Memuriyet mahalli disi ameliyat ve sonrasi heyet raporu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıyamam üç delikle çalışamazmış. Çalışmaktan nasıl yırtarım diye planlar yapmam gerekiyor demiyor da üç delikle nasıl çalışıcam diyor. Seni memur yapan sistemi seveyim.
İki kere kesildim boydan boya hem de. Hiç naz yapmadım böyle. Raporum bitti işime döndüm. Bazı insanlar çok acayip.

Babam yakın zamanda safra kesesi ameliyatı oldu üstelik açık ameliyat oldu 1 gece hastanede yattı eve geldiğindede gayet iyiydi 2,3 gün evde dinlendi hiç bir ağrısı sızısı olmadı geçti gitti.
Abartmayın ve boşuna telaş yapmayın her ameliyat risklidir diyor doktorlar. Demek de zorundalar hastayı bilgilendirmek için. Siz personel servisine sorsanıza nasıl bir yöntem izlemem gerek Ankara da ameliyat olmam için diye. Onlar sizi yönlendirir

İki kere kesildim boydan boya hem de. Hiç naz yapmadım böyle. Raporum bitti işime döndüm. Bazı insanlar çok acayip.
Pamuk ben üçüncü kata nasıl karpuz taşırım diyen bir kadın olduğu için böyle kıytırık operasyonlar dağlar kadar büyüyor gözünde.

Kıyamam üç delikle çalışamazmış. Çalışmaktan nasıl yırtarım diye planlar yapmam gerekiyor demiyor da üç delikle nasıl çalışıcam diyor. Seni memur yapan sistemi seveyim.
Hayir ankaradan samsuna ameliyat sonrası otobüsle gelmem sikinti olur dedim.

Onlara da soracağım bu konuyu pazartesi ama kafam inanılmaz karisik

Bu ameliyat sebebiyle vefat edenler var nette araştırdım.korkuyorum.can bu ya
70 küsur yaşındaki annemden 21 yaşındaki kuzenime kadar ailede onlarca safra kesesi ameliyatı olan var, en zoru 1 haftada toparlandı. Ki anneminki göğüs altından kasığa kadar kesisi olan açık ameliyattı, ona rağmen bir hafta sonra normal hayatına devam etti.

Senin nazını kimse çekemez. Çok korkuyorsan olmazsın ameliyat. Dünyanın en basit operasyonlarından biri için çıkardığın yaygaraya millet totosuyla güler.

Korkunuz olmasın. Cok fazla yapılan amemlıyat doktorlar tecrubelıdır.

Her ameliyatta ölüm riski var. Sonucta anestezi aliyorsunuz. En basit ameliyat bile risk iceriyor. Yani düşünürseniz dogum da riskli bir sey.

Ameliyat endiseniz olmasi normal ama gozunuzde buyutmeyin. Laparoskopik ameliyatlardan sonrasi rahat geciyor.

Ameliyat sırasında komplikasyon gelişmesinden korkuyorum diye konu açsanız kimse bir şey demez. Her ameliyat kişide korku oluşturur ama sizin derdiniz raporu uzatmak. Sebep? Şu an ameliyatı düşünmek yerine rapora odaklanıyorsunuz. Derdiniz ameliyatı kullanıp uzun süre rapor almak. Ameliyat sebepli raporun uzaması gerekiyorsa doktor zaten uzatır. Her konunuz birbirinden tuhaf, suyunuza mı bir şey katılıyorlar.

Geçmiş olsun. Diz kireçlenmesi yaşayan arkadaş 1. , sizde 2. siniz hastalıkları abartma konusunda. Allah korusun hastalık yarıştırmak gibi düşünülmesin ama insanlar kanser tedavisini oluyor sonra işine dönüyor yine. Safra kesesi basit bi ameliyat annem de oldu. Kapalı ameliyat zaten küçücük delikler oluyor

Hayir raporu uzatmak degil ben ameliyat oldum en az 1 hafta gidemeyeceğim hastanede yatış da olacak. Ameliyattan sonra rapor kabul olmazsa o zaman samsun dışına çıkmam

Ameliyat sonrası rapor kabul edilmezse o halimle ise mi baslayacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…