Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kacgun sonra belli olur hamılelik belirtılerı bılıyormusunuz???

kızlar kacgun sonra belli olur hamılelik belirtılerı bılıyormusunuz???

ben bilmiyorum canım herkes bişe diyo bende kendimde belirti arıyorum ama bulamıyorum bel ağrısıyla sancıdan baaaşka kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben vc gıttım kahverengı bıkaÇ damla gelmıŞ hasta oluyorum ben bıttım bu ay ıfla olmam ben Çıkıyorum ben Çok fena oldum gene olmadı bıda da olmaz bu ay kıst mıst yoktu neden olmadıkı olmucak heralde pessssssssssssssss

ben sigara içip gelicemmmmm

sigaranın dumanı olayım canım çek benı içine kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay yıne sapıklığım baaaşlıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah dilek güldürdün beni canım kıs sigara deme içen var içemeyen var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar cın takvımıne baktım sımdı buay olursa kız oluyor ınsallah alllahım aminn

kızlar neden cevap vermedınız???????????????????????

ya yazdım ama hiç yorum yapan yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemil
allHIM YA ıLLA CEVAP BEKLıYORUM AMMADA YÜZSÜSÜZM HAAAA

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ya yazdım ama hiç yorum yapan yok kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemil
allHIM YA İLLA CEVAP BEKLİYORUM AMMADA YÜZSÜSÜZM HAAAA

ne sordun canım körümüz göz görmedik yazdığını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ay caanım o ne demek ay sinirim coştu kendimi gülmekten aaalıkoyamıyorum krizim baaaşladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 lülülülülü lüymüş

VazgeÇtım canım bundan sonra yok kasıĞımda batma var yok sancım var yok carttu yok curttu demıcem hıÇbıŞey ne yaŞıyorsam kendımde kalıcak

kıslar ya yarın test yapsammı şimdiden heyecanım başladı yarına kadar kırmızı kartı yemessem

VazgeÇtİm canım bundan sonra yok kasıĞımda batma var yok sancım var yok carttu yok curttu demİcem hİÇbİŞey ne yaŞıyorsam kendİmde kalıcak

canım ya sen ilk hamileliğndeki belirtileri bana yazsana kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 tecrüben var senin

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
DESENE HATıCE KIZ ZATEN HERKESETE ÇOK MERAKLIYDI DıYE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 YOK DEMCıEM BACIMMMMMM YOKKKKKKKK

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
DESENE HATİCE KIZ ZATEN HERKESETE ÇOK MERAKLIYDI DİYE kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 YOK DEMCİEM BACIMMMMMM YOKKKKKKKK

ah bi bilsem hamilelik belirtilerini anlaaaatacam da of of mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…