Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya sen ilk hamileliğndeki belirtileri bana yazsana kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 tecrüben var senin

canım benim sadece sancım olmuştu kasıklarım çok fena ağrımıştı iki keede kanamam olmuştu zaten sancım oluyor diyede gitmiştim doktora tesadüfen öğrenmiştim hamile olduğumu aynen adet sancısı gibi sancı başak bişey hatırlamıyorum belki batma felanda olmuştur ama o zaman bu kadar bilgili değildim bide daha yeni evlenmitim daha doğru düzgün yapamıyorduk bile

kıslar ya yarın test yapsammı şimdiden heyecanım başladı yarına kadar kırmızı kartı yemessem

yap xanım merak ediorsun yoksada yoktur ne yapcan adetin olmazsa sonra tekrar gene yaparsın

yap xanım merak ediorsun yoksada yoktur ne yapcan adetin olmazsa sonra tekrar gene yaparsın
inşallah çıkarda yoksa antalyaya gelir başının etini yerim bi ay boyunca kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ppazartesi bi arkadaşım gelecek yanıma üç gün kadar kalacak yanımda zaten nezamandır çağrıyodum gel diye inşallah o gelmeden hamile olduğumu öğrenirim yoksa yandı arkadaş bebek bebek dememden kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

:gitme:

ay canım benm üzülme ya kıyamam ben sana ne yapalım hayırlısı buymuş rabbim tez zamanda nasip eder işallah canım üzülmekten başka yapıcak bişeyimzi yok ama adet olmakta güzel en azından hamile olma şansın var canım çok şükür diyelim ne yapalım :teselli:

Kımsenın umrunda dııl hasta oluyorum dıyorum bıttı artık herŞey offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bıttııııııııııııım artık dayanamıcam bıttımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım ya bitmedin bu ay olmassa diğer ay olacak inşallah umuudumuzun bitti yer bizim bittimiz demektir.inşallah diğer ay hamile kalırsın seni çok iyi aanlıyorum rabbim sabrımızı arttırsın

haksever umudunu yitirme canım önümzdeki ay olur üzme canını stres yapma olur mu

ay HAKSEVER CANIM SEN BENİM YAZDIKALRIMI GÖRMÜYORMUSUN YA DİKKAT ETTİM SENİNLE ALAKLAI YAZDIĞIM HİÇBİŞEY CEVAP VERMEMİŞSİN EĞR VERDİNDE BENİM GÖZÜMDEN KAÇTIYSA ÖZÜR DİLERİM AMA GÖRMEDİM HİÇ
ÜZÜLME CANIM HAYIRLISI NE YAPALIM HAYIRLISI OLSUN ÇOK ZOR BİLYORUM AMA MALESEF OLUYOR

canım ne oldu ya adet oldum deme sakınnnŞeniz:teselli::teselli:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben annemle konustum biraz önce ya ben onları çok özledim çokta seviyorum ailemi inşallah yarın testte çıkaaarda çif çizgi mutlu bi şekilde giderim yanlarına sitresli olduğum içinde konusamıyorum bile aaağlayasım geliyo dua edin bana ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…