağrısız nurmacim hiç korkma
çok sağol canancım inşallah yolunda gider herşey iyi düşünmeye çalışıyorum..
ama memorial yazısını ve nur hanımın yüzünü görene kadar tedirginliğim bitmez
sizler için çok heyecanlıyım inan inşallah güzel haberlerinizi almayı nasip eder Allahım..
öyle canım öyle dr la görüşmeye gidene kadar acaba nasıl olur ne konusulur nasıl yol ızlenır dıye dusunuyoruz görüştükten sonrada bu seferde tedavı gununu beklıyoruz anlayacağın doğurana kadar hep düşünürüzBiz artık burda kardeş gibi olduk hem sewinçlerimizi hem üzüntülerimizi paylaşıyoruz inş 6 ocakta rabbim bizi sewindirir
çok teşekkür ederim canım şimdide bu sorun oldu benim tedavi kalcak sanırım
merhaba arkadaşlarım öyle morelim bozukki nur hanıma meil attım
cevap gelmiş prolaktin yüksektiya Hipofiz Mr çektirin demiş çektiren varmı
Sewgili nurme stresten de artıyor bu prolaktin belası o yüzden hemen korkuya kapılma inş mr ın iii çıkar. Ben tedavı günü ölçtürdüm 23 cıktı Nur hanım fazla bırsey değil dedı ben dedım sonra bırdaha baktıracağım Nur hanımda ben sana baktırma desemde senın aklında kalacak hadı baktır bana da soyle sonucu dedııBu sefer 43 cıktı ben panık oldum tabı Nur hnm mail attım bana yazdığı şu oldu panik yapıyorsun stress yapmaaaa Çıldırttım Sevgili Doktorcuğumuzu Dostinexle düşer prolaktin merak etme
gecmıs olsun nurmecım
sakın ol
mr kolay sonucunda bısey cıksa bıle o da problem degıl ılacı var derdıne derman
no problem
ben çektirdim canım korkulacak birşey değil merak etme
bende hipofiz edenomu çıktı yani beynimde mercimek tanesi kadar birşey varmış ama bu senin korkutmasın sakın bak hamileyim çok şükür bunun için ilaç veriyorlar canımm.ki ben kullanmıadım hiç çok küçük olduğu için :26:
benim başka topikteki bir arkadaşımda da aynı durum vardı prolaktini 80-90 falan çıkıyordu ilacı kullandığı ay hamile kaldı
Kızlar hastanede olan varmııı
canım bilgilerin için çok teşekkür ederim evet bende çok sitresteyim bu ara hemde acayip celeri uykularım kaçıyor resmen rabbim büyük inşallah geçer
ne biliyim canım budafa çok çıkmış ilk tüpümde 27 şimdi ise 83 çıkmış hayırlısı olsun inşallah(ilgin için teşekkürler
canım öyle güzel yazmıssınki içime resmen su serptin sabahtan belli ağlıyorum neler okudum kafam kazan kadar oldu benimde 83 çıktı inşallah dediğin gibi ilaçla hellederiz
mrb ilk zamanlar bende aynı düşünmüştüm ama tam aksine iyi bir durum çünkü doktorların hepsi güvenilir hem birinin göremediğini diğeri görüyor.canını boşyere sıkma başka bir yerde deneyip burada devam eden biri olarak:)Ya arkadaslar bende memorial de basladim ama su hergun farkli doktorun takip etmesi beni gicik etti. Yani acikcasi pek memnu kalmadim gini gerci henuz tedavideyim ama nedense karamsarim. Neyse artik basladim hayirlisi olsun diyorum
selamlar güzel anneler ve anne adayları nasılsınız? benim düğün telaşım vardı.Kız kardeşimi evlendirdik o nedenle okuyup hızlı hızlı çıkıyodum.Tedaviye başlayan herkesin Allah yardımcısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah bu son denemeniz olucak inanıyorum buna.Bende bol bol dua etmeye çalışıyorum.salatı tefriciyeyi 4444 kere okumaya çalışıcam.Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda...
Ya arkadaslar bende memorial de basladim ama su hergun farkli doktorun takip etmesi beni gicik etti. Yani acikcasi pek memnu kalmadim gini gerci henuz tedavideyim ama nedense karamsarim. Neyse artik basladim hayirlisi olsun diyorum
saol incicim ,bi çok arkadaşımız start almış heyecanla takip ediyorum allah bizede nasip etsin inşallah..
mrb ilk zamanlar bende aynı düşünmüştüm ama tam aksine iyi bir durum çünkü doktorların hepsi güvenilir hem birinin göremediğini diğeri görüyor.canını boşyere sıkma başka bir yerde deneyip burada devam eden biri olarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?