sende h.g sinemcim sninle satlar aynı cAnım
ben yumura takibine gidiyom gün aşıraıya başla
naber canlarımopuyorumnanaktan
geyiğe uğramışken sizlerede bakıyım dedim topiğinizin alakasız bekarı olarakkaydirigubbakcemile3
umarım herkez iyidir,tabi bebelerinizde iyidir karnınızda:ecrin_bebek:
öpüyorum herkezi ve hayırlı iftarlar diliyerek kaçıyorumŞeniz
acrinsu cmrm duruuuuuuuuuuuuuuu gaffurum yani fridevs olcayelis özbek ve aso selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahanda dedikodu yapcaaaaaaaaaaaaaaaz:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bilmem ki kimin yapsak kim kim kim kim jkim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ahanda dedikodu yapcaaaaaaaaaaaaaaaz:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bilmem ki kimin yapsak kim kim kim kim jkim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
naber canlarımopuyorumnanaktan
geyiğe uğramışken sizlerede bakıyım dedim topiğinizin alakasız bekarı olarakkaydirigubbakcemile3
umarım herkez iyidir,tabi bebelerinizde iyidir karnınızda:ecrin_bebek:
öpüyorum herkezi ve hayırlı iftarlar diliyerek kaçıyorumŞeniz
canım ben başladım bile bu akşamda calışma var evde :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
slm kıslar napıyonus.., acrinsu+, beryal, cmrm, ozbek83 hepinise mucks mucks opuyorumnanaktan.
cümleten selamlar arkadaşlar
slm canımmmmmmmmmmmm mucks naber :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
canım ben başladım bile bu akşamda calışma var evde :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nerdesiniz siz bakim .
ikinizde cezalısınız :mymeka:
iyi calısmalar canım sen ayrı yeten bişe yapıyomusun ilişkiden önce bişe yiyip içiyonuzmu neler yapıyonuz ayrıntısıyla anlatsana canım
selammmmmm
dilekten başlasak iyi olaacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?