- 20 Ocak 2021
- 2.599
- -351
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Neden Ankara'da. Bulunduğunuz yerde cerrah yok mu?Merhaba safra kesesi ameliyati olacagim yakında gibi görünüyor, ultrason degerleri berbat.ameliyatimi ankara da yaptırmak istiyorum ama ameliyat sonrası raporda sikinti olur mu memuriyet mahalli disi olduğu için acaba.bilen var mi 657 sayılı memurum.tsk.daha once memuriyet mahalli disinda ameliyatim oldu ama en yakın ilce ameliyatimi yapamadığı için.
Var ama saglik imkanları ankarada daha iyi, başıma bisi gelirse diye korkuyorumNeden Ankara'da. Bulunduğunuz yerde cerrah yok mu?
Vermedim.su an canımın derdindeyim lütfen.Kendi ilindeki hastanenin sevk gondermesi lazim yada ankarada acilden girip ameliyata gondermesi lazim. En azindan bizim kurum oyle.
Peki sen enisteye 400bini verdin mi? Butun foruM meraktayiz.
Acilen giris yapmak mantıklı geldiKendi ilindeki hastanenin sevk gondermesi lazim yada ankarada acilden girip ameliyata gondermesi lazim. En azindan bizim kurum oyle.
Peki sen enisteye 400bini verdin mi? Butun foruM meraktayiz.
Yıllık izin alın, Ankara da ameliyatınızı olun, rapor verirler.Var ama saglik imkanları ankarada daha iyi, başıma bisi gelirse diye korkuyorum
Acilden trafik kazası olur, akut ameliyatlar, hayatı tehdit eden durumlarda olur bence. Sizinki planlı olacağı için acilden kabul etmezlerAcilen giris yapmak mantıklı geldi
Ben Ankarada olmak istiyorum.burayi arastirmadimSafra kesesi ameliyatı aşırı tehlikeli mi ki başka şehirde olmak istiyorsunuz Samsun da araştırdınîz mi nasıl bu konuda? Orada ki insanlar başka şehirlere mi gidiyor
Araştırın hem yakın hem kolay olur niye bu ısrarBen Ankarada olmak istiyorum.burayi arastirmadim
Korkuyorum.yurtdisinda yapılan bir araştırmaya göre safra ameliyatlarınin 1/4 u komplikasyonluymus.yakininda karaciger var, bir damar yaralanması vs olursa ölebilirim.dolayisiyla hangi işlem olursa olsun bu ameliyatların en çok yapıldığı hastanede bu ameliyati olmak korkumu azaltiyorAraştırın hem yakın hem kolay olur niye bu ısrar
Gerçi bir de karnımdaki o deliklerle nasıl geri döneceğim.bilmiyorumKorkuyorum.yurtdisinda yapılan bir araştırmaya göre safra ameliyatlarınin 1/4 u komplikasyonluymus.yakininda karaciger var, bir damar yaralanması vs olursa ölebilirim.dolayisiyla hangi işlem olursa olsun bu ameliyatların en çok yapıldığı hastanede bu ameliyati olmak korkumu azaltiyor
Yillik izinde de acilden giris yapma şartı vardi sanirim.acil hemen ameliyati yapmaz kiYıllık izin alın, Ankara da ameliyatınızı olun, rapor verirler.
Korkmayın yahu , 2 günde toparlanıyor o delik dediğiniz sadece 1 tane oluyor dren takıyorlar o da kapanıp gidiyor diğer 2 delik zaten dikişli oluyor , geçmiş olsunGerçi bir de karnımdaki o deliklerle nasıl geri döneceğim.bilmiyorum
Memleketim samsuna çok yakın.Bizim oralarda herkes Samsun tıp fakültesine gider tedavi için ,sizin Samsun’dan Ankara’ya gitmek istemeniz bir enteresanMerhaba safra kesesi ameliyati olacagim yakında gibi görünüyor, ultrason degerleri berbat.ameliyatimi ankara da yaptırmak istiyorum ama ameliyat sonrası raporda sikinti olur mu memuriyet mahalli disi olduğu için acaba.bilen var mi 657 sayılı memurum.tsk.daha once memuriyet mahalli disinda ameliyatim oldu ama en yakın ilce ameliyatimi yapamadığı için.
Pintiliğin işe yarıyor arada, en azından dolandırılmıyon. Geçmiş olsun.Vermedim.su an canımın derdindeyim lütfen.
Abartıyorsunuz bir yakınım oldu. 2.gün eve çıktı 20gün sonrada işe döndü.Gerçi bir de karnımdaki o deliklerle nasıl geri döneceğim.bilmiyorum
Mide ameliyati oldum, karnimda üç delikle 7 saat otobus yolculuğu yapip evime döndüm. O kadar abartmayin.Gerçi bir de karnımdaki o deliklerle nasıl geri döneceğim.bilmiyorum
Kıyamam üç delikle çalışamazmış. Çalışmaktan nasıl yırtarım diye planlar yapmam gerekiyor demiyor da üç delikle nasıl çalışıcam diyor. Seni memur yapan sistemi seveyim.Gerçi bir de karnımdaki o deliklerle nasıl geri döneceğim.bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?