Memuriyet mahalli disi ameliyat ve sonrasi heyet raporu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne guzel, gecmis olsun atlatmışsınız.ozel değilse ameliyatı nerede oldunuz kac mm di bir de yaşınızı merak ettim.
Ben izmirde oldum, 33 yaşındayım, tek taşım varmış 2 cm idi, taşı istedik ameliyattan sonra ama patolojiye gönderildiği için taşı çıkartamadıklarını söyledi

Ben izmirde oldum, 33 yaşındayım, tek taşım varmış 2 cm idi, taşı istedik ameliyattan sonra ama patolojiye gönderildiği için taşı çıkartamadıklarını söyledi
Özelde mi devlette mi oldunuz.bir de bir organımız alacaklar ve eksik olacak ömrüm kiralamak.endiseleri var.

Yemiyorum artık yiyemiyorum 5 gunde neredeyse meyve ve meyve suyu ile beslendim

Özelde mi devlette mi oldunuz.bir de bir organımız alacaklar ve eksik olacak ömrüm kiralamak.endiseleri var.
Özelde oldum ama şöyle doktorun zaten ne işe yaradığını, eğer alınmazsa neler olacağını ve aldırdıktan sonra neler olacağını anlattı.

Anneyim ben, Allah evladımdan ayırmasın beni onun yanında olmak.istiyorum.agliyorum su an.
Amin arkadaşım. Allah kimseyi evladından ayırmasın. Ağlama. Evladının iyi olması için önce sen iyi ol. Bence psikolojik destek al iyi bi doktordan. Bak bu kötü bişey değil evladımı karnımda kaybettiğimde ben de aldım ve çok iyi geldi.

alt tarafı safra ameliyatı ne canının derdi.
ol samsunda sanki samsun küçük şehir.
herşeyi

Özelde oldum ama şöyle doktorun zaten ne işe yaradığını, eğer alınmazsa neler olacağını ve aldırdıktan sonra neler olacağını anlattı.
Özelde ne kadar bu ameliyat acaba özel değilse. Acaba özele.mi.gitsem.iyisiniz, buraya bile yazıyorsunuz.iyilesmissiniz

Özelde ne kadar bu ameliyat acaba özel değilse. Acaba özele.mi.gitsem.iyisiniz, buraya bile yazıyorsunuz.iyilesmissiniz
Fiyat bilgisi paylaşmam doğru olmaz, özel ya da devlet orası sizin bileceğiniz iş. Kendi durumunuza ve doktorunuza göre karar verebilirsiniz.

Allah seni.o parayi vermedim.yok beni denemiş.kadinla bulgatistana gitti.telefon aradığımda Bulgarca anons geçiyordu.kesinlikle bayani arama diyor bana.ben ameliyatlı durumumuz diyorum.o kadini arama.diyor Bana tiksindim
Kadini niye arayacaksınız ki, ameliyat olacagim eski kocamla tatilden dön diye mi.

Memleketim samsuna çok yakın.Bizim oralarda herkes Samsun tıp fakültesine gider tedavi için ,sizin Samsun’dan Ankara’ya gitmek istemeniz bir enteresan

Enteresan derken? Sen buralarda yenisin galiba pamuğu tanımıyorsun (yeni derken şaka yapıyorum) pamuk enteranslıklar kraliçesidir.

Kadini niye arayacaksınız ki, ameliyat olacagim eski kocamla tatilden dön diye mi.
Ben aramayacağım.eski kocam bana diyor ki kadini arayıp kadinla arami bozma diyor.bu utanmaz adam iki hafta önce evlenelim dedi sonra 400000 istedi vermedim. Simdi engelledi beni.oule iste

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…