Memur olmayanlar evlenmesin mi?

Offf hobim, girip bütün adayları okuyorum sonra esimi yanıma cagırıp ona da okuyorumSJDJFKFKFL biri sey yazmıstı, evlerim arabalarım var aylık gelirim 40k

Offf hobim, girip bütün adayları okuyorum sonra esimi yanıma cagırıp ona da okuyorumSJDJFKFKFL biri sey yazmıstı, evlerim arabalarım var aylık gelirim 40k
Aylık geliri 40 k ama face grubunda eş arıyor. Hı hııı.

Aylık geliri 40 k ama face grubunda eş arıyor. Hı hııı.
Eş değil işte bicibicilik İŞ istiyo abim. Oh hoppidi hoppidi. Sonra gelsin buraya konucuklar. Kızlar öğretmenim sevgilim vardı parası vardı zengindi ama parası için gitmedim sürtüşürkene girdi diktirmek istiyorum ama evleri de vardı

-iş bu yorum öğretmen sayfasında oldugu icin öğretmen olarak örneklendirilmiştir, hemşire olsa hemşire , avukat olsa avukat olarak örneklendirilecekti. Tşkkrlr-

Yani internetten tanışacaksam ya da biri tanıştıracaksa neden meslektaş seçeyim, okullarda zaten karşılaşıyorum. İsteseydim hoşlanıp beğenseydim evlenirdim.

Hanım nasıl duymamış hala

E bu duyulmus bir seyse nasil hala gorev degisikligi yapilmamis. 2 tane var bildigim farkli illere zorla tayin ettirilen

"Evlenmek veya partner bulmak isteyen öğretmenler için Instagram’da açılan ‘ögretmenler.cift’ hesabı skandal yaratmıştı. Ortaya çıkan bu Instagram hesabının adını duyurmasıyla Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Bakanlık müfettişlerince yapılan ilk incelemelere göre Instagram hesabındaki üyelerin birçoğunun öğretmen olmadığı bilgisine ulaşıldı. Instagram’da açılan ‘ögretmenler.cift’ hesabı için MEB tarafından soruşturma başlatıldı."

Yani internetten tanışacaksam ya da biri tanıştıracaksa neden meslektaş seçeyim, okullarda zaten karşılaşıyorum. İsteseydim hoşlanıp beğenseydim evlenirdim.
yani gerçekten....
öğretmenler odasında bu işleri zaten hallediyorlar diye biliyorum
o ne ki "yeni atanan bekar öğretmen kız"ı tüm ilçe haber alıyor küçük yerlerde. nete ne hacet. büyükşehir öğremtene zaten sürgün yeri.

çok değişik bir kafaymış.
öğretmene doktor/subay koca. net olsa
öğretmen hanım arayan buraya.com olsa daha mantıklı....

Ben sayfaya baktım da çoğunluk atanamamış öğretmen. Atanmışa pek rastlamadım. Bir yerde amaca uygun diyebiliriz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…