yollayın canım ütünün lafımı olurBenİm ÜtÜlerİde yolluyımmmmmmm:)))))))))))))))))))))))))))))
benimde 19 eylül canım hadi inşallah berber halay cekerizadet günlerinizi yazın bakıyım gecenlerde kaç gün geçti yazsın başlıyorum 19 eylül benim
kıyamama sana
sen pohpohlanmak istiyon anladım ben seni.
gel annem sen ben seni nazlandırırım zemuszemus
canım senin neyin var sabahta anlamadım ya
geçmiş olsun
benim ütülenecekleride alırmısın şekerim
çok hayıra girerisin walla
hoşgeldin kuşum
özbek nasılsın şekrim
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben annemle konustum biraz önce ya ben onları çok özledim çokta seviyorum ailemi inşallah yarın testte çıkaaarda çif çizgi mutlu bi şekilde giderim yanlarına sitresli olduğum içinde konusamıyorum bile aaağlayasım geliyo dua edin bana ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben annemle konustum biraz önce ya ben onları çok özledim çokta seviyorum ailemi inşallah yarın testte çıkaaarda çif çizgi mutlu bi şekilde giderim yanlarına sitresli olduğum içinde konusamıyorum bile aaağlayasım geliyo dua edin bana ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yollayın canım ütünün lafımı olur
benimde 19 eylül canım hadi inşallah berber halay cekeriz
yoola kuşum yoola paşamınkileride yolla
sagol canım gecmişteydim sen nasılsın
oy canım kıyamam ben sana ya allahım işallah vermiştir ya vallahi senin için o kdar üzülyorumki ben bir ay geç bebiş sahibi olmayada razıyım valla yeterki rabbim sana versin vllahi billahi 4 senedir bekliyorusn ya allahım inanmazsın belki geçen nasıl dua ettim biliyormusun güzel rabbim eğer bebiş vericeksen bu ay bana vermesende olur valla kız haticeye yeterki ver dedim yemin ederim o benden daha çok bekledi dedim ben ondna bir ay sonra bebek sahibi olmayada razıyım dedim allahım biliyor kalbimi işallah hamileisndir canım allahım nasip etmiştir işallah yeterki olsun ben bu ayda kırmızı kart yemeye razıyım yeterki senin olsun bu ay ama olmazsada üzülme bitanem gelecek ay olur belki herşeyde bi hayır vardır
Allah razı olsun canım aağlattın canım beni.ben 4 yıldır bayraam yaşayamadım ya bu bayraamı yaaşasam doya doya ailemi arayamıyorum onlarla konusurken okadar aağlayasım geliyokı telefonu kapatınca aağlıyorum çok özledim onları gitmeye cesaretim yok artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım benim sendende allah razı olsun bugünde dua edicem senin için ve tüm isteyen diğer arkadaşlar için işallah hamişsindir canım allahım hayırlısnı nasip etsin üzülme sen
--------------------------------------------------------------------------------
Bir adam 15 yildir tutuklu
bulundugu hapisaneden kacar
Para ve Silah bulmak icin bir eve
girer.
Icerde genis bir yatakta bir cifti
yakalar.
Adama yataktan kalkmasini emreder ve onu bir
sandalyeye
baglar.Adamin karisini yataga baglarken ustune
cikar,
boynunu oper, sonra kalkar ve banyoya
gider.
O ordayken adam karisina soyle
fisildar;
''Dinle, bu adam bir
kacak.
Su kiyafetlere baksana.
Buyuk ihtimalle hapishanede cok fazla zaman
gecirdi
ve yillardir hicbir kadin gormedi.
Boynunu nasil optugunu gordum. eger seninle seks
yapmak
isterse sakin karsi koyma yada sIkayet
etme...
sana ne derse onu yap.
O sana ne yaparsa yapsin onu mutlu et cunku
bu
adam kesinlikle cok tehlikeli.
Eger kizarsa ikimizi de oldurur.
Guclu ol,tatlim
Seni seviyorum.'' .
Karisi cevap verir: '' O benim boynumu opmuyordu,
kulagima fisildiyordu.
Bana gay oldugunu, seni cok tatli buldugunu
ve
hic vazelin olup olmadigini sordu.
Ben de banyoda oldugunu
soyledim.
Guclu ol kocacim.
Ben de seni seviyorum süper gülmekten çatladım
kımsenin yanına gidecek cesaretim kalmadı ya iki tarafada uzaklastım.bende istemiyorum uzak kalmayı ama elimde değil mafoldumben mafoldumben mafoldumben rabbim duysun sesimizi artık inşallah hamileyimdir isteyen herkes hamiledir inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
canım herkesin allah gönlüne göre versin saglıklı ve hayırlı zamanda
kızlar selam 4 yeni fotoğraf ekledim .bakmak isterseniz .koca göbişime.
yeni çekildi sıcak sıcak dumanı üstünde.
beryalcim ben bunları görmüştüm :)
kızlar selam 4 yeni fotoğraf ekledim .bakmak isterseniz .koca göbişime.
yeni çekildi sıcak sıcak dumanı üstünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?