Meraktan soruyorum

Amin çok teşekkür ederim canım benim inşallah seninde öyle olsun. Biz birbirimizi çok sevdik. Sen benim oğlumun gozbebegisin benimde başımın tacı der sağ olsun Kp de aynı şekilde.

ben de benimkileri çok severim onlar da beni sağolsunlar, ufak tefek farklılıklar kültür çatışmaları yaşanıyor ama demek ki çok da dert etmemek lazimmis, olunca oluyormuş iyi iletişim gelin kayinvalide arasinda. Teşekkür ederim

Aynen öyle canım. Ufak tefek şeyleri büyütmemek gerek mutluluğu yakalamak için. En guzelide senin benim ayırt etmeden konulara yaklaşmak. Şöyle bir düşündüğünde senin canından olan çocuklarının en yakını kv Kp ona göre hareket etmek gerek. Herkes mutlu olsun tek dileğim bu.

Bu dert arkadaşınızı bitirir

arkadaş saçmalamış da. bu da size mi dert oldu anlamadım ben ikiniz de garipsiniz

Hahaha hiç güleceğim yoktu. Kızı gibi görmek zorunda değil, gelinler siz de onu anneniz olarak görmek zorunda değilsiniz. Zira o sizin anneniz değil. :) Siz de onun kızı falan değilsiniz. Bir biyolojik anneniz, bir biyolojik babanız var. Diğeri kayınvalide ve kayınbaba oluyor.

Ben kayınvalideme anne diyorum ama nişanlım ilk defa benim anneme "Anneeee" dediği için göze batmasın diye. Yoksa "X hanım" diye hitap ediyordum. Kayınvalidemde de ismimle kayıtlıyım; ben de kayınvalidemi adı ve soyadıyla kaydettim. Bunlara takılmasın, çabuk yaşlanır.

Benim direk adım :) ama kayınpederim ‘şapkalı kızım’ diye kaydetmiş.İnsanların içinden gelen şeyler bunlar yapacak bişey yok .

Ben kayınvalıdemde ısmım ıle kayıtlıyım gerci kızları ogluda oyle bende atıyorum (ayşe anne) dıye kayıt ettım kayınpederıde (ahmet baba) gibi.. Yani dert edecek bısey yok takmasın.

Arkadasinin jaynanasi gelin olarak yazmis yine benimki direk oglunun adini yazip yanina 2 yazmis. Cokta onemli degil ne diye kayitladigi bosversin takmasin gecmis olsun desin bitsin

Kayınvalidem beni, bende onu adımız ve soyadımızla kaydettik
Ben de hala x annesi, x babasi diye kayitlilar. x esimin adi oluyor bu arada. O kadar ki kabullenememisim. Kvde de beni adimin onune gelin koyarak kaydetmis. Keske o da x esi diye kaydetseydi. Mesafe candir bence

Bende x gelin olarak kayitliyim ben sorun göremedim

Benim kvde ismimi ilk günden beri ad soyad şeklinde kaydetmiş.

Ben de aynen öyle.

Ne o benim annem, ne de ben onun kızıyım.

Sizce de arkadaşınız dert aramıyor mu?

Ben tek gelinim tek çocuktur eşim.
Kayınvalidemde kızım die kayıtlıydım sonra o bende x annem olarak kayıtlı oldugunu gördü ve Sinem gelin die kaydetti. Bsonra da sinnoş oldmm

E gelini değil mi sonuçta? Ne desin Mahmut mu desin?

Arkadasinin jaynanasi gelin olarak yazmis yine benimki direk oglunun adini yazip yanina 2 yazmis. Cokta onemli degil ne diye kayitladigi bosversin takmasin gecmis olsun desin bitsin
Ya sabah sabah çok güldüm. Oğluma ulaşamazsam bu numaradan arayayım der gibi. Geçen babam yaptı aynısını eşimi aramış, bir de demiş ki hy_patia ya ulaşamadım ondan seni aradım.

Ben de hala x annesi, x babasi diye kayitlilar. x esimin adi oluyor bu arada. O kadar ki kabullenememisim. Kvde de beni adimin onune gelin koyarak kaydetmis. Keske o da x esi diye kaydetseydi. Mesafe candir bence
A aynı ben. Hatta benim F.anne, F.baba(burada F eşimin adının ilk harfi, tamamını bile yazmadım) ama kabullenemediğimden değil biraz takıntılıyım garip kodlamalarım var telefonda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…