Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dileğim canım yarında akşama bekle beni iş yerinin adresini ver haaaatta geliyorum yanına kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bi hafta sendeyim hatta bayram sonuna kadar

sende h.g sinemcim sninle satlar aynı cAnım
ben yumura takibine gidiyom gün aşıraıya başla

canım ben başladım bile bu akşamda calışma var evde :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar malum ramazan benim misafirim hiççç eksik olmuyor nete girmekte imkansızlaşıyor böylece ama ramazan sonrası yine burda olucam özledim sizleri bir bakim dedim herkes iyimi diye

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

acrinsu cmrm duruuuuuuuuuuuuuuu gaffurum yani fridevs olcayelis özbek ve aso selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm canımmmmmmmmmmmm mucks naber :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

benimkini yapın kız

dilekten başlasak iyi olaacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oooooo tazede burdaymış dur kıs kaçma işimiz var senle anlarsın yaaa ben sülü sümüklü sülü :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

slm canımmmmmmmmmmmm mucks naber :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

iyiyim canım sen nasılsın nerelkerdesin ya karşılaşamıyoruz artık kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım ben başladım bile bu akşamda calışma var evde :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

iyi calısmalar canım sen ayrı yeten bişe yapıyomusun ilişkiden önce bişe yiyip içiyonuzmu neler yapıyonuz ayrıntısıyla anlatsana canım

iyi calısmalar canım sen ayrı yeten bişe yapıyomusun ilişkiden önce bişe yiyip içiyonuzmu neler yapıyonuz ayrıntısıyla anlatsana canım

şekerim öncelikle bebekten bahsetmiyoruz asla sonra eşime 1 saat önceden sade bir kahve içiriyorum sonrada adamı uzaktan tahrik ederek kucakta yatağa gidiyorum belime yastık koyuyorum en az 1 saat kalkmıyorum ilişkiden sonra böle yani benim yaptıklarım bunlar cicim

beryal karnımda acayip bir ageı var sabahtan beri ve gergin acaba catlamışmıdır ve bir yumurta günde kaç mmm büyür biliyormusun

dilekten başlasak iyi olaacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dilek napmış ki ???????

sinemisler bu gece çalışıcaklarmışkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…