- 10 Nisan 2014
- 42.513
- 113.872
- 798
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
yooo onlar ve ailesinde ilk soru: oğlunuz ne iş yapıyor?Erkek ararken evi olsun işi olsun arabası olsun kadın çalışsın denince hemen maddiyat düşünüyorlar oluyor.Erkekler maddiyat düşünüyor da kadınlar evrenin kurtuluşunu mu düşünüyor.
Amannn yıllar geçince heyecan meyecan kalmıyor .kaçsa mıydık acaba?belki daha heyecanlı bir evliliğimiz olurdu?
Eşim sağlık bakanlığında işçi maaşlarını yapıyor.Yılı çok olanların 20 binliraya yakın maaşı olduğunu söylüyor.Biz memur olarak onun yarısını bile alamıyoruz.ya iste memurun, kamuda işcinin adi çikmiş dokuza inmez sekize hesabi
esimde kamuda daimi işci kamuda isci oldugunu duyanlar ooo iyi maas aliyodur o diyo. ha bir asgari ucrete emekli maasina gore evet iyi tabiki ama sey gibi dusunuyolar sanki aylik onbes yirmi bin kazaniyorlar gibi bir algı var.
ama sunu hep soyluyorum son iki senedir kamu personeli olmanin artilarini özellikle pandemide gördük en azindan yarin beni isten cikarirlarmi acaba diye dusunulmedi.
az veya çok maaşlar hep geldi iş yeri kapandi primim kesildi vs derdi olmadi.
bir cok konuda evet kamu personeli olmak iyi ama maaş konusunda degil
hani 10.yılda nikah tazeleme töreni falan yapanlar var ya kaçanlar da 10.yıl kaçış tekrarı yapar belki.heyecanı tazelerlerAmannn yıllar geçince heyecan meyecan kalmıyor .
İnsan hiç bilmediğine heyecan duyar
eşim milyar dolarlık işleri yapıp 12 bin civarı alıyor ve 20 yıl üstü mühendis kamuda.okumanın da değeri yok .gerisini yazmayayımmEşim sağlık bakanlığında işçi maaşlarını yapıyor.Yılı çok olanların 20 binliraya yakın maaşı olduğunu söylüyor.Biz memur olarak onun yarısını bile alamıyoruz.
derecesi yuksek olanlar saatlik ucretini baya fazla aliyo, esiminde var oyle bi arkadasi ama yeni iscilerde o fiyatlar yok maalesef.Eşim sağlık bakanlığında işçi maaşlarını yapıyor.Yılı çok olanların 20 binliraya yakın maaşı olduğunu söylüyor.Biz memur olarak onun yarısını bile alamıyoruz.
Kadina genelde sorulmaz,ailen mi damat adayni begenmedi :)Birkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
Birkaç kişiyle tanıştım, memur istiyorlar genelde. Sordukları sorularla bunu anlıyorum. İşi olmayanlar, part time çalışanlar evlenmesin mi? İlginç. Atanana kadar sevgili işlerine girmeyelim mi? Atanmak da meçhul.
İyi de bayan öğretmenlerin her klasmandan talibi varken özellikle meslektaşını neden seçsin kiYazan oldumu bilmiyorum ama öğretmenler ogretmenlerle evlenmek icin sosyal medyada sayfa açmışlar
Benim cevremde de (özellikle akraba) memur eş olsun derdinde. Çoğu sevmediği halde sırf memur olsun diye evlendi ve çok mutsuzlar. Yahu herkes memur olacak diye şartımı var iki kişi çalışınca geçinilir işte
aynen öyle erkek öğretmen kolay kolay mühendis dr kadın bulamaz eş ama kadın öğretmenler tercih bile ediliyorlar daha kariyerli erkekler tarafından.anca aşık olurlarsa öğretmenle evleniyor öğretmen kadınlar ya da başka talipleri çıkmazsa.öğretmen en değerli gelin adayıdır.netİyi de bayan öğretmenlerin her klasmandan talibi varken özellikle meslektaşını neden seçsin kierkek öğretmenler açmışlardır o sayfayı ve kendi kendilerine takılıyorlardır
Oyy oyyyyaynen öyle erkek öğretmen kolay kolay mühendis dr kadın bulamaz eş ama kadın öğretmenler tercih bile ediliyorlar daha kariyerli erkekler tarafından.anca aşık olurlarsa öğretmenle evleniyor öğretmen kadınlar ya da başka talipleri çıkmazsa.öğretmen en değerli gelin adayıdır.net
ama öyleee.taaaa 35 yıl önce annem öğretmenlik yaparken dr eşi kadın öğretmenler bir tık daha değer görüyordu okulda valla bak.müdürler bile başka davranıyormuş belki hastaneye bir işim düşer diye herhalOyy oyyyy
