- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Sadece öğretmenler abone olabiliyor, şuanda açık yakında sadece üye olanlar görebilecekmiş
Bide fotoğraflarını koyup atanıp atanmadigini, son okuduğu kitabı, evleri arabaları varmı ve maaşlarını yazıp talip bekliyorlar
Aylık geliri 40 k ama face grubunda eş arıyor. Hı hııı.Offf hobim, girip bütün adayları okuyorum sonra esimi yanıma cagırıp ona da okuyorumSJDJFKFKFL biri sey yazmıstı, evlerim arabalarım var aylık gelirim 40k
Eş değil işte bicibicilik İŞ istiyo abim. Oh hoppidi hoppidi. Sonra gelsin buraya konucuklar. Kızlar öğretmenimAylık geliri 40 k ama face grubunda eş arıyor. Hı hııı.
Yani internetten tanışacaksam ya da biri tanıştıracaksa neden meslektaş seçeyim, okullarda zaten karşılaşıyorum. İsteseydim hoşlanıp beğenseydim evlenirdim.aynen öyle erkek öğretmen kolay kolay mühendis dr kadın bulamaz eş ama kadın öğretmenler tercih bile ediliyorlar daha kariyerli erkekler tarafından.anca aşık olurlarsa öğretmenle evleniyor öğretmen kadınlar ya da başka talipleri çıkmazsa.öğretmen en değerli gelin adayıdır.net
Hanım nasıl duymamış halaBu metres aynı okulda öğretmen. Kadının ders saatlerini keyiflerine göre düzenliyorlar. İlk saatler dersi yok kadının, kalkamıyormuş sözde. Nöbetleri birlikte tutuyorlarmış, kadının nöbet tuttuğu gün çocukların bahçede top oynamasına izin verilmiyormuş. Kadın yorulmasın diye. Para olmasa da çok çıkarı var yani .
E bu duyulmus bir seyse nasil hala gorev degisikligi yapilmamis. 2 tane var bildigim farkli illere zorla tayin ettirilenBu metres aynı okulda öğretmen. Kadının ders saatlerini keyiflerine göre düzenliyorlar. İlk saatler dersi yok kadının, kalkamıyormuş sözde. Nöbetleri birlikte tutuyorlarmış, kadının nöbet tuttuğu gün çocukların bahçede top oynamasına izin verilmiyormuş. Kadın yorulmasın diye. Para olmasa da çok çıkarı var yani .
Bir kurumda yasak aşk yaşayıp sıra ile aynı yere sürülenleri biliyorum.E bu duyulmus bir seyse nasil hala gorev degisikligi yapilmamis. 2 tane var bildigim farkli illere zorla tayin ettirilen
Yok artikinBir kurumda yasak aşk yaşayıp sıra ile aynı yere sürülenleri biliyorum.
Duysa da umursamayabilir, kuma getirmek de çok yaygın buralardaHanım nasıl duymamış hala
Herkes biliyor ama kimse şikayet etmiyor durumu maalesef.E bu duyulmus bir seyse nasil hala gorev degisikligi yapilmamis. 2 tane var bildigim farkli illere zorla tayin ettirilen
Sevenleri ayırmamışlar.Yok artikin
İnşallah troldürŞu öğretmen sayfası Twitter'a da düştü trol değilse, bir çocuk kendini faceapptan kadın yapıp sayfaya atmış erkekler dm sini çöktürmüşerkekler kapatılabilir mi rica ederim
Erkeklere olan inancımı kaybettimİnşallah troldür
Türk erkeğini gönül rahatlığıyla kapatabiliriz artık.Erkeklere olan inancımı kaybettim
Düzgün erkekler hakkını helal etsinTürk erkeğini gönül rahatlığıyla kapatabiliriz artık.
yani gerçekten....Yani internetten tanışacaksam ya da biri tanıştıracaksa neden meslektaş seçeyim, okullarda zaten karşılaşıyorum. İsteseydim hoşlanıp beğenseydim evlenirdim.
Ben sayfaya baktım da çoğunluk atanamamış öğretmen. Atanmışa pek rastlamadım. Bir yerde amaca uygun diyebiliriz .yani gerçekten....
öğretmenler odasında bu işleri zaten hallediyorlar diye biliyorum
o ne ki "yeni atanan bekar öğretmen kız"ı tüm ilçe haber alıyor küçük yerlerde. nete ne hacet. büyükşehir öğremtene zaten sürgün yeri.
çok değişik bir kafaymış.
öğretmene doktor/subay koca. net olsa
öğretmen hanım arayan buraya.com olsa daha mantıklı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?