Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benİm ÜtÜlerİde yolluyımmmmmmm:)))))))))))))))))))))))))))))
yollayın canım ütünün lafımı olur

adet günlerinizi yazın bakıyım gecenlerde kaç gün geçti yazsın başlıyorum 19 eylül benim
benimde 19 eylül canım hadi inşallah berber halay cekeriz

yoola kuşum yoola paşamınkileride yolla

özbek nasılsın şekrim

sagol canım gecmişteydim sen nasılsın

oy canım kıyamam ben sana ya allahım işallah vermiştir ya vallahi senin için o kdar üzülyorumki ben bir ay geç bebiş sahibi olmayada razıyım valla yeterki rabbim sana versin vllahi billahi 4 senedir bekliyorusn ya allahım inanmazsın belki geçen nasıl dua ettim biliyormusun güzel rabbim eğer bebiş vericeksen bu ay bana vermesende olur valla kız haticeye yeterki ver dedim yemin ederim o benden daha çok bekledi dedim ben ondna bir ay sonra bebek sahibi olmayada razıyım dedim allahım biliyor kalbimi işallah hamileisndir canım allahım nasip etmiştir işallah yeterki olsun ben bu ayda kırmızı kart yemeye razıyım yeterki senin olsun bu ay ama olmazsada üzülme bitanem gelecek ay olur belki herşeyde bi hayır vardır

vallahi öyle dua ettiğimi dmeicektim ama gene duramdım söyledim üzülme canım ya olucak işallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yollayın canım ütünün lafımı olur

benimde 19 eylül canım hadi inşallah berber halay cekeriz

yoola kuşum yoola paşamınkileride yolla

sagol canım gecmişteydim sen nasılsın

iyi çok şükrü canım

Allah razı olsun canım aağlattın canım beni.ben 4 yıldır bayraam yaşayamadım ya bu bayraamı yaaşasam doya doya ailemi arayamıyorum onlarla konusurken okadar aağlayasım geliyokı telefonu kapatınca aağlıyorum çok özledim onları gitmeye cesaretim yok artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım benim sendende allah razı olsun bugünde dua edicem senin için ve tüm isteyen diğer arkadaşlar için işallah hamişsindir canım allahım hayırlısnı nasip etsin üzülme sen

özbekcim kız seninde fazla bişey kalmamış hadi hayırlısı işallah halay çekicez önce hatice için sonra sizler için haticenin günü yakın hatta sabah test yapıak işallah güzel haberer verciek olmazsa birkaçgn sonra genme yapıcak enin de sonunda güzel haberler alıcaz ondan allhın izniyle

canım benim sendende allah razı olsun bugünde dua edicem senin için ve tüm isteyen diğer arkadaşlar için işallah hamişsindir canım allahım hayırlısnı nasip etsin üzülme sen

kımsenin yanına gidecek cesaretim kalmadı ya iki tarafada uzaklastım.bende istemiyorum uzak kalmayı ama elimde değil mafoldumben mafoldumben mafoldumben rabbim duysun sesimizi artık inşallah hamileyimdir isteyen herkes hamiledir inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

ay çok komik ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

maltay başka yokmu başka yokmu yaaaaaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

malatya dicektim pardon kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

canım öyle düşünme tamam haklısın ama güzel rabbim büyük sen stres yapmamaya çalış tez zamanda olucak belkide hamileisn şuanda ne bilyon HAMİEL OLAMSAN BİLE ALLAH SAĞLIK VERSİN ÖNÜMÜZDEKİ AY OLUCAK BELKİ BİLEMEZSİN ÜZÜLME OYÜZDEN CANIM

kızlar selam 4 yeni fotoğraf ekledim .bakmak isterseniz .koca göbişime.
yeni çekildi sıcak sıcak dumanı üstünde.

resimlerine baktım çok güzeller alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey:

beryalcim ben bunları görmüştüm :)

4 tane yeni var kavun içi penye giymiş kız kardeşiyle onlardan bahsediyorkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

hamilelik göbüşü nıye bütün annelere yakısıyo çok tatlı oluyolar.rabbim her daim mutlu etsin sizi canım bizede o duyguları yaşatsın inşallah rabbim :Saruboceq:

beryal abla bu avatarın yanında kalp varya nergis yazıyo o ne anlama geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…