Meraklı koca

Ben haftaiçi akşamları girmiyorum buraya birde haftasonları buranın varlığından bile haberi yok niye olsun ki şimdi adamı gömdüğümde övdüğümde oluyor yani gelcek dalga geçcek benle kafasını kırarım valla

Benim eşim böyle şeyleri hiç merak etmez, zaten adamın kafasını kaşımaya vakti yok.
Tek tüp bebek bölümünde bazı önemli bilgileri ona da söylerim o kadar.
Merhaba siz tüp bebek yaptırdınız mi ben iğnelere başladım çok zor durumdayım psikolojik olarak kelimeyi gördüğüm yere atlıyorum kusura bakmayın sizde

Senin üyeliğin açıkken mi giriyor peki? Yani adamın zaten bu kadın muhabbetlerine bir ilgisi, o kısmı görünce coşacak iyice. Belki de sizi kontrol ediyordur, benden ailemden şikayet ediyor mu diye.

Kimsede demiyor ki sen bu konuyu actin aksam kocan gorecek napacan yeminle sana cevap vermek icin tikladim bu geldi aklima napacam simdi bi akil verin

Kimsede demiyor ki sen bu konuyu actin aksam kocan gorecek napacan yeminle sana cevap vermek icin tikladim bu geldi aklima napacam simdi bi akil verin
Nick'ini değiştirebilirsin ama eski konularından ararsa bulur. Tel'de otomatik giriş olmasın bu arada.

Ya da boşver okusun, yaptığının normal olmadığını görsün

Merhaba siz tüp bebek yaptırdınız mi ben iğnelere başladım çok zor durumdayım psikolojik olarak kelimeyi gördüğüm yere atlıyorum kusura bakmayın sizde
Evet yaptırdım ve ilk denemede tuttu ama maalesef 7. haftada kalp atışı olmadığı için düşük yapmak zorunda kaldım.
Bugün sabah analiz yaptırdım, doktor muayene etti bir terslik çıkmazsa Cumartesi donmuş embriyo transferi yapılacak. Doktor embriyoların düşük kalitede olduğunu söyledi, gerçi çok umudum yok bakalım artık.

İğneleri kullandığım zaman aşırı duygusala bağlamıştım, neredeyse herseye ağlıyordum ve biraz kilo yaptı bende.
İnşallah sizinki olumlu sonuçlanır ve güzel haberi burada verirsiniz.

Buda ürkütüyor beni kadinlara merakli olmasi aldatmaya meyilli olmasi anlami tasir mi sizce

Burayı okuması kadınlara merakı olduğunu göstermez , hiç ilgisi yok bence.

Kayıt olsa , kadın gibi dolaşsam yazissa evette , okumakla ilgisi yok.

Aklınızı bulandirmayin.

Çok rahatsızsaniz , sildim kaydımı, okuyup durma , seni ilgilendiren konular değil diye söyleyin , olsun bitsin.

Benim eşim burayı okumaz ama benim açtığım konuları ara ara okuduğunu biliyorum.
Bdv de bazı konuları da ben ona okurum. Ne o gay ne ben garibim.. Özelim denmiştir buraya tc numarasıyla herkesin kesinkez kadın olduğu kanıtlanmış üyeler ve aramalara kapalı bir site muamelesi yapmak manasız. Hiç üye olmadan atıyorum kaynanam yaz googleye buradan 1000tane başlık açılıyor yani..

Bence eşinin gay olma ihtimali yüksek

Yok artık arkadaşlar yani. Adam merak etmiş, adamın ne sapıklığını bıraktınız, ne gayliğini..
Bacım adam merak etmiş bakmış işte. Sen gidip de bir de kocana gay misin diye sorup işleri iyice büyütme ?
Ayrıca kocan bu konuyu da okuyor büyük ihtimal ona göre yaz

Özelini paylaşmak istemeyen buraya yazmaz zaten
Herkesin erişebildiği bir site burası
Meraka gelince eşim merak etmez, yüzlerce kadın bir olup erkekleri gömüp paranoya yapıyorsunuz diyor :)))
Bizler fikir alış verişini seviyoruz ama eşimin erkek olarak farklı bir bakış açısı var, kendi kocanızı kendiniz tanımayıp başka kadınlardan fikir almanız garip diye bir yorumu olmuştu bir zamanlar , belki de eşinizin merakı kadınların bakış açısı üzerinedir, yani biz erkekler şöyle davranınca kadınlar ne düşünüyor gibi, kızılacak bir durum değil bence

Nick'ini değiştirebilirsin ama eski konularından ararsa bulur. Tel'de otomatik giriş olmasın bu arada.

Ya da boşver okusun, yaptığının normal olmadığını görsün

Söylediklerinin hepsini yaptim çok teşekkür ederim aksam uyeligi sildim diyecem oldu bitti

Hiç umrunda olmaz eşim asla merak etmez okumaz da, zaten böyle şeylerle uğraşacak vakti de yok.

benim eşim bilir burda üye olduğumu ama nickimi bile bilmez ilgilenmez

Keşke sormasaydım çok üzüldüm şimdi Rabbim tez zamanda yureginden geçeni kaderine eylesin inşaallah... ben gözümü tlfndan alamıyorum okumadigim birşey kalmadı nelere bakmıyorum ki ..Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın tek duam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…