E tabi. Aşık olursan meslek seçmiyorsun. Ama mesela biz aynı zamanlarda tatil yapıp birlikte gezip dolaşmayı seviyoruz. İleride evlendiğimizde adam benimle aynı saatte işten gelecek diye hoşuma gidiyor. Bu yüzden bence sevdiceğimin öğretmen olması büyük avantaj. Aşık olmasan aman gitsin çalışsın da çok görmeyeyim bile dersinaynen öyle erkek öğretmen kolay kolay mühendis dr kadın bulamaz eş ama kadın öğretmenler tercih bile ediliyorlar daha kariyerli erkekler tarafından.anca aşık olurlarsa öğretmenle evleniyor öğretmen kadınlar ya da başka talipleri çıkmazsa.öğretmen en değerli gelin adayıdır.net
aynen öyle aşık öğretmen çift işten beraber aynı saatlerde çıkar kalan zamanlarında aktivitelere katılır paylaşım yapar.tatilleri fazla şehirleri gezersiniz .meslektaş olunduğundan konuşulacak şeyler ortak çok olur.aşık değilsen elbette leynn dohtur olsun kuyumcu olsun varsın geceye kadar çalışsın ama beni lüks yaşatsın denir.ha zengine de aşık olunur orası ayrı konu.ben genel geçer gördüklerimi yazıyorummm.keşke anam da öğretmenle evleneydi.daha fazla maaşı var diye babam olacak dingili bulup çekmezdi o zamanE tabi. Aşık olursan meslek seçmiyorsun. Ama mesela biz aynı zamanlarda tatil yapıp birlikte gezip dolaşmayı seviyoruz. İleride evlendiğimizde adam benimle aynı saatte işten gelecek diye hoşuma gidiyor. Bu yüzden bence sevdiceğimin öğretmen olması büyü avantaj. Aşık olmasan aman gitsin çalışsın da çok görmeyeyim bile dersin.
Aynı sebeplerden dolayı biz de çok hoşnuttuk. Kocam müdür yardımcısı olana kadarE tabi. Aşık olursan meslek seçmiyorsun. Ama mesela biz aynı zamanlarda tatil yapıp birlikte gezip dolaşmayı seviyoruz. İleride evlendiğimizde adam benimle aynı saatte işten gelecek diye hoşuma gidiyor. Bu yüzden bence sevdiceğimin öğretmen olması büyük avantaj. Aşık olmasan aman gitsin çalışsın da çok görmeyeyim bile dersin.
okulun en sevilmeyen kişisidir müdür.ne yapsa yaranamaz kimseye.öğretmen ayrı şikayet eder öğrenci ayrı veli ayrı.okula para lazım olur toplayalım denir devlett versin bananeee der veliii ya da bahh bahhh müdür arabasını yenilemişşş kesin bizim paralarla almıştır denirrr.müdürlük pek öyle iyi bir mevki gibi gelmiyor bana o yüzden.öğretmensen dersini anlat çık git okuldan kafan rahatAynı sebeplerden dolayı biz de çok hoşnuttuk. Kocam müdür yardımcısı olana kadar
Ya eşim 3.5 sene berbat bir okulda çalıştı ve yarım dönem çalıştığı müdürü hariç diğer idarecileri aşırı iş bilmez insanlardı. Hayattan bezdi resmen. Sonra da böyle iş bilmez adamlar yapacağına benim gibi insanlar yapsın dedi ve müdür yardımcısı oldu. İşi çok yoğun ağır ama seviyor ve gördüğüm kadarıyla seviliyor da.okulun en sevilmeyen kişisidir müdür.ne yapsa yaranamaz kimseye.öğretmen ayrı şikayet eder öğrenci ayrı veli ayrı.okula para lazım olur toplayalım denir devlett versin bananeee der veliii ya da bahh bahhh müdür arabasını yenilemişşş kesin bizim paralarla almıştır denirrr.müdürlük pek öyle iyi bir mevki gibi gelmiyor bana o yüzden.öğretmensen dersini anlat çık git okuldan kafan rahat
umarım olur isteği.müdürlük zor wc tıkanır koş müdür 2 çocuk birbirini döver koş müdür .müdür yardımcılığı da öyle.biizm sınıf mesela haftada 3 gün olaylar yaşar devamlı m.yardımcısı çözer.az kazanırım öğretmen olurum dersimi anlatır gerisinden banane derdimYa eşim 3.5 sene berbat bir okulda çalıştı ve yarım dönem çalıştığı müdürü hariç diğer idarecileri aşırı iş bilmez insanlardı. Hayattan bezdi resmen. Sonra da böyle iş bilmez adamlar yapacağına benim gibi insanlar yapsın dedi ve müdür yardımcısı oldu. İşi çok yoğun ağır ama seviyor ve gördüğüm kadarıyla seviliyor da.
En son üniden yeni mezun iibf liler müfettiş olabiliyormuş öyle çömezler beni denetleyeceğine ben olurum diyordu. Yakında müfettişlik sınavına girebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?