merak icindeyim

Rahim nasıl çocuk istiyormuş ya cok güldüm. Benim rahim hala istemiyor demek ki

Tanrilar kurban istiyor gibi bir laf derler yainsanin aklina geliyor ...ama soylermiyim hayir.cunku.tanrilar demek.sakat zaten "lar" eki ne kardesim Allah cc tek tobe tobe (insan dinden cikar)....bak rahimden nereler geldim....
yok.oyle birsey tabi bencede doktora gidin adet duzensizligi devam ederse

Daha geçen gün 4 kayniniza bakmaktan sikayetciydiniz
Ne çabuk çocuk doğurmaya karar verdiniz
Etrafinizdaki insanlar da cahillikten ölüyor

Dusunmuyorsunuz ama 4 aydır korunmuyoruz çocuk olur inşallah diye konunuz z var
Siz de bir iş var ama çözemedim degisiksiniz

Geçmiş olsun çift çizgi çıkmış. Yanlış olması imkansıza yakın. Allah'ın Gücüne gitmesinde yarın da çocuk inşallah düşer diyecek konu sahibi herhalde. Millet ne Karışık Düşünceler içinde.

Dusunmuyorsunuz ama 4 aydır korunmuyoruz çocuk olur inşallah diye konunuz z var
Siz de bir iş var ama çözemedim degisiksiniz

yalan rüzgarı gibi hatun
hic ustune gitmemek lazim
zaten test bilem yapmış çift çizgi çıkmış inşallah hamile değilmiş dedi...
burda bukadar vakit geçirip çift çizgiden sonra bunu diyebiliyorsa...pesss ne yapak

bende rahim kim diorum ilk okuyunca ... bunu ilk kez duydum bence soyleyenler sizden çocuk bekliyor... ya da anormal giden bişeyler var stres sıkıntı fiziksel kimyasal ...

bende rahim kim diorum ilk okuyunca ... bunu ilk kez duydum bence soyleyenler sizden çocuk bekliyor... ya da anormal giden bişeyler var stres sıkıntı fiziksel kimyasal ...
Yorumunuzu okuyunca aklıma şu geldi. Bizim memlekette Köyden bir kadın doktora gitmiş, doktor demişki hergün bu fitili rahimin Ağzına ver. Meğer kadının Kocasının adı rahimmiş. Artık Olanları düşünün sonrasına. Fitiller kocanın Ağzına verilmiş. Oyuzden aslında konu sahibine yapılan tabir Anadolu kadınlarının tabiri. Garipsedik ama aslında garipsenecek bişey yok bu tabirde.

O kadar hızlı yaşıyorlar ki
4 aydır istiyordu bugün istemiyor
3 gün sonra tekrar ister
Çocuğun doğacak ortamda acayip uygunsuz
Yazık o bebeğe

bilmiorum ilk kez duyduğum için oyle bir yorum yaptım... rahim için olan birşeyi adamın yutması da kotu olmuş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…