- 4 Ekim 2019
- 38
- 20
- 3
- Konu Sahibi Karaca0600
-
Yeni üye olduğum gün feyk hesaplı kullanıcı bana özelden sadece gırgırına mesaj atmıştı.
muhabbete kızlar hep böyle mesaj atıyordur herhalde dedim.
Sonra baktım buradaki kızlar özelden çok yorumlara yazıyor, ve özelden sadee birbilerine soru sormak amaçlı yazdıklarını farkettim.
Eeee bu kişi o kadar kullanıcının arasında neden bana yazdı ki dedim. İçime kurt düştü, sayfasını inceledim aman Allahım bi insan sadece cinsellik konularına mı yorum yapar...
Baktım bana da sadece muhabbet için yazıyor ve dış dış görünüşümü soruyor hemen şikayet ettim..
Ama içimde ukte kaldı durumu eşime anlattım ki bilmeden de olsa resmen bir erkekle konuşmuştum, "ben orada sadece bayanlar var sanıyodum içim rahattı, erkek varsa şifreni bana da ver takip edeyim" dedi.
Duyunca delirdim. 3 -5 erkek aramak için o kadar bayanın özel hayatını mı okuycaksın dedim. Ben kükreyince dut yemiş bülbül oldu.
İstediği kadar meraklı olsun ben karşıyım açıkçası eşinize izin vermemeniz gerek... Önce bu sorunu çözün , sonra eşinizin siteye kadınlara merakından mı girmek istiyor onu çözelim
enişte selammmmmOncelikle herkese selamlar bi konuda fikir almak istiyorum buraya yeni kayıt oldum kayit oldugumu esimede söyledim oda merak etti bende bi bakayim dedi artik aksamlari eve gelince eline alip yorumlari felan okumaya basladi yani bir cok kadinin ozelini felan okumasi beni rahatsiz etmeye basladi sizce bu normal mi sizin eslerde boyle meraklimi yoksa sorun benimkindemi hani tek bensem üyeliğimi askiya almayi dusunuyorum
enişte selammmmmbizi bi salın ya valla yaramazlık yapmıyoruz. kız kıza takılıyoruz burda.
Googleda kadınlar klubu yazınca üye olmasanız da okuyabiliyorsunuz.Bir çok kadın adetleriyle ilgili ve özel hayatıyla ilgili belki de kimseye itiraf edemediği şeyleri burda yazıyo ben bir erkeğin okumasını istemezdim tepkinizi koyun ve şifrenizi değiştirin çıkış yaparsanız giremez
Ay bu ne merak senin eşinin yazdıklarını da başka adamlar mı okusun canım okuma işteGoogleda kadınlar klubu yazınca üye olmasanız da okuyabiliyorsunuz.
beyi okuduğuna bağlı benim eşimde okuduğu şeyler oldu hatta beraber okuruz ama hep doktor önerilerini tedavi aşamalarını yani ben okurum o da dinler bak bınlarda da böyle olmul yada bal doktor bunları önermiş vs şeklinde yani okuduğu şeye bağlı bende kimsenin özelini okusun istemzdimOncelikle herkese selamlar bi konuda fikir almak istiyorum buraya yeni kayıt oldum kayit oldugumu esimede söyledim oda merak etti bende bi bakayim dedi artik aksamlari eve gelince eline alip yorumlari felan okumaya basladi yani bir cok kadinin ozelini felan okumasi beni rahatsiz etmeye basladi sizce bu normal mi sizin eslerde boyle meraklimi yoksa sorun benimkindemi hani tek bensem üyeliğimi askiya almayi dusunuyorum
ayy ama offfff nedense siz benim bi içime sinmiyosunuz yeni bir üye olarakBenim aklimada acaba kadinlarami duskun diye geldi offfff ikiside büyük sıkıntı
Al bendende o kadar .ayy ama offfff nedense siz benim bi içime sinmiyosunuz yeni bir üye olarakSıkıntının büyüğü sizde mi acaba
yaa ben geyik yapıyorum da sence normal bir kadının bu yorumuma tepkisi konu sahibininki gibi mi olurdu? Bazen gerçekten forum üyeleri olarak biraz fazla mı safız diye düşünüyorum :)Yok artık arkadaşlar yani. Adam merak etmiş, adamın ne sapıklığını bıraktınız, ne gayliğini..
Bacım adam merak etmiş bakmış işte. Sen gidip de bir de kocana gay misin diye sorup işleri iyice büyütme ?
Ayrıca kocan bu konuyu da okuyor büyük ihtimal ona göre yaz
ayy ama offfff nedense siz benim bi içime sinmiyosunuz yeni bir üye olarakSıkıntının büyüğü sizde mi acaba
Bir çok kadın adetleriyle ilgili ve özel hayatıyla ilgili belki de kimseye itiraf edemediği şeyleri burda yazıyo ben bir erkeğin okumasını istemezdim tepkinizi koyun ve şifrenizi değiştirin çıkış yaparsanız giremez
Alemsiniz yahu resmen halka açık bir yer burası, sanki ilk kez birinin eşi burayı keşfetmiş gibi davranmayın
Eşinize gelince, normalde de meraklı biri midir peki?
Öyleyse mesela, bu da ona yeni bir alan olarak gelmiş olabilir?
Hemen kötüye yormasak?
hakkınızda gerekli inceleme yapılacak merak etmeyin zaten.Dusuncenize sonsuz saygim var yazdiklarim ortada sikintimda kendimi icinize sindirmemek adina ne yazdim ki bu hisse kapildiniz yanlisim varsa yazin kendimi ifade edeyim olmadi sikayet edin hiç sorun degil
Al bendende o kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?