Meraklı koca

Yani burda cinsellik bölümü var nasil desem nasill anlaatsam bilmiyorum su +18 hikayeleri okuyup dinleyip zevke gelen sapiklar gibi burdaki cinsellik konularini okuyup zevkmi duyuyor hissinede kapildim aslinda ilk bu dusunceyle actim sonra fikirler gelince başka durumlarida ekledim neyse aksam bi bakayim sildim deyince ne diyecek

enişte selammmmm bizi bi salın ya valla yaramazlık yapmıyoruz. kız kıza takılıyoruz burda.

Bir çok kadın adetleriyle ilgili ve özel hayatıyla ilgili belki de kimseye itiraf edemediği şeyleri burda yazıyo ben bir erkeğin okumasını istemezdim tepkinizi koyun ve şifrenizi değiştirin çıkış yaparsanız giremez

Googleda kadınlar klubu yazınca üye olmasanız da okuyabiliyorsunuz.

Alemsiniz yahu resmen halka açık bir yer burası, sanki ilk kez birinin eşi burayı keşfetmiş gibi davranmayın

Eşinize gelince, normalde de meraklı biri midir peki?

Öyleyse mesela, bu da ona yeni bir alan olarak gelmiş olabilir?

Hemen kötüye yormasak?

beyi okuduğuna bağlı benim eşimde okuduğu şeyler oldu hatta beraber okuruz ama hep doktor önerilerini tedavi aşamalarını yani ben okurum o da dinler bak bınlarda da böyle olmul yada bal doktor bunları önermiş vs şeklinde yani okuduğu şeye bağlı bende kimsenin özelini okusun istemzdim

yaa ben geyik yapıyorum da sence normal bir kadının bu yorumuma tepkisi konu sahibininki gibi mi olurdu? Bazen gerçekten forum üyeleri olarak biraz fazla mı safız diye düşünüyorum :)

ayy ama offfff nedense siz benim bi içime sinmiyosunuz yeni bir üye olarak Sıkıntının büyüğü sizde mi acaba

Dusuncenize sonsuz saygim var yazdiklarim ortada sikintimda kendimi icinize sindirmemek adina ne yazdim ki bu hisse kapildiniz yanlisim varsa yazin kendimi ifade edeyim olmadi sikayet edin hiç sorun degil

Can sıkıntısından yapıyordur. Sanki ne paylaşıyorlar ki cok da özel değil. Sonucta uye olmasands google a yazinca çıkıyor. Okumak isterse yine okur.

Kullanici adini ve sifreyi degistirdim hatta otomatik giriside kaldirdim teşekkür ederim

Konudan konuya değişkenlik gosteriyor yani bi konu ilgisini cekmisse meraklidir yok cekmemisse hic orali olmaz aslinda hepimizde biraz boyle degilmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…