4 tane yeni var kavun içi penye giymiş kız kardeşiyle onlardan bahsediyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hemen yollim şekerimyollayın canım ütünün lafımı olur
benimde 19 eylül canım hadi inşallah berber halay cekeriz
yoola kuşum yoola paşamınkileride yolla
sagol canım gecmişteydim sen nasılsın
resimlerine baktım çok güzeller alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey:
teşekkür ederim canım .hamilelik göbüşü nıye bütün annelere yakısıyo çok tatlı oluyolar.rabbim her daim mutlu etsin sizi canım bizede o duyguları yaşatsın inşallah rabbim :Saruboceq:
sagol biliyom canım beryal anladı benim dedigimi
beryalcim bende baktım resimlerinize çok güzel çıkmışsınız maşallah canım
beryal abla bu avatarın yanında kalp varya nergis yazıyo o ne anlama geliyo
kızlar kusura bakmayın çok güldüm sizde mahrum kalmayın beryal abla sen fazla gülmeyesinnnnnnnnnnnnbir gun hoca nin biri azmis ve dayanamamis gece disari cikmis bir tagne oruspu bulmus ve sormus,
Hoca: kac lira istiyorsun bacim !!! demis
Oruspu da 50 ytl demis hoca da ise 25 ytl varmis neyse anlasmislar hoca kadina yarisini sokacak ve kadinla bir hotel e gidiyorlar neyse bunlar baslamislar hoplamaya ziplamaya derken bu sefer de oruspu dayanamamis ve azmis ve soyle demis
Oruspu:hepsini sok hepsini sok !!!!!demis hoca da demis ki
Hoca: yok ben haram yemeeeeeeeeeeeeeeeem demis
slm kıslar napıyonus.., acrinsu+, beryal, cmrm, ozbek83 hepinise mucks mucks opuyorumnanaktan.
haticecim onlar beni çocuklar teyzsei ellerinden öperler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar kusura bakmayın çok güldüm sizde mahrum kalmayın beryal abla sen fazla gülmeyesinnnnnnnnnnnnbir gun hoca nin biri azmis ve dayanamamis gece disari cikmis bir tagne oruspu bulmus ve sormus,
Hoca: kac lira istiyorsun bacim !!! demis
Oruspu da 50 ytl demis hoca da ise 25 ytl varmis neyse anlasmislar hoca kadina yarisini sokacak ve kadinla bir hotel e gidiyorlar neyse bunlar baslamislar hoplamaya ziplamaya derken bu sefer de oruspu dayanamamis ve azmis ve soyle demis
Oruspu:hepsini sok hepsini sok !!!!!demis hoca da demis ki
Hoca: yok ben haram yemeeeeeeeeeeeeeeeem demis
maşallah hangi ara yaptınız iki takım kurulur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oooooooooooo senin haberin yok bacım biz çok çalıştık kocamla bu ayda yaptık onalrı biz eylülün 11 den sonra çıkacaklar orataya :roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?