Memur olmayanlar evlenmesin mi?

Niye evlenmesin canım. Memur isteyen memur bulsun. Herkesin kısmeti farklı.

Benimkinin okulunda müdür, okula gelmiyor bile . Birkaç saat durup gidiyorlarmış. Seminerdeyim toplantıdayım bilmem ne, uyduruyormuş sürekli. Müdür yardımcısının da yeni doğmuş bebeği varmış, bir de metresi varmış, oh . Herifler rahat. Benimki de idareci olsa daha az çalışır bu okulda .

ne harika okulmuş orası

Siparişle özellikle memur isteyen erkekler, konu ev işi, çocuk bakımına gelince kaçacak delik arıyor çoğunlukla.
Genel anlamda evliliklerde sorumluluk anlamında eşit bir dağılım olsa, bazı istekler rahatsız etmez ama öyle olmayınca samimiyetsiz geliyor bana, şöyle olsun böyle olsun denmesi.

İşi olmayan part time çalışan nasıl ev geçindiricek?gerçekçi olmak gerekirse malesef evlenmek için maddiyat gerekiyor.memur olmak şart değil gelirin olması şart illa memur isteyen zaten evlilikte maddiyatı ön plana almış demektir yani kişi memur diye mi evlenecek yoksa kafalar uyuştuğu yuva kurmak istediği için mi?çok itici.ben yeni atandım daha göreve başlamadım bu kafada biri gelse direkt elerdim benle mi evleniyor memuriyetimle mi

Müfettiş yardımcılığı sınavı başvuruları başladı sanırım. Ben de başvuracaktım ama şartlarım uymuyor.

İyi de bayan öğretmenlerin her klasmandan talibi varken özellikle meslektaşını neden seçsin ki erkek öğretmenler açmışlardır o sayfayı ve kendi kendilerine takılıyorlardır
Özelden yazıyım sayfa ismini, bende baya bi şaşırdım ama boy boy fotoğraflarını koymuşlar kadınlar erkekler :)

Müfettiş yardımcılığı sınavı başvuruları başladı sanırım. Ben de başvuracaktım ama şartlarım uymuyor.
Net bilgim yok valla geçenlerde söylüyordu da ben istemiyorum açıkçası. O da en azından sınava gireceğim ne olur ne olmaz puanım bulunsun demişti en son.

Benim oğlan bazen öğretmen olacağı diyor da olmaz öyle şey diyorum

Garibim diyor ki anne ben baba olmak istiyorum aslında ama babam öğretmen olduğu için öğretmen olacağım diyorum

Aa bu ben ama biz de geçinemiyookk

E zaten bu yüzden memur olsun istiyorlar, özellikle öğretmen olsun. Çalışma saatleri az olsun ki sabah evden en son çıkıp akşam en önce girsin, yukarıda bir üye de demiş çalışsın ama çok da çalışmasın diye Az yorulsun ki eve de enerjisi kalsın. Doğum yapacak daha, hamile kaldı diye işinden maaşından olmasın. Maaşını da eline sayarsa offf

Memur maaşına ne metresi yaa. Metresler de çaptan düştü, eskiden zengin kodaman bulup evler açtırırlar, yedikleri önünde yemedikleri arkalarında olurdu. Şimdi nerdeyse herifleri besleyecekler.

her öğretmenlik yapan üye olabiliyormuymuş?yoksam ücretliler ve atanmamışlar aday bile olamaz mı deniyor ya da kyk borcu olan?
Sadece öğretmenler abone olabiliyor, şuanda açık yakında sadece üye olanlar görebilecekmiş
Bide fotoğraflarını koyup atanıp atanmadigini, son okuduğu kitabı, evleri arabaları varmı ve maaşlarını yazıp talip bekliyorlar

Neden fakülteyi yarıda bıraktım?

Memur maaşına ne metresi yaa. Metresler de çaptan düştü, eskiden zengin kodaman bulup evler açtırırlar, yedikleri önünde yemedikleri arkalarında olurdu. Şimdi nerdeyse herifleri besleyecekler.
Bu metres aynı okulda öğretmen. Kadının ders saatlerini keyiflerine göre düzenliyorlar. İlk saatler dersi yok kadının, kalkamıyormuş sözde. Nöbetleri birlikte tutuyorlarmış, kadının nöbet tuttuğu gün çocukların bahçede top oynamasına izin verilmiyormuş. Kadın yorulmasın diye . Para olmasa da çok çıkarı var yani .

Gece çok çalışıyorlarsa sabaha kalkamaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…