Meraklı koca

Benim yazdıklarımı eşinizin okuması beni rahatsız etmez. İsim, soyisim, resim hiçbir şey yok, bir rumuzla yazılar sorunlar, eşinizin hatta bütün dünyanın okuması sorun değil. Ama eşinizin okuması, sizin de dediğiniz gibi kadınlara karşı çok ilgili, meraklı izlenimini verdi bana.

Eşim burda olduğumu biliyo ama hiç umurunda değil ki niye zaten merak etsin. Gebelik öncesi okuduğun her bilgiyi paylaşıyodum bilgi açısından şimdi hamileyim şimdi de gebelikle ilgili bilgileri paylaşıyorum eşimle . Kendisi hiç merak edip de bu kadınlar burda ne kaynatiyo demiyo .ayrıca komik şeyler okuyunca da paylaşıyorum. Zaten eşim böyle şeyleri sevmez niye merak etsin.

Buda ürkütüyor beni kadinlara merakli olmasi aldatmaya meyilli olmasi anlami tasir mi sizce

Benimki bilmiyo buraya kayıtlı olduğumu bilmesine de gerek yok zaten

Bi bakın bakalım üye de olmuş mu. Üye olduysa fena, cinsellik bölümünü de görüyordur.

Hayır niye her yaptığınız şeyden adamı haberdar etme ihtiyacı duyuyorsunuz. Kocacığım KK'ya üye oldum... ne gerek var yani?

Bugün regl oldum
Al işte özelimi paylaştım buraya ve eş
Bence burda neler olduğunu merak etti sizin neler yazdığınız kurcalamaya çalışıyor. Ya da gizli issizlerden yani başka şeylerle ilgilenmek varken ne bileyim okusun da genel kültürü artsın bari.

En masumu yine sizin soylediginiz gibi diger ihtimallere bakinca insallah budur diyorum

Yukarıda yazmıştım sebebini uye olsa benim telefondan bakmaz bakmayi birakirsa o zaman bende onun telefonu kurcalarim o zaman belli olur uye olup olmadigi

Anlamadığım eşinize buraya kayıt olduğunuzu neden söylüyorsunuz :) Söylerseniz merak eder tabi...

Aslında internet ortaminda neler neler var su bile en masumu sanirim ama bizzat şahit olmak ister istemez insanin canini sikiyor birde insanin aklina başka şeyler gelmeye başlıyor

Yukarıda yazmıştım sebebini uye olsa benim telefondan bakmaz bakmayi birakirsa o zaman bende onun telefonu kurcalarim o zaman belli olur uye olup olmadigi
Senin üyeliğin açıkken mi giriyor peki? Yani adamın zaten bu kadın muhabbetlerine bir ilgisi varsa, o kısmı görünce coşacak iyice. Belki de sizi kontrol ediyordur, benden ailemden şikayet ediyor mu diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…