merak icindeyim

canm okuduysan dedim her ay surekli doktora gidiyorum dedim duzenli adettim oldu "bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp " diye bir söz var .soruyorum sizde bu kadar niye tepki verdiniz size göre sacma gelebilir haklisiniz ama tepkiniz bu kadar buyuk olmamali

Rahimin kendini gebeliğe hazırlaması için ortada bir gebelik olması lazım. Durduk yere "hadi bakalım artık bir çocuk yapın" diye rahim mesaj göndermiyor yani... Üremek o kadar da hayati bir mesele değil. Ve bir vücudun durduk yere çocuğa hazırlanmak ve bebek istemekten çok daha önemli meşguliyetleri var emin olun.
Çevrendekiler seni yemiş.

demek bizim bünye başka yerden çocuk istiyo
ondan beceremedik..
artık bizde beyin mi istiyo yoksa dalak mi???
terslik burdaymis meğerse
ama böyle hamile kaldım diyen olunca ne bilim paylasim dedim belki olur .

Bazen kan problemleride böyle şeyler yapabiliyor . Ayrıca bana rahmin değilde çevren bebek istiyor gibi geldi .
he vallah acaip istiyorlar esimlede kavga edince dunden beri bir baskı git test yap kesin hamilesin cunku erken adet gördun tabi ben beklemekten yanayım

he diyecem ama eskiye kactm sanki 5 qirdim

ya yuz kere aynı seyi tekrarlıyim duzenki kontrolum var ben cok pinpirikli bir insanım konumun basligını okuduysan merak ..

Sen şu 4 erkekle aynı evde yaşayan ķayınlarına bakan kişi değil misin?öyle bir ortamda sen baŕınamazken çocuk yapmayı düşünmüyorsundur inşallah...

Etrafin komedi dukkanimi senin?
Rahim cocuk istiyor

Yav senin konuların bi tuhaf sanki
Dikkat çekmeye çalışır gibi konu açıyorsun
Her konun başlı başına olay
En son actigin konuda evin kalabalığından yorgunluktan bahsediyorsun
Bi önceki konum normalmi (zaten başlı başına olay)

32 yaşına geldim iki çocuk dogurdum öyle bişey duymadım, hatta 65 yaşındaki annemde duymamıştır. Adet düzensizliğine bu yakıştırmayı yapan bu çevrenin hapşırıga tıksırıga da diyecek şeyleri vardır. Herşeyi duymayın boşverin.ne zaman hazır hissedersiniz o zaman yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…