Memuriyet mahalli disi ameliyat ve sonrasi heyet raporu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda sizin kadar yaptığı ettiği attığı her adımı olay olan başka kimse ne gördüm ne de duydum(şükür )

Kocaman kadınsınız annesiniz, tabiki korkabilirsiniz ama her şeyi bu kadar büyütmeyi sorun haline getirmeyi nasıl başarıyorsunuz hiç anlamıyorum sıfır dirayet, geçmiş olsun bu arada.
 
Baştan bunları düşünmek de mi.suc yarin sikinti yasamaktansa.hayret bisiyniz.herkese ne rapor veriliyorsa bana da o verilsin ve sorun olmasin
Verilir zaten niye verilmesin. Doktorlar kötü olmanıza rağmen rapor vermez diye mi düşünüyorsunuz? Şehir dışı ameliyatı da iyice araştırın soruşturun. Kendi kurumunuza sorun kendinizi garantiye alın
 
Sehir disi olursa sıkıntı olur mu rapor cok onemli konu
 
Ben anlamadım durumu. Soru ameliyat olunca rapor vermezlee mi, verseler bile başka ilden aldığım için olmaz mı, onu mu soruyor. Yoksa kuruma bağlı bir durum mu bu başka ilde ameliyata bağlı raporun geçersizliği? Hiç anlamadım.
 
Başka ilden rapor alinirsa acil ve sevk dışında memuriyette geçersiz
 
Memuriyette bulunduğun il dışında rapor alırsan geçersiz oluyor. Kısaca sana diyor ki senin bugün işte olman lazımdı x şehirde ne işin varda rapor alıyorsun.
Konu sahibi yıllık izin al bulunacağın şehri ankara olarak belirt. O zaman rapor aldığın zaman sıkıntı olmuyor yıllık izninin kullanmadığın kadarını da geri iade ediyorlar
 
Evladımdan ayrılmak istemiyorum.oglumun su an keyfi cok yerinde anane dede teyze ben.ben ölürsem ola ki cocugum zor durumda kalacagi endişesi beni çıldırtıyor.Ölüm onemli degil ama.oglum ona kıyamam.mutlu olsun simdiki gibi.
Cocuk konusunda inanılmaz hassasım.11 yas bir erkek çocuğu görsem hep oglum geliyor aklıma.
 
Safra kesesi sismis kalıplaşmış iltihaplanmis ben hastane sonrasi oğlumun okuma kitaplarını almaya gittim.ölümden korkmuyorum o kadar, tabi biraz korkuyorum ama esas korkum ben ölürsem evladım ne olacak.cevresindekiler belki bir üvey anne ona nasıl davranacak?kafamda bunlar var.agliyorum.o benim canım...hayattaki.en değerli varlığım.anne baba ayri ve bir aile ortamı.bile olamadi.ben öldükten sonra üvey anne ile yaşasın istemiyorum.
 
Gerçi düşünüyorum insanlar ille ameliyatta ölmüyor, trafik kazası vs de olabilir.takdiri ilahi.Ben Allah'ıma evladimdan nolur beni.ayirma diye yalvariyorum.ola ki ben öldüm ameliyatta, çocuğumun benden sonra mutlu olacağından emin olsam rahatlıkla girerim o ameliyata.icim rahat degil.yasi keşke 20 falan olsaydı, daha 11 yasinda kuzucuk.
 
Size 4 gün önce kapalı safra kesesi ameliyatı olmuş biri olarak yazıyorum.
Ben de çok korkuyordum ama gerçekten o kadar korkulacak bir durum yokmuş, benim korkum genel anesteziden uyanamamaktı, ama çok şükür uyandım, 2. Ve 3. Gün sağ omuz ağrısı yaşadım göbeğe verilen gaz neticesinde, bugün ameliyat yerleri üzerindenki bandajları kaldırdım, yarın da duş alacağım. He bu süreçte ameliyatın ertesi günü doktorun verdiği antibiyotiğe alerjim olmuş, bütüm yüzüm gözüm vücudum şişmiş ve kaşıntılı halde alerji iğnemi vuruldum :)şimdi çok şükür iyiyim.
Yataktan kendim kalkış kendim yatıyorum, yürüyebiliyorum, oturup yemek yiyorum.
 
Ne guzel, gecmis olsun atlatmışsınız.ozel değilse ameliyatı nerede oldunuz kac mm di bir de yaşınızı merak ettim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…