Meraktan soruyorum

A aynı ben. Hatta benim F.anne, F.baba(burada F eşimin adının ilk harfi, tamamını bile yazmadım) ama kabullenemediğimden değil biraz takıntılıyım garip kodlamalarım var telefonda.
Bu arada eşimin annesinde babasında ne diye kayıtlıyım bilmiyorum. Beni istediği gibi kaydedebilir beni ilgilendirmez. Değerimi de orda yazan şeyle ölçmem zaten.

Amin çok teşekkür ederim canım benim inşallah seninde öyle olsun. Biz birbirimizi çok sevdik. Sen benim oğlumun gozbebegisin benimde başımın tacı der sağ olsun Kp de aynı şekilde.
AYY çok guzel Allah bozmasın bende böyle olurum inş.

Arkadaşınız gibi kadınlar mutsuz olmaya mahkum....

Kaç yıllık gelinim beni ne diye kaydetmiş bilmiyorum, bi arayıp sorayım merak ettim :)) kesin adımı yazmıştır sadece, bende onu xanne diye kaydettim. Gereksiz şeyler bunlar.

Kaç yıllık gelinim beni ne diye kaydetmiş bilmiyorum, bi arayıp sorayım merak ettim :)) kesin adımı yazmıştır sadece, bende onu xanne diye kaydettim. Gereksiz şeyler bunlar.
aynen bende xanne diye kayıtlı hatta kendisini hızlı aramalara bile aldım

aynen bende xanne diye kayıtlı hatta kendisini hızlı aramalara bile aldım
Ya nolucak ki dimi ama, Allah korusun başıma bişey gelse polis yakınlarıma haber vermeye kalksa rehberim "böcüğüm, papatyam, tatlişkom" gibi şeylerle dolu olur, kime haber vercek :))) ben yakınlarımın isminin yanına yakınlık derecesiyle kaydediyorum "x abim" gibi

helal size benimde öyledir eşimin telefonunda ben eşim benim diye kayıtlıyımdır.

Bende adımla kayıtlıyım bence sorun yok.

Hahahha kayivalidem beni ilk pochinki kızım diye kaydetmişti galiba sonra ufak bi pürüz yaşadık lohusaligimda ve " B. E. ..." diye kaydetmiş adım ikinci adım ve soyadımla HahahajHahaha eşime söyledim şöyledir böledir vs onemsrmememi soyledi geçenlerde baktım pochinki gelinim olmuşum yine kocasına kızınca da böyle yapardı canım benim

Burdaki dert neymis yav sorunu bulamadim. Sorunsuz bir konu

ya koca kadınsın ne saçma seyler bnlar .. sinirlndm kustum hoop isim değiştir çocuk gibi pochinki iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…