- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Niye evlenmesin canım. Memur isteyen memur bulsun. Herkesin kısmeti farklı.Birkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
Benimkinin okulunda müdür, okula gelmiyor bileokulun en sevilmeyen kişisidir müdür.ne yapsa yaranamaz kimseye.öğretmen ayrı şikayet eder öğrenci ayrı veli ayrı.okula para lazım olur toplayalım denir devlett versin bananeee der veliii ya da bahh bahhh müdür arabasını yenilemişşş kesin bizim paralarla almıştır denirrr.müdürlük pek öyle iyi bir mevki gibi gelmiyor bana o yüzden.öğretmensen dersini anlat çık git okuldan kafan rahat
ne harika okulmuş orasıBenimkinin okulunda müdür, okula gelmiyor bile. Birkaç saat durup gidiyorlarmış. Seminerdeyim toplantıdayım bilmem ne, uyduruyormuş sürekli. Müdür yardımcısının da yeni doğmuş bebeği varmış, bir de metresi varmış, oh . Herifler rahat. Benimki de idareci olsa daha az çalışır bu okulda .
Müfettiş yardımcılığı sınavı başvuruları başladı sanırım. Ben de başvuracaktım ama şartlarım uymuyor.Ya eşim 3.5 sene berbat bir okulda çalıştı ve yarım dönem çalıştığı müdürü hariç diğer idarecileri aşırı iş bilmez insanlardı. Hayattan bezdi resmen. Sonra da böyle iş bilmez adamlar yapacağına benim gibi insanlar yapsın dedi ve müdür yardımcısı oldu. İşi çok yoğun ağır ama seviyor ve gördüğüm kadarıyla seviliyor da.
En son üniden yeni mezun iibf liler müfettiş olabiliyormuş öyle çömezler beni denetleyeceğine ben olurum diyordu. Yakında müfettişlik sınavına girebilir
Özelden yazıyım sayfa ismini, bende baya bi şaşırdım ama boy boy fotoğraflarını koymuşlar kadınlar erkekler :)İyi de bayan öğretmenlerin her klasmandan talibi varken özellikle meslektaşını neden seçsin kierkek öğretmenler açmışlardır o sayfayı ve kendi kendilerine takılıyorlardır
her öğretmenlik yapan üye olabiliyormuymuş?yoksam ücretliler ve atanmamışlar aday bile olamaz mı deniyor ya da kyk borcu olan?Özelden yazıyım sayfa ismini, bende baya bi şaşırdım ama boy boy fotoğraflarını koymuşlar kadınlar erkekler :)
Net bilgim yok valla geçenlerde söylüyordu da ben istemiyorum açıkçası. O da en azından sınava gireceğim ne olur ne olmaz puanım bulunsun demişti en son.Müfettiş yardımcılığı sınavı başvuruları başladı sanırım. Ben de başvuracaktım ama şartlarım uymuyor.
Hayırdır 2.yi mi alacan? Hem de öğretmenher öğretmenlik yapan üye olabiliyormuymuş?yoksam ücretliler ve atanmamışlar aday bile olamaz mı deniyor ya da kyk borcu olan?
benim kız dr olmak istiyor ama acaba öğretmen mi olsa diye araştırıyorum yahuuu.dr luk zor meslek ama kızı memur yaparsam hatta öğretmen bir iki de estetik ameliyatla güzelleştirirsem talipleri çoğalabilir sankimmmHayırdır 2.yi mi alacan? Hem de öğretmen
Benim oğlan bazen öğretmen olacağı diyor da olmaz öyle şey diyorumbenim kız de olmak istiyor ama acaba öğretmen mi olsa diye araştırıyorum yahuuu.dr luk zor meslek ama kızı memur yaparsam hatta öğretmen bir iki de estetik ameliyatla güzelleştirirsem talipleri çoğalabilir sankimmm
Aa bu bengünümüzde erkek gözünden evlenilecek kadınn:memur olcekk atanmış olcekkk kyk borcu olmiycekkk mümkünde birikmişi olcek ailesinden miras kalacaksa çok daha iyi olcekkk ha bir de ailesine 5 kuruş vermiycekkkkkkk eccik de eli yüzü düzgün olursa vayy vayyyy
E zaten bu yüzden memur olsun istiyorlar, özellikle öğretmen olsun. Çalışma saatleri az olsun ki sabah evden en son çıkıp akşam en önce girsin, yukarıda bir üye de demiş çalışsın ama çok da çalışmasın diyeSiparişle özellikle memur isteyen erkekler, konu ev işi, çocuk bakımına gelince kaçacak delik arıyor çoğunlukla.
Genel anlamda evliliklerde sorumluluk anlamında eşit bir dağılım olsa, bazı istekler rahatsız etmez ama öyle olmayınca samimiyetsiz geliyor bana, şöyle olsun böyle olsun denmesi.
Memur maaşına ne metresi yaa. Metresler de çaptan düştü, eskiden zengin kodaman bulup evler açtırırlar, yedikleri önünde yemedikleri arkalarında olurdu. Şimdi nerdeyse herifleri besleyecekler.Benimkinin okulunda müdür, okula gelmiyor bile. Birkaç saat durup gidiyorlarmış. Seminerdeyim toplantıdayım bilmem ne, uyduruyormuş sürekli. Müdür yardımcısının da yeni doğmuş bebeği varmış, bir de metresi varmış, oh . Herifler rahat. Benimki de idareci olsa daha az çalışır bu okulda .
Sadece öğretmenler abone olabiliyor, şuanda açık yakında sadece üye olanlar görebilecekmişher öğretmenlik yapan üye olabiliyormuymuş?yoksam ücretliler ve atanmamışlar aday bile olamaz mı deniyor ya da kyk borcu olan?
Neden fakülteyi yarıda bıraktım?Sadece öğretmenler abone oluyor, şuanda açık yakında sadece üye olanlar görebilecekmiş
Bide fotoğraflarını koyup atanıp atanmadigini, son okuduğu kitabı, evleri arabaları varmı ve maaşlarını yazıp talip bekliyorlar
Bu metres aynı okulda öğretmen. Kadının ders saatlerini keyiflerine göre düzenliyorlar. İlk saatler dersi yok kadının, kalkamıyormuş sözde. Nöbetleri birlikte tutuyorlarmış, kadının nöbet tuttuğu gün çocukların bahçede top oynamasına izin verilmiyormuş. Kadın yorulmasın diyeMemur maaşına ne metresi yaa. Metresler de çaptan düştü, eskiden zengin kodaman bulup evler açtırırlar, yedikleri önünde yemedikleri arkalarında olurdu. Şimdi nerdeyse herifleri besleyecekler.
her öğretmenlik yapan üye olabiliyormuymuş?yoksam ücretliler ve atanmamışlar aday bile olamaz mı deniyor ya da kyk borcu olan?
Gece çok çalışıyorlarsa sabaha kalkamaz tabiBu metres aynı okulda öğretmen. Kadının ders saatlerini keyiflerine göre düzenliyorlar. İlk saatler dersi yok kadının, kalkamıyormuş sözde. Nöbetleri birlikte tutuyorlarmış, kadının nöbet tuttuğu gün çocukların bahçede top oynamasına izin verilmiyormuş. Kadın yorulmasın diye. Para olmasa da çok çıkarı var yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?