Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok komik yaaaaaaaaaaaaa allah iyiliğini versinnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hem ağlarım hemde giderim denildiği hesabı bende hem ağlıyom hemde gülüyom ortasını bulamadım mafoldumben kaydirigubbakcemile3 mafoldumben kaydirigubbakcemile3 mafoldumben kaydirigubbakcemile3

bir biz beceremedik banada öğretsene nasıl yapıldığını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasıl yapacağımı bilmiyorumda

dur bakim belki sizde becerdiniz ne bilyon şekerim işallah hepimie nasip edr güzel rabbim

dur bakim belki sizde becerdiniz ne bilyon şekerim işallah hepimie nasip edr güzel rabbim

sana daha ne nasip etsin edece kadar etmiş gözün doysun canım türkiyenin nüfusunu sen arttırdın arttıracağın kadar azda biz arttırak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoş bulduk canım

burdayım canım biraz uzak kaldım çok ösledim hepiiiizi
a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

dileğin başına kaldım bende yazık dilekciğime bıktı benden nıye gelmedin canım insan dileği benden kurtarmaya gelir kımın dedikodusunu yapalım şimdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))

ooooooooooooooooo kimleri görüyorum duru hm hoşgeldiniz nerdesin kız ver bakalım haberlerini su aldıkların işe yaradımı

sende h.g sinemcim sninle satlar aynı cAnım
ben yumura takibine gidiyom gün aşıraıya başla

acrinsu cmrm duruuuuuuuuuuuuuuu gaffurum yani fridevs olcayelis özbek ve aso selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

naber canlarımopuyorumnanaktan
geyiğe uğramışken sizlerede bakıyım dedim topiğinizin alakasız bekarı olarakkaydirigubbakcemile3
umarım herkez iyidir,tabi bebelerinizde iyidir karnınızda:ecrin_bebek:
öpüyorum herkezi ve hayırlı iftarlar diliyerek kaçıyorumŞeniz

ahanda dedikodu yapcaaaaaaaaaaaaaaaz:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bilmem ki kimin yapsak kim kim kim kim jkim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…