kızlar kusura bakmayın çok güldüm sizde mahrum kalmayın beryal abla sen fazla gülmeyesinnnnnnnnnnnnbir gun hoca nin biri azmis ve dayanamamis gece disari cikmis bir tagne oruspu bulmus ve sormus,
Hoca: kac lira istiyorsun bacim !!! demis
Oruspu da 50 ytl demis hoca da ise 25 ytl varmis neyse anlasmislar hoca kadina yarisini sokacak ve kadinla bir hotel e gidiyorlar neyse bunlar baslamislar hoplamaya ziplamaya derken bu sefer de oruspu dayanamamis ve azmis ve soyle demis
Oruspu:hepsini sok hepsini sok !!!!!demis hoca da demis ki
Hoca: yok ben haram yemeeeeeeeeeeeeeeeem demis
bir biz beceremedik banada öğretsene nasıl yapıldığını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 nasıl yapacağımı bilmiyorumda
dur bakim belki sizde becerdiniz ne bilyon şekerim işallah hepimie nasip edr güzel rabbim
hoş bulduk canımolcayelis h.g canım
canım hg din nerelerdesin sen opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cümleten selamlar arkadaşlar
hoş bulduk canım
burdayım canım biraz uzak kaldım çok ösledim hepiiiizi
a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Herkese slmlar
slm canım hgdin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
h.b birtanem nasılsınız opuyorumnanaktan
bende geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))
dileğin başına kaldım bende yazık dilekciğime bıktı benden nıye gelmedin canım insan dileği benden kurtarmaya gelir kımın dedikodusunu yapalım şimdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?