- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Karaca0600
-
değil mi?Ayni şey mi ?
Bu durumdan Rahatsız olduğunu söyle bariYani bunu bende beklemiyordum banada supriz oldu birde yukarida yazdım neden soyledigimi biraa guven sorunsali var
Ben de merak ettimBu kaniya nasil vardınız
Eşim burda olduğumu biliyo ama hiç umurunda değil ki niye zaten merak etsin. Gebelik öncesi okuduğun her bilgiyi paylaşıyodum bilgi açısından şimdi hamileyim şimdi de gebelikle ilgili bilgileri paylaşıyorum eşimle . Kendisi hiç merak edip de bu kadınlar burda ne kaynatiyo demiyo .ayrıca komik şeyler okuyunca da paylaşıyorum. Zaten eşim böyle şeyleri sevmez niye merak etsin.Oncelikle herkese selamlar bi konuda fikir almak istiyorum buraya yeni kayıt oldum kayit oldugumu esimede söyledim oda merak etti bende bi bakayim dedi artik aksamlari eve gelince eline alip yorumlari felan okumaya basladi yani bir cok kadinin ozelini felan okumasi beni rahatsiz etmeye basladi sizce bu normal mi sizin eslerde boyle meraklimi yoksa sorun benimkindemi hani tek bensem üyeliğimi askiya almayi dusunuyorum
Benim yazdıklarımı eşinizin okuması beni rahatsız etmez. İsim, soyisim, resim hiçbir şey yok, bir rumuzla yazılar sorunlar, eşinizin hatta bütün dünyanın okuması sorun değil. Ama eşinizin okuması, sizin de dediğiniz gibi kadınlara karşı çok ilgili, meraklı izlenimini verdi bana.
Benimki bilmiyo buraya kayıtlı olduğumu bilmesine de gerek yok zatenOncelikle herkese selamlar bi konuda fikir almak istiyorum buraya yeni kayıt oldum kayit oldugumu esimede söyledim oda merak etti bende bi bakayim dedi artik aksamlari eve gelince eline alip yorumlari felan okumaya basladi yani bir cok kadinin ozelini felan okumasi beni rahatsiz etmeye basladi sizce bu normal mi sizin eslerde boyle meraklimi yoksa sorun benimkindemi hani tek bensem üyeliğimi askiya almayi dusunuyorum
Bugün regl oldum
Al işte özelimi paylaştım buraya ve eş
Bence burda neler olduğunu merak etti sizin neler yazdığınız kurcalamaya çalışıyor. Ya da gizli issizlerden yani başka şeylerle ilgilenmek varken ne bileyim okusun da genel kültürü artsın bari.
Bi bakın bakalım üye de olmuş mu. Üye olduysa fena, cinsellik bölümünü de görüyordur.
Hayır niye her yaptığınız şeyden adamı haberdar etme ihtiyacı duyuyorsunuz. Kocacığım KK'ya üye oldum... ne gerek var yani?
Oncelikle herkese selamlar bi konuda fikir almak istiyorum buraya yeni kayıt oldum kayit oldugumu esimede söyledim oda merak etti bende bi bakayim dedi artik aksamlari eve gelince eline alip yorumlari felan okumaya basladi yani bir cok kadinin ozelini felan okumasi beni rahatsiz etmeye basladi sizce bu normal mi sizin eslerde boyle meraklimi yoksa sorun benimkindemi hani tek bensem üyeliğimi askiya almayi dusunuyorum
Bence bir erkegin burayi okumasi gayet normal yani bdv'yi , gercektrn cok enteresan mevzular var
Adam buyuk hayret icerisinde okuyordur sonra da erkek arkadaslarina anlatiyordur
Ben bile bazen hayretler icerisinde okudugum konulari esime anlatiyorum , sacmalama milana olmaz oyle sey diyor
Senin üyeliğin açıkken mi giriyor peki? Yani adamın zaten bu kadın muhabbetlerine bir ilgisi varsa, o kısmı görünce coşacak iyice. Belki de sizi kontrol ediyordur, benden ailemden şikayet ediyor mu diye.Yukarıda yazmıştım sebebini uye olsa benim telefondan bakmaz bakmayi birakirsa o zaman bende onun telefonu kurcalarim o zaman belli olur uye olup olmadigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?