- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ben izmirde oldum, 33 yaşındayım, tek taşım varmış 2 cm idi, taşı istedik ameliyattan sonra ama patolojiye gönderildiği için taşı çıkartamadıklarını söylediNe guzel, gecmis olsun atlatmışsınız.ozel değilse ameliyatı nerede oldunuz kac mm di bir de yaşınızı merak ettim.
Özelde mi devlette mi oldunuz.bir de bir organımız alacaklar ve eksik olacak ömrüm kiralamak.endiseleri var.Ben izmirde oldum, 33 yaşındayım, tek taşım varmış 2 cm idi, taşı istedik ameliyattan sonra ama patolojiye gönderildiği için taşı çıkartamadıklarını söyledi
Yemiyorum artık yiyemiyorum 5 gunde neredeyse meyve ve meyve suyu ile beslendimAnnanem (90 yaşında) 50 yıl önce Malatya'nın ilçesinde olmuş safra kesesi ameliyatı. İnanmazsınız karnında hiç estetik durmayan bir dikiş izi varOnu saymazsak ölmedi. Canınız bu kadar tatlıysa önce sağlıklı kilonuza ulaşın, kilonun uzun vadede getirdiği sorunlar daha kötü.
Özelde oldum ama şöyle doktorun zaten ne işe yaradığını, eğer alınmazsa neler olacağını ve aldırdıktan sonra neler olacağını anlattı.Özelde mi devlette mi oldunuz.bir de bir organımız alacaklar ve eksik olacak ömrüm kiralamak.endiseleri var.
Kosende aglasan iyi olur pamuk :))Sinirlerim bozuldu ağlıyorum.
Amin arkadaşım. Allah kimseyi evladından ayırmasın. Ağlama. Evladının iyi olması için önce sen iyi ol. Bence psikolojik destek al iyi bi doktordan. Bak bu kötü bişey değil evladımı karnımda kaybettiğimde ben de aldım ve çok iyi geldi.Anneyim ben, Allah evladımdan ayırmasın beni onun yanında olmak.istiyorum.agliyorum su an.
alt tarafı safra ameliyatı ne canının derdi.
ol samsunda sanki samsun küçük şehir.
herşeyi
Özelde ne kadar bu ameliyat acaba özel değilse. Acaba özele.mi.gitsem.iyisiniz, buraya bile yazıyorsunuz.iyilesmissinizÖzelde oldum ama şöyle doktorun zaten ne işe yaradığını, eğer alınmazsa neler olacağını ve aldırdıktan sonra neler olacağını anlattı.
Fiyat bilgisi paylaşmam doğru olmaz, özel ya da devlet orası sizin bileceğiniz iş. Kendi durumunuza ve doktorunuza göre karar verebilirsiniz.Özelde ne kadar bu ameliyat acaba özel değilse. Acaba özele.mi.gitsem.iyisiniz, buraya bile yazıyorsunuz.iyilesmissiniz
400 bin shdhgssÖzelde ne kadar bu ameliyat acaba özel değilse. Acaba özele.mi.gitsem.iyisiniz, buraya bile yazıyorsunuz.iyilesmissiniz
70 80 bin ise özelde de durumumu zorlarım.o yüzden sordumFiyat bilgisi paylaşmam doğru olmaz, özel ya da devlet orası sizin bileceğiniz iş. Kendi durumunuza ve doktorunuza göre karar verebilirsiniz.
Safra keseniz eski kocanız kadar etmiyor mu yahu.70 80 bin ise özelde de durumumu zorlarım.o yüzden sordum
Etmiyor beybim etmiyor.Safra keseniz eski kocanız kadar etmiyor mu yahu.
Allah seni.o parayi vermedim.yok beni denemiş.kadinla bulgaristana gitti.telefon aradığımda Bulgarca anons geçiyordu.kesinlikle bayani arama diyor bana.ben ameliyatlı durumumuz diyorum.o kadini arama.diyor Bana tiksindim400 bin shdhgss
Çocuğumun geleceği var.o sebepleEtmiyor beybim etmiyor.
Ahshabvs
Kadini niye arayacaksınız ki, ameliyat olacagim eski kocamla tatilden dön diye mi.Allah seni.o parayi vermedim.yok beni denemiş.kadinla bulgatistana gitti.telefon aradığımda Bulgarca anons geçiyordu.kesinlikle bayani arama diyor bana.ben ameliyatlı durumumuz diyorum.o kadini arama.diyor Bana tiksindim
Memleketim samsuna çok yakın.Bizim oralarda herkes Samsun tıp fakültesine gider tedavi için ,sizin Samsun’dan Ankara’ya gitmek istemeniz bir enteresan
Ben aramayacağım.eski kocam bana diyor ki kadini arayıp kadinla arami bozma diyor.bu utanmaz adam iki hafta önce evlenelim dedi sonra 400000 istedi vermedim. Simdi engelledi beni.oule isteKadini niye arayacaksınız ki, ameliyat olacagim eski kocamla tatilden dön diye mi.
Aaaa onsuz duramiyordun.Ben aramayacağım.eski kocam bana diyor ki kadini arayıp kadinla arami bozma diyor.bu utanmaz adam iki hafta önce evlenelim dedi sonra 400000 istedi vermedim. Simdi engelledi beni.oule iste
Tanımaz olurmuyum tanıyorum tanıyorumEnteresan derken? Sen buralarda yenisin galiba pamuğu tanımıyorsun(yeni derken şaka yapıyorum) pamuk enteranslıklar kraliçesidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?