Bu arada eşimin annesinde babasında ne diye kayıtlıyım bilmiyorum. Beni istediği gibi kaydedebilir beni ilgilendirmez. Değerimi de orda yazan şeyle ölçmem zaten.A aynı ben. Hatta benim F.anne, F.baba(burada F eşimin adının ilk harfi, tamamını bile yazmadım) ama kabullenemediğimden değil biraz takıntılıyım garip kodlamalarım var telefonda.
yok bence gelininin ismini unutmuşey maşallah 17 yıllık evli ve biriciğim
kayınvalideniz dilsiz mi acaba?
AYY çok guzel Allah bozmasın bende böyle olurum inş.Amin çok teşekkür ederim canım benim inşallah seninde öyle olsun. Biz birbirimizi çok sevdik. Sen benim oğlumun gozbebegisin benimde başımın tacı der sağ olsun Kp de aynı şekilde.
Selam millet
Arkadaşımın nişanı oldu. Taze nişanlı zaten kısmetse bana da az kaldı :) neyse konu şu:
Arkadaşımın kv nin ayagını böcek ısırmış baya kötü olmuş hastaneye gitmiş kadın o derece. Aramam gerekiyormu dedi ? Bende evet dedim bilmesen tamam ama artık nişanlısn ara geçmiş olsun de dedim aradı:) arkadasmı kadın gelin olarak kaydetmiş bu da bizim kızın tuhafına gitmiş bence bi sorun yok ama neymiş insan gelin kızım diye kaydeder bari dedi ben ...Anne diye kaydettim o direk gelin diye kaydetmiş. Nişanlısı yollamış annem seni kaydetmiş diye. Sizce anormal mi ya hem bu kdr önemli mi kiiyi olayımda o kdr söyledim garibime gitti dedi ..
aynen bende xanne diye kayıtlı hatta kendisini hızlı aramalara bile aldımKaç yıllık gelinim beni ne diye kaydetmiş bilmiyorum, bi arayıp sorayım merak ettim :)) kesin adımı yazmıştır sadece, bende onu xanne diye kaydettim. Gereksiz şeyler bunlar.
Ya nolucak ki dimi ama, Allah korusun başıma bişey gelse polis yakınlarıma haber vermeye kalksa rehberim "böcüğüm, papatyam, tatlişkom" gibi şeylerle dolu olur, kime haber vercek :))) ben yakınlarımın isminin yanına yakınlık derecesiyle kaydediyorum "x abim" gibiaynen bende xanne diye kayıtlı hatta kendisini hızlı aramalara bile aldım
helal size benimde öyledir eşimin telefonunda ben eşim benim diye kayıtlıyımdır.Ya nolucak ki dimi ama, Allah korusun başıma bişey gelse polis yakınlarıma haber vermeye kalksa rehberim "böcüğüm, papatyam, tatlişkom" gibi şeylerle dolu olur, kime haber vercek :))) ben yakınlarımın isminin yanına yakınlık derecesiyle kaydediyorum "x abim" gibi
Bende adımla kayıtlıyım bence sorun yok.Selam millet
Arkadaşımın nişanı oldu. Taze nişanlı zaten kısmetse bana da az kaldı :) neyse konu şu:
Arkadaşımın kv nin ayagını böcek ısırmış baya kötü olmuş hastaneye gitmiş kadın o derece. Aramam gerekiyormu dedi ? Bende evet dedim bilmesen tamam ama artık nişanlısn ara geçmiş olsun de dedim aradı:) arkadasmı kadın gelin olarak kaydetmiş bu da bizim kızın tuhafına gitmiş bence bi sorun yok ama neymiş insan gelin kızım diye kaydeder bari dedi ben ...Anne diye kaydettim o direk gelin diye kaydetmiş. Nişanlısı yollamış annem seni kaydetmiş diye. Sizce anormal mi ya hem bu kdr önemli mi kiiyi olayımda o kdr söyledim garibime gitti dedi ..
Ya sabah sabah çok güldüm. Oğluma ulaşamazsam bu numaradan arayayım der gibi. Geçen babam yaptı aynısını eşimi aramış, bir de demiş ki hy_patia ya ulaşamadım ondan seni aradım.
napak simdi olekmi yani gelin kaydetse nolurviamimi kaydetse nolur
Ben noye alinti yapamiyom ki
Selam millet
ya koca kadınsın ne saçma seyler bnlar .. sinirlndm kustum hoop isim değiştir çocuk gibiHahahha kayivalidem beni ilk pochinki kızım diye kaydetmişti galiba sonra ufak bi pürüz yaşadık lohusaligimda ve " B. E. ..." diye kaydetmiş adım ikinci adım ve soyadımla HahahajHahaha eşime söyledim şöyledir böledir vs onemsrmememi soyledi geçenlerde baktım pochinki gelinim olmuşum yinekocasına kızınca da böyle yapardı canım benim
kayıtlısındr.. İsim soyisim gene iyi..Ne güzel işte gelin diye kaydetmiş. Kaynanam ben de isim ve soyismiyle kayıtlı ben onda kayıtlı mıyım değil miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?