- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Amin çok teşekkür ederim canım benim inşallah seninde öyle olsun. Biz birbirimizi çok sevdik. Sen benim oğlumun gozbebegisin benimde başımın tacı der sağ olsun Kp de aynı şekilde.
Aynen öyle canım. Ufak tefek şeyleri büyütmemek gerek mutluluğu yakalamak için. En guzelide senin benim ayırt etmeden konulara yaklaşmak. Şöyle bir düşündüğünde senin canından olan çocuklarının en yakını kv Kp ona göre hareket etmek gerek. Herkes mutlu olsun tek dileğim bu.ben de benimkileri çok severim onlar da beni sağolsunlar, ufak tefek farklılıklar kültür çatışmaları yaşanıyor ama demek ki çok da dert etmemek lazimmis, olunca oluyormuş iyi iletişim gelin kayinvalide arasinda. Teşekkür ederim
Ben de hala x annesi, x babasi diye kayitlilar.Kayınvalidem beni, bende onu adımız ve soyadımızla kaydettik
Selam millet
Arkadaşımın nişanı oldu. Taze nişanlı zaten kısmetse bana da az kaldı :) neyse konu şu:
Arkadaşımın kv nin ayagını böcek ısırmış baya kötü olmuş hastaneye gitmiş kadın o derece. Aramam gerekiyormu dedi ? Bende evet dedim bilmesen tamam ama artık nişanlısn ara geçmiş olsun de dedim aradı:) arkadasmı kadın gelin olarak kaydetmiş bu da bizim kızın tuhafına gitmiş bence bi sorun yok ama neymiş insan gelin kızım diye kaydeder bari dedi ben ...Anne diye kaydettim o direk gelin diye kaydetmiş. Nişanlısı yollamış annem seni kaydetmiş diye. Sizce anormal mi ya hem bu kdr önemli mi kiiyi olayımda o kdr söyledim garibime gitti dedi ..
Ya sabah sabah çok güldüm. Oğluma ulaşamazsam bu numaradan arayayım der gibi. Geçen babam yaptı aynısını eşimi aramış, bir de demiş ki hy_patia ya ulaşamadım ondan seni aradım.Arkadasinin jaynanasi gelin olarak yazmis yine benimki direk oglunun adini yazip yanina 2 yazmis. Cokta onemli degil ne diye kayitladigi bosversin takmasin gecmis olsun desin bitsin
A aynı ben. Hatta benim F.anne, F.baba(burada F eşimin adının ilk harfi, tamamını bile yazmadım) ama kabullenemediğimden değil biraz takıntılıyım garip kodlamalarım var telefonda.Ben de hala x annesi, x babasi diye kayitlilar.x esimin adi oluyor bu arada. O kadar ki kabullenememisim. Kvde de beni adimin onune gelin koyarak kaydetmis. Keske o da x esi diye kaydetseydi. Mesafe candir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?