canm okuduysan dedim her ay surekli doktora gidiyorum dedim duzenli adettim oldu "bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp " diye bir söz var .soruyorum sizde bu kadar niye tepki verdiniz size göre sacma gelebilir haklisiniz ama tepkiniz bu kadar buyuk olmamaliZorla olduğundan değil, kendi istediğim için yorum yapıyorum zaten merak etme. Burada asılsız şeyleri kendin yutmuşsun, bari buradakilere yutturma, böyle şey mi olur, doktora görün diyoruz. Çoğu kişi aynı öneriyi vermiş. Sen daha hala burada gerçek dışı şeyler savunuyorsun. Saçma bulana da çemkiriyorsun. Madem böyle bir şey varmış, rahim çocuk istiyormuş, çocuk yap o zaman. Ne diyelim yani. Madem derdin belli, çözümün belli, buraya niye konu açıyorsun?
Şaka gibi konular açıp, tepki alınca çemkirmiyor musunuz bir de... Hey Allahım.
yok iki gun sonra kontrolum var o zaman yapacamKan tahlili yaptırdınız mı .
rahim çocuk mu istiyor
rahimin istediyse bir bildiği vardır
demek bizim bünye başka yerden çocuk istiyorahim çocuk mu istiyor
rahimin istediyse bir bildiği vardır
yok iki gun sonra kontrolum var o zaman yapacam
demek bizim bünye başka yerden çocuk istiyo
ondan beceremedik..
artık bizde beyin mi istiyo yoksa dalak mi???
terslik burdaymis meğerse
he vallah acaip istiyorlar esimlede kavga edince dunden beri bir baskı git test yap kesin hamilesin cunku erken adet gördun tabi ben beklemekten yanayımBazen kan problemleride böyle şeyler yapabiliyor . Ayrıca bana rahmin değilde çevren bebek istiyor gibi geldi .
yok hicbirsey kullanmadım . adettim cok duzenlidir ilk kez oluyor . hamilelik ile bilgim yokBu süreçte ertesi gün hapı, adet geciktirici vs kullandınız mı? Elaleme bakmayın adetiniz düzenliyse rahim çocuk istiyor diye bozulmaz..
he diyecem ama eskiye kactm sanki 5 qirdimher sorana "sana ne" diycen
önce kendin bağımsız hayat sahibi olup sonra çocuk yapacaksın
o kalabalık yarın çocuk olunca da her şeyine karışır
yeni mi evlisin de herkes soruyor
10 yıllık evliyim bir kere kimse adet döngümü sormadı da
ya yuz kere aynı seyi tekrarlıyim duzenki kontrolum var ben cok pinpirikli bir insanım konumun basligını okuduysan merak ..Etrafa soracağınıza bir kadın doğum uzmanına gitseydiniz keşke. bu tabiri de ilk defa duydum rahim çocuk istiyor benim ki 9 yıldır istiyor o zaman. ne cahil insanlar var ya. her mevsim değişikliğinde adet döngüm bozuluyor
simdi ne alaka ??Şu tecavüze uğrayıp hamile kalanların rahmide çocuk istemiştir dimi
simdi ne alaka ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?