"Memur ol " baskısı sadece benim cevremde mi var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nisbeten bir utanma var lisede
çocuk kendi utanmasa arkadaşı bir dürtüyor oğlum sus falan diyor
bir de erkekler daha saygılı ,daha bir efendi lisede artık kızlara mı rol kesiyolar bilmiyorum
Şimdi lisede başbaşa konuşuyorsun… sen x dersi benim yüzümden mi sevmiyorsun? Benimle ilgisi olmadığını söylüyorsun ama dersteki tavırların beni çok yoruyor, x ders hiç yorulmuyor farkında mısın? Dersi dinlememeye hakkın var ama sabote etmeye hakkın yok…vs tarzı cümleler kuruyorsun. Tekrarlamayacağına dair söz alıyorsun. Bunları toplantıda aynen velisine aktarıyorsun. Ortaokulda söz veren ertesi gün resetlenmiş olarak geliyor yavrum ben dün senle ne konuştum

nisbeten bir utanma var lisede
çocuk kendi utanmasa arkadaşı bir dürtüyor oğlum sus falan diyor
bir de erkekler daha saygılı ,daha bir efendi lisede artık kızlara mı rol kesiyolar bilmiyorum
Nitelikli diyebileceğimiz okumakta gözü olan çocukların çoğunlukta olduğu liseler de var anca söz dinleyen ergen. Diğerleri okul çıkışı saç saça baş başa kavga ederlerdi mahallemde. Ellerinde sigara , argo kelimeler, saçma bir ego ve özgüven. Ortaokullar çok daha masum inanın.

Gürültü problemi daha az
Veli problemide yok

ay sesli güldüm
biz iki arkadaşla seminere gittik geçenlerde
ben daha önce ilkokulda derse girmiştim arkadaşlar hiç girmemiş
ben de unutmuşum tabi yıllar geçmiş
yemin ederim üç gün başım ağrıdı
arkadaşlar neye uğradığını şaşırdı
ya yoldan başlıyordu tenefüsün gürültüsü
allah yardım etsin

Okumadım cidden.
Size mutluluklar.

ya tabi ki öyle
profil çok etkili
ama şiddet şu anda ilkokula inmiş durumda

Of olsaydın o zaman burdan yorum yazacağına hadi git oku da atan bıktık sizin gibilerden

ben 3 sene çalıştım lisese valla uçuşan kaçışan yok,velişer işin içinde değil,öğrenciler daba olgun,iletişim kurunca en yaramazı bile seni anlıyor duygusal bağ kuruluyor..ortaokuldan kurtulayım önünden bile geçmem valla çekilecek gibi değil

iyi bi okulda olursan branşını da seviyorsan mutlu olursun
yoksa işin zor cidden

3 sene çalıştım lisede
İnanın lise daha iyi.
Gürültü problemi beni mahvediyor.
Doğuda böyle değildi sınıflar azdı çünkü.
Ama istanbulda görev yapıyorum hergün yaka silkiyorum.
Atandığımız kurumda 3 yıl çalışma zorunluluğu var.
bu sene son inş.
İlk fırsatta lise diyorum.
her yerin zorluğu var elbet ama çocuk dertleri,çocuk itişmeleri,koridorlarda uçuşan kaçışan,sürekli bağıranlardan müzik dinleyevek enerji bulamıyorum
İdaremizde çok zayıf

Yahu altı üstü kızlarımın öğretmen olmasını istemezdim yazdımkonu nerelere geldi.
Daha fazla sabote etmeyelim hanımlar konu sahibinin konusunu.
Öğretmenler robot değil insan,duyguları var,onlarında şikayetlenmeye hakları var .Bi salın bizi artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…