dusunmuyorum ama simdi idrar testi yaptm iki cizgi cikti ins yokturSen şu 4 erkekle aynı evde yaşayan ķayınlarına bakan kişi değil misin?öyle bir ortamda sen baŕınamazken çocuk yapmayı düşünmüyorsundur inşallah...
farkındaym normal degil iki gun once esimle baya sorun yasadıgınida belirttim simdi bunu merak etmem sucmu hep idrar testi yaptim iki cizgi cikti ben suanlik istemedigimi belirttim bu kadar durum varken öyle hamile kalan varsa önlemimi alim gerek kalmadiYav senin konuların bi tuhaf sanki
Dikkat çekmeye çalışır gibi konu açıyorsun
Her konun başlı başına olay
En son actigin konuda evin kalabalığından yorgunluktan bahsediyorsun
Bi önceki konum normalmi (zaten başlı başına olay)
Ouvvvv çift çizgi hamile demek kan testi yaptır. Bu arada 4 aydir bebek istediğin için korunmuyormuşsun zaten...dusunmuyorum ama simdi idrar testi yaptm iki cizgi cikti ins yoktur
istiyordum cok istiyordum ama iki gun önce esimle baya kavqa ettik yanlış cikma olasiligi varmı önce silikti simdi tam belirdi iki cizgiOuvvvv çift çizgi hamile demek kan testi yaptır. Bu arada 4 aydir bebek istediğin için korunmuyormuşsun zaten...
İdrar testinin tarihi gectiyse yanıltabilir ama kanda böyle bir ihtimal olmaz.istiyordum cok istiyordum ama iki gun önce esimle baya kavqa ettik yanlış cikma olasiligi varmı önce silikti simdi tam belirdi iki cizgi
Yani istemişsin,kavga ettiğin için şu an istemediğini sanıyorsun,yarın barışınca lay lay lom tey tey teyistiyordum cok istiyordum ama iki gun önce esimle baya kavqa ettik yanlış cikma olasiligi varmı önce silikti simdi tam belirdi iki cizgi
Aaa 4 erkekle yaşayanmıydı bu arkadaş. Biz eşimle evlendiğimizden beri ayrı evdeyiz 4 kere yapacak zaman bulamadık. O kadar erkekle 4 kere zaman nasıl bulabiliyo yaa. Çok şaşkınım şuanHayatımda Bu kadar karmasıkliklar silsilesi görmedim ben
1- 4 kaynina bakıyorsun isyan isyan
ama buna rağmen günde 4 kere sevisiyosun
2- bebek istiyosun 4 aydır korumuyosun
ama 2 gün önce istemediğin karar verdin çünkü kocanla kavga ettin...nede olsa evin erkek yurdu gibi olmasi problem değildi
3- adetim yok şoyle erken geldi geçti gitti rahmim cocuk istiyomus dedin.
tuttun idrar testi yaptın çift çizgi çıktı dedin..
yukarda doktora git test yaptır dediler 2 gün sonra kontrolum var ozaman yaptircam dedin..
madem test vardı elinde niye ozaman yapmadın...
fazla karmaşıksın sen...
Hayatımda Bu kadar karmasıkliklar silsilesi görmedim ben
1- 4 kaynina bakıyorsun isyan isyan
ama buna rağmen günde 4 kere sevisiyosun
2- bebek istiyosun 4 aydır korumuyosun
ama 2 gün önce istemediğin karar verdin çünkü kocanla kavga ettin...nede olsa evin erkek yurdu gibi olmasi problem değildi
3- adetim yok şoyle erken geldi geçti gitti rahmim cocuk istiyomus dedin.
tuttun idrar testi yaptın çift çizgi çıktı dedin..
yukarda doktora git test yaptır dediler 2 gün sonra kontrolum var ozaman yaptircam dedin..
madem test vardı elinde niye ozaman yapmadın...
fazla karmaşıksın sen...
kızlar gecen ay ben adetime 11 gun kala adet oldum 4 gun ben normalde en fazla 3 gun ve seyrek kanamam olur neyse simdide adetim gecikiyor. etrafim diyor rahim cocuk istiyor . tabi ben öncede konu paylastm esimle cok sorun oldu cocugu isteyip istememekte kararsızım öyle hamile kalan varmı ??
Bunu tıp açıklayınca gebelik öncesi işaret oluyor yaşlı teyzeler açıklayınca rahim bebek istiyor oluyor.Kizmamak lazim Anadolu'da buna benzer pek cok söylem vardir,ben yadirgamiyorum sahsen :)Gebelik öncesi işaret başka, çocuk isteyen rahim başka. Çocuk isteyen rahim olmaz. Sizinki farklı bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?