Kızlar çok da meraklısı değilim ama erkek arkadaşımın benimle evlenmek istediğini nasıl anlarım. Ben de henüz emin değilim evliliğe hazır değilim belki ama bana lay lay değil de evlenme niyetiyle baksın istiyorum. Ama benimki odundur. Doğulu ve baya bir doğulu mantığı var duygularını söylemez, ifade etmez. Şu an askerde. Ben nerden anlayacağım niyeti ne? Sakın konuş demeyin kızın evlilik konusu açması hoşuna gitmiyor. Tamam sen her halinle benim evlenmek istediğim insansın, ilk defa ciddi düşünüyorum sana çok aşığım, eşim gibi gördüğüm insansın diyor ama evlilik dedim mi adam cinleniyor resmen
Bu gün de illa her şeyi senin gibi sözle mi söylemem lazım. Ben evliliği ciddi görüyorum şaka falan sevmiyorum zamanı gelince teklif ederim cevabını verirsin etmezsem de etmem dedi
Seni kandırıp hadi evlenelim diyebilirim ama askerliğim var ailemle ilgili sıkıntılarım var zamanı var diyordu bazen de nasip bir bakarsın evlenelim derim bilmiyorum diyor. Askere gittiğinden beri bir daha hiç ayrılmayacağız diyor. Kimseye erkek arkadaşım evlilik düşünmüyor demeyecekmişim hayırlısı diyecekmişim. Zamanı gelince olacak diyor ne demeye çalışıyor bu, kızlar Allah aşkına???