Memorial Şişli tüp bebek 2016

Ayrica ilk gebelik testi ucretsiz. Sonra pozitif olursa ikinci gebelik testi icin 50 lira aliyolar. Ve baska yerden kabul etmiyolar ayni lab olmasi lazimmis. Kese görmek icin ilk muayene 310 lira ikincisi ucretsiz
Tabi bu dedigim 4 ay onceki fiyatlar zam olduysa biraz uzerine eklenmis olabilir.
Ilk muayenede semra hanim geliyor. Beni hem semra hanım hem gonul hanim muayene etmisti ama ucret odemedim.

Merhaba kızlar;

herkes memorialda yaptırıyor sanırım ve okuduğum kadarıyla çoğunuz gebe kaldınız..
bende emre bey+ semra hnm görüştüm onlarla başlıcam korkularım var ama inş bu sefer son olur..
bu 4. denemem olacak..
bende polikistik over var 2 tane dondurulmuş 5.gün tranferi olacak..
histereskopi olucam bu ay emre beyle yola devam edicez..
herkesin son durumu nedir?
bayağıdır yazışma olmamış?

Merhaba benim ilk denemem memorial de
1. Kalite 5. Gun embriyosu
Sonuc: negatif :(

Benim de 5. Gün embriyosuydu ve sonuç negatif.
Döndürülmüş embriyo için başladık hayırlısıyla
Senin var mı dondurulmuşlar ve düşünüyor musun?

Benim de 5. Gün embriyosuydu ve sonuç negatif.
Döndürülmüş embriyo için başladık hayırlısıyla
Senin var mı dondurulmuşlar ve düşünüyor musun?

bnmde 5.gün embriyosuydu hep öle oldu
4.denemem negatif..
bu son denememde dondurulmuşlarla oldu kimyasal gebelik yaşadım..
Allah emeklerimizi boşa vermesin artık

Selam Kızlar,
Memorial'de denediğim dondurulmuş embriyo transferi de maalesef negatif.
Sizler ne durumdasınız?

Merhaba arkadaşlar, ben de uzun zamandır tüp bebek merkezi araştırıyorum. Sonunda memorial e karar verdim. İlk denemem olacak. Benim sorunum sebepsiz infertilite. 7 yıldır hiç gebelik yaşamadım. En iyi yerde tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar, ben de uzun zamandır tüp bebek merkezi araştırıyorum. Sonunda memorial e karar verdim. İlk denemem olacak. Benim sorunum sebepsiz infertilite. 7 yıldır hiç gebelik yaşamadım. En iyi yerde tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim

Canım hayırlı olsun bizimde sebebsizdi ilk denememiz yani tesemiz memorialda oldu sizin de sıfır sperm sanırım hiç tedavi gördünüz mü ??

Canım hayırlı olsun bizimde sebebsizdi ilk denememiz yani tesemiz memorialda oldu sizin de sıfır sperm sanırım hiç tedavi gördünüz mü ??
Hayır canım bizim sperm de normal benim tetkikler de normal. Sebepsiz infertilite diyorlarmış buna. Bir nedeni yok yani hangi doktora gitsem çocuğun olur dedi. Ama hiç gebe kalamadım 7 yıldır. Clomen tedavisi ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum sadece ama işe yaramadı

Hayır canım bizim sperm de normal benim tetkikler de normal. Sebepsiz infertilite diyorlarmış buna. Bir nedeni yok yani hangi doktora gitsem çocuğun olur dedi. Ama hiç gebe kalamadım 7 yıldır. Clomen tedavisi ve çatlatma iğnesi tedavisi oldum sadece ama işe yaramadı

Hayırlısı olur inşallahh. sperminiz varsa başkada bir sorun olmamasına çok sevindim bizimki daha büyük bir çıkmaz malesef rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Hayırlısı olur inşallahh. sperminiz varsa başkada bir sorun olmamasına çok sevindim bizimki daha büyük bir çıkmaz malesef rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Umudunuzu kaybetmeyin bu zamanda her şeyin bir çözümü var. Çok iyi ürüloglar var. Tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah

Selam Kızlar,
Memorial'de denediğim dondurulmuş embriyo transferi de maalesef negatif.
Sizler ne durumdasınız?
Cnm merhaba sen suan ne durumdasin bn sisli memorialde 2 deneme yaptirdim negatif ikiside sn nasil bir yol ilerledin acaba :/

Canımm gittik cuma günü eşimle ayşe hanım ve semra hanımla görüştüm ben eşimde mehmet murad bey ile görüştü tevafukkk aldığım rendevu adetimin ikinci gününe denk geldi ayşe hanım herşeye baktıı normal hatta iyi gözüküyorsun bugün başlayalım deyince eşimle düşündük taşındık cuma günü başladık. Hakkımızda hayırlısı artık rabbim sesimi duydu sanırım. Bir ay daha beklemeye gücüm yoktu. Bugün iğnelerin 4. günü olacak allahın izniyle amh çok yüksek yumurtaların çok fazla dediler bugün tekrar kontrole gittim. Ohss olabilir yani fazla uyarılabilir yumurtaların dikkat etmemiz gerekiyor dediler gonal f diye bir iğne bir şeker hapı ve folik asit verdiler onları kullanıyorum. bugün arayıp yine iğnenin dozu hakkında bilgi verecekler inş
xenforo-smilies-kk15.gif
Merhabalar,ben de memorial da Semra hanım ve ekibi ile pgt yaptırmak istiyorum,siz orada yaptırmışsınız sonuç alabildiniz mi,tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Biz de karar verdik Şişli memorial a dün gece,kasım ayı içinde başlayacağız inşallah,sizin tecrübeleriniz çok önemli,bana artı ve eksileriyle ve tavsiyelerinizle anlatır mısınız memorial ı
İlac kullanmina dikkt et bi recete msj iki yollla ilac kullanmi yokluyolr baznnilac eklemeleri oluyo onlra dikkt et gerisini drler hallediyor zten embriolohlri cok iyi

Back
X