- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Karaca0600
-
Arkadaşın konusunu daha dazla bölmeyeyim ama ben bu yola girerken olumsuzlukları da düşünerek girdim. Size de aynısını tavsiye ediyorum herşeye hazırlıklı olun.Keşke sormasaydım çok üzüldüm şimdiRabbim tez zamanda yureginden geçeni kaderine eylesin inşaallah... ben gözümü tlfndan alamıyorum okumadigim birşey kalmadı nelere bakmıyorum ki ..Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın tek duam bu
Haklisiniz bölmeyelim arkadaşım sende hakkini helal et ... teşekkürler tavsiyeniz için hayırlı günler diliyorumArkadaşın konusunu daha dazla bölmeyeyim ama ben bu yola girerken olumsuzlukları da düşünerek girdim. Size de aynısını tavsiye ediyorum herşeye hazırlıklı olun.
Buraya yazdıklarınızın herkese açık olduğunun farkındasınız değil mii çünkü siteyle üye olmayanlarda okuyabiliyorAaaa ne münasebet , hepimiz burda özelimizi anlatıyoruz elin adamına ne benim hayatımdan .
Bence bir erkegin burayi okumasi gayet normal yani bdv'yi , gercektrn cok enteresan mevzular var
Adam buyuk hayret icerisinde okuyordur sonra da erkek arkadaslarina anlatiyordur
Ben bile bazen hayretler icerisinde okudugum konulari esime anlatiyorum , sacmalama milana olmaz oyle sey diyor
Aynen benimki de inanmiyor , sonra bi de kiziyor senin ne isin var orda , neden bos bos seylerle ugrasiyorsun diyeBazı entresan konuları yanımdayken ben de anlatırım "ya yalan aşkım onlar sahte hesaptır, erkek falandır" der
Yok artık okadarda değildirEşimi bağlasan bir yere okutsan gözlerini kapar asla okumaz, hiç merak etmez
Neden merak etsin ki burda tanımadığı yüzlerce kadının yorumlarını, sorunlarını :)Yok artık okadarda değildir
Bu kadarda meraksızlik ta ne bilim
Tamm açıp istiyerek okumak ismemez amaNeden merak etsin ki burda tanımadığı yüzlerce kadının yorumlarını, sorunlarını :)
Benim esim de meraklidir bir cok seyde ama buraya hic bakmaz. Gecende kardesler olarak grup actik yerli yersiz gulup egleniyoruz cok bildirim gelince noluyo dedi grup actik yazisiyoruz dedim. Bakim ne yazmissiniz dedi sanane ozelim dedim telefona sifre koydumOncelikle herkese selamlar bi konuda fikir almak istiyorum buraya yeni kayıt oldum kayit oldugumu esimede söyledim oda merak etti bende bi bakayim dedi artik aksamlari eve gelince eline alip yorumlari felan okumaya basladi yani bir cok kadinin ozelini felan okumasi beni rahatsiz etmeye basladi sizce bu normal mi sizin eslerde boyle meraklimi yoksa sorun benimkindemi hani tek bensem üyeliğimi askiya almayi dusunuyorum
Gerçek hayatta bile, yakından tanıdığı arkadaşlarımla ilgili bazı şeyler anlattığımda, aman bize ne deyip konuyu kapatan insan, burdaki kadınları hiç merak etmez, üstelik benim girdiğimi, okuduğumu , yorum yaptığımı bilse ne kadar boş bir işle uğraşıyorsun diye şok olur herhalde :)Tamm açıp istiyerek okumak ismemez ama
Karşısınada gelince gözünü kapatmaz yani
Tâbi benim dusuncem
Ay yok artık tabiki biliyorum , ben burda özelimi anlatmam zaten benim tarzımı bilen bilir , konudaki koca tabiki umrumda değil .Buraya yazdıklarınızın herkese açık olduğunun farkındasınız değil mii çünkü siteyle üye olmayanlarda okuyabiliyor
Siteye erkek üye kabul edilmiyor ama üye olmadan ziyaretçi olarak okuyanlar arasında erkeklerde olduğunu biliyoruz, ziyaretçi olarak siteyi takip eden erkeklerin okumalarına engel olamayız lakin eşlerinin üyeliği üzerinden siteyi okumaları hoş değil.Oncelikle herkese selamlar bi konuda fikir almak istiyorum buraya yeni kayıt oldum kayit oldugumu esimede söyledim oda merak etti bende bi bakayim dedi artik aksamlari eve gelince eline alip yorumlari felan okumaya basladi yani bir cok kadinin ozelini felan okumasi beni rahatsiz etmeye basladi sizce bu normal mi sizin eslerde boyle meraklimi yoksa sorun benimkindemi hani tek bensem üyeliğimi askiya almayi dusunuyorum
Yok artık arkadaşlar yani. Adam merak etmiş, adamın ne sapıklığını bıraktınız, ne gayliğini..
Bacım adam merak etmiş bakmış işte. Sen gidip de bir de kocana gay misin diye sorup işleri iyice büyütme ?
Ayrıca kocan bu konuyu da okuyor büyük ihtimal ona göre yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?