Merak ediyorum

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
Gerçekten evli olup koşulsuz güveniyorum eşim benden gizli bişi yapmaz diyenin var mı? Veya saygı çerçevesinde konuşuruz diyen.
Şimdi de annemle babana canım sıkkın. Bezdim ayol

Allah bozmasın maşallah da hiç inanmıyorum niyeyse olabileceğine. Bunun sırrı ne peki ve kaç yıllık evlidiniz?
Ya şu an anlatasim yok canım sıkkın çok belki yarın fikir almak adına yazarim

onemlı olan butun sorunları aşabılecegıne ınanmak
hele senınle bırlıkte ınanan oldumu...
sen dustugunde kaldıran, o dustugunde kaldırdıgın .... bırde bırbırınızı destekledınız mı
hıc bı sorun engel olamaz

şimdi neye güvenmek mesela

geçen arabayı çarptık neyse raporda bana da kusur vermişler dedi

ben çok umursamadım sonra biri daha sordu ona vermişler dedi

akşam ben de dedim ki hangimize yalan söyledin

o da bana söylemiş ama sırf ben vıdı vıdı edeyim bak gördün mü bir sürü para gidecek vs deyim diye düşünmüş yani kısaca benimle uğraşmış ama o kişi yanımda konuşmasaydı ben yine bize de kusuru verdiler sanacaktım

amaç yalan söylemek yahut saklamak değil ama sonucu böyle

"Her daim saygı, güven çerçevesinde giden evliliklerde maske vardır" demiş Cüceloğlu.
Düşünün ki bir evlilik.
Hep saygı hep saygı, sevgi de var.
Öldüm billah güvenirim, sonuna kadar. Cıııkk inanmam.

Hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur.
Asla olmaz, hiçbir zaman olmaz diye birşey yok.
Bu hayatta herşey olabilir herşey.
Dost dediğin bile iyi günde.
Guvenilen dağlara birgün karlar yağar.
Her insan kucukte olsa yalan söyler.
Hiç söylemedim diyen yalan söyler asıl.
HAYATIN GERCEKLERI

bı cok kısıye ufak tefek yalanlarım oldu
ertelemek ıcın , kurtulmak ıcın , uzulmesın dıye falan fılan
eşime asla soylemedım
eşim bana 1 kere soyledı
dısarda yemekteydık titizim dıs fırcamızı yanımda tasırım dısarda yıceksen
dişini fırcaladın mı ? dedım evet dedı ama yuzu yanıp yanıp söndü bıdaha bana yalan soyleme dedım o oldu ...

yalan soylemene gerek oluyorsa sıkıntı orda zaten

Evli değilim ama evlendiğimde eşime kayıtsız şartsız güveneceğime ve benden gizli hiç bir şey yapmayacağına garanti veremem. Vereceğim tek garanti benim gizli saklı iş yapmayacağımdır.
Aynen. Önce börek sonra dürüstlük Ben de bu koşullarda evlenecem inşallah :)

Gerçekten evli olup koşulsuz güveniyorum eşim benden gizli bişi yapmaz diyenin var mı? Veya saygı çerçevesinde konuşuruz diyen.
Şimdi de annemle babana canım sıkkın. Bezdim ayol

ben güveniyorum ama koşulsuz diyemem, insanoğlu çünkü, saygılıyız birbirimize çok şükür

ben güvenemiyorum, bende güven sorunu biraz normalden fazla sanırım, an geliyor kendime bile güvenemiyorum değil ki başka hayattan kopup gelmiş bir insana güveneyim. İnsan oğlu bu beşer şaşar, çok mükemmellik beklememek lazım diye düşünürüm, bazılarının bahsettiği hayatlarda ütopik oluyor zaten o yüzden hep bi gözüm üzerindedir mesela, abartmadan tedbiri elden bırakmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…