- Konu Sahibi Karaca0600
-
Merhaba siz tüp bebek yaptırdınız mi ben iğnelere başladım çok zor durumdayım psikolojik olarak kelimeyi gördüğüm yere atlıyorum kusura bakmayın sizdeBenim eşim böyle şeyleri hiç merak etmez, zaten adamın kafasını kaşımaya vakti yok.
Tek tüp bebek bölümünde bazı önemli bilgileri ona da söylerim o kadar.
Senin üyeliğin açıkken mi giriyor peki? Yani adamın zaten bu kadın muhabbetlerine bir ilgisi, o kısmı görünce coşacak iyice. Belki de sizi kontrol ediyordur, benden ailemden şikayet ediyor mu diye.
Nick'ini değiştirebilirsin ama eski konularından ararsa bulur. Tel'de otomatik giriş olmasın bu arada.Kimsede demiyor ki sen bu konuyu actin aksam kocan gorecek napacan yeminle sana cevap vermek icin tikladim bu geldi aklima napacam simdi bi akil verin
Evet yaptırdım ve ilk denemede tuttu ama maalesef 7. haftada kalp atışı olmadığı için düşük yapmak zorunda kaldım.Merhaba siz tüp bebek yaptırdınız mi ben iğnelere başladım çok zor durumdayım psikolojik olarak kelimeyi gördüğüm yere atlıyorum kusura bakmayın sizde
Buda ürkütüyor beni kadinlara merakli olmasi aldatmaya meyilli olmasi anlami tasir mi sizce
Bence eşinin gay olma ihtimali yüksek
Oncelikle herkese selamlar bi konuda fikir almak istiyorum buraya yeni kayıt oldum kayit oldugumu esimede söyledim oda merak etti bende bi bakayim dedi artik aksamlari eve gelince eline alip yorumlari felan okumaya basladi yani bir cok kadinin ozelini felan okumasi beni rahatsiz etmeye basladi sizce bu normal mi sizin eslerde boyle meraklimi yoksa sorun benimkindemi hani tek bensem üyeliğimi askiya almayi dusunuyorum
Nick'ini değiştirebilirsin ama eski konularından ararsa bulur. Tel'de otomatik giriş olmasın bu arada.
Ya da boşver okusun, yaptığının normal olmadığını görsün
Sen niye buraya regl olduğunu yazıyosunBugün regl oldum
Al işte özelimi paylaştım buraya ve eşin okuyacak
Nerde kaldı benim özelim?
Nerde hı nerdeğğ?
Benim yorumum da fakeSen niye buraya regl olduğunu yazıyosunburam fake kokuyor artık bdv
Cimbizci ablamı çağırmak durumundayım eyvaaahh fakeBenim yorumum da fake
benim eşim bilir burda üye olduğumu ama nickimi bile bilmez ilgilenmezOncelikle herkese selamlar bi konuda fikir almak istiyorum buraya yeni kayıt oldum kayit oldugumu esimede söyledim oda merak etti bende bi bakayim dedi artik aksamlari eve gelince eline alip yorumlari felan okumaya basladi yani bir cok kadinin ozelini felan okumasi beni rahatsiz etmeye basladi sizce bu normal mi sizin eslerde boyle meraklimi yoksa sorun benimkindemi hani tek bensem üyeliğimi askiya almayi dusunuyorum
Keşke sormasaydım çok üzüldüm şimdiEvet yaptırdım ve ilk denemede tuttu ama maalesef 7. haftada kalp atışı olmadığı için düşük yapmak zorunda kaldım.
Bugün sabah analiz yaptırdım, doktor muayene etti bir terslik çıkmazsa Cumartesi donmuş embriyo transferi yapılacak. Doktor embriyoların düşük kalitede olduğunu söyledi, gerçi çok umudum yok bakalım artık.
İğneleri kullandığım zaman aşırı duygusala bağlamıştım, neredeyse herseye ağlıyordum ve biraz kilo yaptı bende.
İnşallah sizinki olumlu sonuçlanır ve güzel haberi burada verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?