- 9 Mayıs 2015
- 1.783
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
İyileşme süreci kadar rapor veriliyor zaten.Ameliyat sonrası rapor kabul edilmezse o halimle ise mi baslayacagim
Ha ha ha. cok.komik.ben sadece sadece 3 gun rapor kullandim yil degil gun ayricaİyileşme süreci kadar rapor veriliyor zaten.
Size kaç yıllık rapor lazım acaba ona göre ameliyat önereceğim
Verilir zaten niye verilmesin. Doktorlar kötü olmanıza rağmen rapor vermez diye mi düşünüyorsunuz? Şehir dışı ameliyatı da iyice araştırın soruşturun. Kendi kurumunuza sorun kendinizi garantiye alınBaştan bunları düşünmek de mi.suc yarin sikinti yasamaktansa.hayret bisiyniz.herkese ne rapor veriliyorsa bana da o verilsin ve sorun olmasin
Sehir disi olursa sıkıntı olur mu rapor cok onemli konuVerilir zaten niye verilmesin. Doktorlar kötü olmanıza rağmen rapor vermez diye mi düşünüyorsunuz? Şehir dışı ameliyatı da iyice araştırın soruşturun. Kendi kurumunuza sorun kendinizi garantiye alın
Muhtemelen iki gece falan yatar sonra normal hayatiniza dönersiniz.Baştan bunları düşünmek de mi.suc yarin sikinti yasamaktansa.hayret bisiyniz.herkese ne rapor veriliyorsa bana da o verilsin ve sorun olmasin
Başka ilden rapor alinirsa acil ve sevk dışında memuriyette geçersizBen anlamadım durumu. Soru ameliyat olunca rapor vermezlee mi, verseler bile başka ilden aldığım için olmaz mı, onu mu soruyor. Yoksa kuruma bağlı bir durum mu bu başka ilde ameliyata bağlı raporun geçersizliği? Hiç anlamadım.
Ben bilmiyordum. Ama siz sorunun cevabını biliyormuşsunuz.Başka ilden rapor alinirsa acil ve sevk dışında memuriyette geçersiz
Vermedim.su an canımın derdindeyim lütfen.
Memuriyette bulunduğun il dışında rapor alırsan geçersiz oluyor. Kısaca sana diyor ki senin bugün işte olman lazımdı x şehirde ne işin varda rapor alıyorsun.Ben anlamadım durumu. Soru ameliyat olunca rapor vermezlee mi, verseler bile başka ilden aldığım için olmaz mı, onu mu soruyor. Yoksa kuruma bağlı bir durum mu bu başka ilde ameliyata bağlı raporun geçersizliği? Hiç anlamadım.
Size 4 gün önce kapalı safra kesesi ameliyatı olmuş biri olarak yazıyorum.Safra kesesi sismis kalıplaşmış iltihaplanmis ben hastane sonrasi oğlumun okuma kitaplarını almaya gittim.ölümden korkmuyorum o kadar, tabi biraz korkuyorum ama esas korkum ben ölürsem evladım ne olacak.cevresindekiler belki bir üvey anne ona nasıl davranacak?kafamda bunlar var.agliyorum.o benim canım...hayattaki.en değerli varlığım.anne baba ayri ve bir aile ortamı.bile olamadi.ben öldükten sonra üvey anne ile yaşasın istemiyorum.
Ne guzel, gecmis olsun atlatmışsınız.ozel değilse ameliyatı nerede oldunuz kac mm di bir de yaşınızı merak ettim.Size 4 gün önce kapalı safra kesesi ameliyatı olmuş biri olarak yazıyorum.
Ben de çok korkuyordum ama gerçekten o kadar korkulacak bir durum yokmuş, benim korkum genel anesteziden uyanamamaktı, ama çok şükür uyandım, 2. Ve 3. Gün sağ omuz ağrısı yaşadım göbeğe verilen gaz neticesinde, bugün ameliyat yerleri üzerindenki bandajları kaldırdım, yarın da duş alacağım. He bu süreçte ameliyatın ertesi günü doktorun verdiği antibiyotiğe alerjim olmuş, bütüm yüzüm gözüm vücudum şişmiş ve kaşıntılı halde alerji iğnemi vuruldum şimdi çok şükür iyiyim.
Yataktan kendim kalkış kendim yatıyorum, yürüyebiliyorum, oturup yemek yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?