- Konu Sahibi Nightingale
-
Sen daha dün bana yapışma dedi bitiriyorum demedin mi?:26:
Büyük ıhtımalle kendını hazır hıssetmıyor
belkı maddı sıkıntıları vardır
bende erkek arkadaşının dışı versıyonuyum galıba, banada evlılık dedıklerı zaman cınlerım gelıyor
Zaten hadi evlenelim dese ben de evlenecek değilim. Benim de zamana ihtiyacım var Ama o benim sevgilim iki kelime evlilik lafı, şakası yapamaz mıyım. Evlilik kelimesini kullanma adama seninle sonsuza yürümek istiyorum desen amenna
Bence çok üstüme varıyorsun demeye çalışıyor
ınanmıyorum aynı ben
Evlenelım denılsın tüylerım dıken dıken oluyor resmen, ama geçen bır ömür benım yanımda ol dedı mesela hoşuma gıttı
evlılık fobısı olabılır mı kı
İyi de ben evlenme teklif edersem ederim etmezsem de zaten etmem kız evlenmeyle ilgili bir şey demez ben sevmiyorum nasıl bir düşüncedir. Ne zaman evlenme teklif edecek, ne zaman evlenme teklif etmeyecek de ben anlayıp ayrılacağım? Doğuya atansam gitmem dedim geldim, lisede çalışmam dedim 4 senedir lisedeyim, doğulu biriyle asla sevgili olmam dedim adama aşık oldum hal durum bu oldu sonunda.
Bu meraklı olmayan halin mi?Birde meraklısı olsan ne olurmuş merak ettim şimdi..
Sen zaten evlenelim dese evlenmeyceğim, meraklısı değilim diyorsun. Sanırım boşa geçmiş zaman gibi algılayacaksın evlenmek istemese, değil mi... Yıllar yılı böyle gitmez illa ki kararını sana bildirir ama kendimi senin yerine koyuyorum ben onu askerde bekleyeceğim, açtığın konulardaki gibi nazını çekeceğim sonra bana çav diyecek bu düşünce benim de sinirimi bozardı. Hiç sordun mu ya da bu konular geçti mi
Boşa geçmiş zaman değil canım çok seviyorum onunla iyiyim ama gelecekle ilgili bir planı var mı bilmek istiyorum. İlk zamanlar benim ağzımı arardı evlilikle ilgili sonra yazın sorduğumda daha zamanı var seninle ilgili değil ben daha yeni atandım aileme yapmak istediklerim falan var dedi. Ama sen tabi ki benim evlenmek istediğim insansın falan filan işte. Askerde biraz daha kendi söylüyor ayrılmayacağız, yan yana olacağız falan ama evlilik demiyor adam. Zamanı gelince teklif ederim diyor sadece.
O zaman beklediğin teklif elbet ki gelecektir, söylemene bile gerek yok. Zaten ayrılmayacak da ömür boyu diz dize kafede oturacak hali yok canım senle
Teklif edince evet dersem hemen nişan hemen düğün :) Öyle olmasın da yavaştan evlilik sinyalleri falan verilsin, şakası muhabbeti geçsin, olmazsa yine olmasın. Ama evleneceğim der de evlenemezsek benim ahımı almak benimle oynamış olmak istemezmiş. Zaten evlilik niyeti olan adam durmadan evlilik muhabbeti yapmazmış, ben seninle evleneceğim demezmiş, hayırlısı dermiş tamam dediğinde teklif edermiş. Ben adamı seçerken mi bir hata yapmışımTeşekkürler canım göreceğiz bakalım
Yani her gün muhabbeti olsa da sıkılmaz mısın? Şahsen ben bana evlenme teklif etmeye çalıştığını anlamamıştım benim şaşkınınMeğer o da sinyaller veriyomuş???
Erkek arkadaşımla aynı kafalar bence sıkıntı yok dert etme hatta konusunu açma
Veriyorsa da benim anladığım dilden değil :) Doğru her gün muhabbeti olsa ben bunalırım, ama insan evlilik deyince de hemen cinlenmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?