Meraklı koca

Arkadaşın konusunu daha dazla bölmeyeyim ama ben bu yola girerken olumsuzlukları da düşünerek girdim. Size de aynısını tavsiye ediyorum herşeye hazırlıklı olun.

O zaman bu açtığınız konuyu da okuyup rahatsız olduğunuzu anlar diye düşünüyorum. Art niyet aramayın bence ama sebebini de sorun tabi

Eşim bilir üye olduğumu ama hiç merak edip okumamıştır.. Hiç işi olmaz..

Bazı entresan konuları yanımdayken ben de anlatırım "ya yalan aşkım onlar sahte hesaptır, erkek falandır" der

Benim eşimde bilir üyeliğimi. Akşam yarım saat talefona gömüldüğüm oluyor. Napıyorsun deyince kk'dayım diyorum. Bilmesinde ne sakınca var anlamadım. Ayrıca eşiniziin merağında da bir sıkıntı yok bence. Bir iki güne sıkılacağına garanti ederim. Çokta takılmayın o yüzden

Normalde bile kimsenin hayatiyla ilgili seyleri konusmak, bilmek istemez.
Uyeligimi yillardir bilir ama acip okumaz siteyi.

Benim esim de meraklidir bir cok seyde ama buraya hic bakmaz. Gecende kardesler olarak grup actik yerli yersiz gulup egleniyoruz cok bildirim gelince noluyo dedi grup actik yazisiyoruz dedim. Bakim ne yazmissiniz dedi sanane ozelim dedim telefona sifre koydum ekrana da "merakindan catlaaa" yazdim. Dun aksam benim telefonu sarjdan cikarirken ekrani gordu bakti guldu. Oysa sifreyi bulmaya calisir zannediyodum

Tamm açıp istiyerek okumak ismemez ama
Karşısınada gelince gözünü kapatmaz yani
Tâbi benim dusuncem
Gerçek hayatta bile, yakından tanıdığı arkadaşlarımla ilgili bazı şeyler anlattığımda, aman bize ne deyip konuyu kapatan insan, burdaki kadınları hiç merak etmez, üstelik benim girdiğimi, okuduğumu , yorum yaptığımı bilse ne kadar boş bir işle uğraşıyorsun diye şok olur herhalde :)

Buraya yazdıklarınızın herkese açık olduğunun farkındasınız değil mii çünkü siteyle üye olmayanlarda okuyabiliyor
Ay yok artık tabiki biliyorum , ben burda özelimi anlatmam zaten benim tarzımı bilen bilir , konudaki koca tabiki umrumda değil .

Siteye erkek üye kabul edilmiyor ama üye olmadan ziyaretçi olarak okuyanlar arasında erkeklerde olduğunu biliyoruz, ziyaretçi olarak siteyi takip eden erkeklerin okumalarına engel olamayız lakin eşlerinin üyeliği üzerinden siteyi okumaları hoş değil.

Mevzu burada özelini yazan kadınların mahrem konularını okumaları da değil, eşlerine, eşlerinin özeline saygı duymamaları, siz onun erkek arkadaşlarıyla olan muhabbetlerini okuyabiliyor musunuz? Bir arkadaşının mahrem bir sorununu size okutup fikir istiyor mu? Hiç sanmam, o zaman bu yazımı okur umarım ve artık bu merakından vazgeçer.

Son düzenleme:
Eşim sorar bazen bu kadar ne yapıyorsun telde yada neden kaşlarını çattın yada güldün filan. Ama ver bende okucam filan demez hiç. Kk dayım eğleniyoruz kadın kadına derim. Eyvah tüm erkek dünyası bir kere daha gömülüyor diyip yaptığı şeye devam eder . Yani evet meraklı değil olsaydı bir gıcık olurdum ama.

Bu durum sonradan düştü aklima tedbiri aldim isim degisti sifre degisti artık ha bugunden sonra ilgisini cektiyse belki kendi uye olmayi aklından gecirebilir ama yapacagini sanmiyorum is yerinde yogun evdede zaten ona o firsati vernen

illa ki bi şeyleri okumak için kayıtlı üye olunmasına gerek yok ki. ben de donanım forumuna veya inciye, ekşiye ara sıra girer bakarım. erkek siteleri diye ben de erkek mi oluyorum yani? adam meraklanmış bakmış ben anormal bir şey görmedim. herkese açık bir alan... ama evet sinir bozucu bir durum. bizlerin neler konuştuklarını çok merak ediyorlar ya alay etmek için ya da taktik almak için olduğunu düşünüyorum

Yeni üye olduğum gün feyk hesaplı kullanıcı bana özelden sadece gırgırına mesaj atmıştı.
muhabbete kızlar hep böyle mesaj atıyordur herhalde dedim.
Sonra baktım buradaki kızlar özelden çok yorumlara yazıyor, ve özelden sadee birbilerine soru sormak amaçlı yazdıklarını farkettim.
Eeee bu kişi o kadar kullanıcının arasında neden bana yazdı ki dedim. İçime kurt düştü, sayfasını inceledim aman Allahım bi insan sadece cinsellik konularına mı yorum yapar...
Baktım bana da sadece muhabbet için yazıyor ve dış dış görünüşümü soruyor hemen şikayet ettim..

Ama içimde ukte kaldı durumu eşime anlattım ki bilmeden de olsa resmen bir erkekle konuşmuştum, "ben orada sadece bayanlar var sanıyodum içim rahattı, erkek varsa şifreni bana da ver takip edeyim" dedi.
Duyunca delirdim. 3 -5 erkek aramak için o kadar bayanın özel hayatını mı okuycaksın dedim. Ben kükreyince dut yemiş bülbül oldu.
İstediği kadar meraklı olsun ben karşıyım açıkçası eşinize izin vermemeniz gerek... Önce bu sorunu çözün , sonra eşinizin siteye kadınlara merakından mı girmek istiyor onu çözelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…