benim kiram 400 tl ve merkeze çok yakınım :) burda yaşadığına göre anlarsın esparka yürüme mesafem 12 dktabi daha yakın olup 400 tlye kirası olan evlerde var 700e de var ama bahçelievler ideal, güzel 1+1leri var çnk geniş genişş
yaşadığım yerlerden gideyim izmirde yaşadım ben büyük şehir sevmiyorum pek o yüzden çok sevememiştim Eskişehir'de yaşadım tek geçerim ilk tercihine yaz git derim ulaşımı sosyal hayatı insanları çok iyidir he kirası 550 lira merkezde 1artı1 daireler bence tek sıkıntısı denizinin olmaması denize alışan bir olarak söylüyorum :) Kocaelide yaşıyorum şuan orasıda güzel öneririm Yalovada güzeldir sahi kasabası gibi seviyorum ben
arkadaşın yalan sölemiş malatya güzel deil harikadıreğer birikim yapmak istersen küçük yerleri yaz ama doğunun en güzel ilidir malatya
evet aslında elimde para kalsın istiyorum gelecege yatırım .. hem güzel hem ucuz hem bolca iyi insanlar bulabilcegim yer arıyorum... malatyada da aklım kaldı şimdi napıcam bilmiyorum :)))
eskişehir ilk başa yerini aldı zaten... denizde bogulma tehlikesi geçirdim yaşadıgım sehir ordu da o yuzden denızle aram ogündür kötü sorun olmaz deniz olmasın farketmez... diğer sehirleride arastırcam yalova yı özellikle...
bir adanalı olarak mersini tercih edin derim :)
ulaşım ucuz kiralar ucuz gıda ucuz bide deniz havası var ohh miss daha ne olsun :)
Kocaeli iyi diyorlar.Burdan da istanbula kısa geziler ayarlarsın..İstanbul'un çevreleri iyidir..Ben olsam öyle yaparım..Hem Ordu'dan çok uzaklaşmamış olursun.Araştır ama kiraları ayrıntıları bilmiyorum.
Öneririm Yalova'yı İstanbul'a da yakın sayılır sıkıldığında günübirlik gezmeyede gidebilirsin :)
tam aradıgım özellikler işte :) mersin ilk başa geçti şuan cidden yazabilirim çok sagolun...
öncelikle işin şimdiden hayırlı olsun.puanın çok iyiymiş büyük ihtimalle atanırsın..
kocaeli çok güzel bir şehir.. ben çok severim orayı.. çarşıdaki evlen ilçedeki evler 500 600 TL.. kalıcı konutlar var.. oralarda 300 350 TL falandır ama oda merkeze uzak..
sakaryada güzel.. (kocaeli kadar deil dicem. çünkü ben kocaeli büyüdüm. oraya alıştım belkide ondan diyorumbende yeni atandım sakaryaya.. istanbulada yakın hem..
sakaryada büyük bir valilik kampüsü var.. meb sağlık adliye çevre çehircilik tapu defterdarlık vs vs hepsi aynı kampüsün içinde.. çarşıya 15DK uzaklıkta.. kampusun etrafında kalıcı konutlar var.. 2+1 ler 300TL falan.. işede yürüme gidip geliyorsun o acıdan çok iyi..
gittiğin ilçede seni verdikleri ilçede önemli unutma. sakaryada serdivan var.. kiralar 600 700 hatta 800.. erenler adapazarı ilçelerinde 500 600..
diğer ilçeler zaten merkeze uzak.. ve sosyal aktivite çarşıları falan neredeyse yok.. bence bütün şehirler için geçerlidir..
kurum seni hangi ilçeye verecek oda önemli..
Ewet katılıyorum her sehirde var tutuk ilçeler. Bende valilik kampüsünün orda oturuyorum. Yazın bi haftasonu cebesiye denize gidiyorum diğer haftasonı kırkpınara pikniğe. Diğer haftasonu ilk adalar pazar günü istanbul. Boş günümde hadi tarihi gezi yapalık deyip iznik e gittim tam kilit noktada olunca cok avantajlı. Valilik kampüsünün yani camişinin havası tertemiz çarsıya da yakın araba sıkıntısı yok sakarya ideal bnce. Taraklı akyazı gibi ilçelere düşmediği müddetce :) kocaeile olur ama braz daha karışık
öncelikle işin şimdiden hayırlı olsun.puanın çok iyiymiş büyük ihtimalle atanırsın..
kocaeli çok güzel bir şehir.. ben çok severim orayı.. çarşıdaki evlen ilçedeki evler 500 600 1000 TL.. kalıcı konutlar var.. oralarda 300 350 TL falandır ama oda merkeze uzak..
sakaryada güzel.. (kocaeli kadar deil dicem. çünkü ben kocaeli büyüdüm. oraya alıştım belkide ondan diyorumbende yeni atandım sakaryaya.. istanbulada yakın hem..
sakaryada büyük bir valilik kampüsü var.. meb sağlık adliye çevre çehircilik tapu defterdarlık vs vs hepsi aynı kampüsün içinde.. çarşıya 15DK uzaklıkta.. kampusun etrafında kalıcı konutlar var.. 2+1 ler 300TL falan.. işede yürüme gidip geliyorsun o acıdan çok iyi..
gittiğin ilçede seni verdikleri ilçede önemli unutma. sakaryada serdivan var.. kiralar 600 700 hatta 800.. erenler adapazarı ilçelerinde 500 600..
diğer ilçeler zaten merkeze uzak.. ve sosyal aktivite çarşıları falan neredeyse yok.. bence bütün şehirler için geçerlidir..
kurum seni hangi ilçeye verecek oda önemli..
üstünkörü sahibinden. com dan kiralara bakabilirsin
evet zaten tercih yaparken ilçe mi merkezemi alım var ona iyice bakıcam.. kira çok önemli yani gittigim yerde hem ev kıtlıgı çekmek istemiyorum hemde kötü eve 700 800 kira veremem.. o yuzden aslında ev bollugu olan kirasıda düşük yerler bakıyorum bulursam çok iyi olcak..sakarya da iyimiş kiralar aklımda bulunsun... çok teşekkürler
Şu an Bursa'da yaşıyorum ama bir piyango çıksa ilk taşınacağım yer kesinlikle Mersin olurdu. Bir kere ülke geneline göre, kiralar, ulaşım, ihtiyaçlar ucuz. Muhteşem deniz, ilçeleri ve köyleri de harika, hafta sonu kaçamakları için. Değişik bir sosyo kültürel yapısı var ama, zenginleri de çok. Dediğim gibi bana şu an piyangodan para çıksa, Mersin'e yerleşir, sahil boyuna bir balıkçı lokantası açar, keyfime bakardım
Bursa'ya gelince, bence artık yaşanılası yer olmaktan çıktı. Yeşil yok neredeyse. Sadece mezarlık, kültür park ve botanik park dışında doğru düzgün doğal alan yok. Şehrin göbeğinde devasal boyutta gökdelen konutlar, ulaşım bence İstanbul'a göre oldukça pahalı. Şeftali memleketi ama yazın en pahalı şeftali Bursa'da. Her akşam iş çıkışı trafiği artık sahiden çekilmez oldu. Yapılan pek çok site hep şehir dışında merkeze uzak. Kiraları 800-1500 arası. 1+1 ,2+1 gibi mesela. Burada doğduk burada büyüdük mecburen yaşıyoruz ama dediğim gibi fırsatım olsa 1 dk durmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?