dilek napmış ki ???????
sinemisler bu gece çalışıcaklarmışkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dilek napmış ki ???????
sinemisler bu gece çalışıcaklarmışkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şekerim öncelikle bebekten bahsetmiyoruz asla sonra eşime 1 saat önceden sade bir kahve içiriyorum sonrada adamı uzaktan tahrik ederek kucakta yatağa gidiyorum belime yastık koyuyorum en az 1 saat kalkmıyorum ilişkiden sonra böle yani benim yaptıklarım bunlar cicim
şekerim öncelikle bebekten bahsetmiyoruz asla sonra eşime 1 saat önceden sade bir kahve içiriyorum sonrada adamı uzaktan tahrik ederek kucakta yatağa gidiyorum belime yastık koyuyorum en az 1 saat kalkmıyorum ilişkiden sonra böle yani benim yaptıklarım bunlar cicim
hemide ne çalışma behhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
dilek napmış ki ???????
Herkese slmlar
bende geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))
naber canlarımopuyorumnanaktan
geyiğe uğramışken sizlerede bakıyım dedim topiğinizin alakasız bekarı olarakkaydirigubbakcemile3
umarım herkez iyidir,tabi bebelerinizde iyidir karnınızda:ecrin_bebek:
öpüyorum herkezi ve hayırlı iftarlar diliyerek kaçıyorumŞeniz
selam kızlarselammmmmm
beryal karnımda acayip bir ageı var sabahtan beri ve gergin acaba catlamışmıdır ve bir yumurta günde kaç mmm büyür biliyormusun
oh ohoh başkaaaa varya kıslaaaar bu çok cilveli bişiy heeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
hoşgeldiniz
canım en 18 den sonra çatlamaya başlıyo ama her büyüyen yumurta da çatlamıyor haberin olsun .
günde 1 yada 2 milim büyür sanırım .
hemide ne çalışma behhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
anaaaaam ne diyon sen vay vay bir kaçtanesini de bize verse bari peki sen sinemis işn taktiklerini duydun mu aramızda kalsın kacişine diyomuş ki:::::'kucağında yatağa götürmessen tık yok'''''''kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ''''''''''birde adama kahve içiriyomuuuş adamcağız napsın kabul ediyomuş garibim:::kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3dilek iki düzine çocuk yapmıs bizden saklamıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm canım hg din opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selamun aleyküm şekerim hoşgeldin nasılsın ?ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
rufeyde h.g cnda nereye gittin iki dk da
öyleyim ben yahu kıslar ben size bir anımı anlatayımda gülün
2 aylık evliyiz onca para veripte aldıgım iç çamaşırlarını kullanmak geldi içimden bir akşam neyse eşim geldi yemek yedik o tv izliyodu ben yatak odasında giyindim seksi çamaşırları üzerinede sabahlığı geçirdim bide topuklu ayakkabıları giydim tabi odanın kapısına vardım elimi dayadım kapının iç kısmına hani filmlerde meşhur görüntü varya ondan neyse bizim parkenin süpürgeliğini ben hesap edemedim ve takılıp eşimin önüne düştüm tabi içimdeki tanga manga herşey meydana çıktı önce bir ağlamk bastı beni eşim neye ugradığını şaşırdı sonrada gülme krizine gire gire o gece .......... süperdi valla ama çok utandım yaaaaaaaaaaaaa:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
hb canlarım yemek hazırlıcam bi bakıp çıkayım dedim
keyifle nasılsengözlerimebaksanab
öyleyim ben yahu kıslar ben size bir anımı anlatayımda gülün
2 aylık evliyiz onca para veripte aldıgım iç çamaşırlarını kullanmak geldi içimden bir akşam neyse eşim geldi yemek yedik o tv izliyodu ben yatak odasında giyindim seksi çamaşırları üzerinede sabahlığı geçirdim bide topuklu ayakkabıları giydim tabi odanın kapısına vardım elimi dayadım kapının iç kısmına hani filmlerde meşhur görüntü varya ondan neyse bizim parkenin süpürgeliğini ben hesap edemedim ve takılıp eşimin önüne düştüm tabi içimdeki tanga manga herşey meydana çıktı önce bir ağlamk bastı beni eşim neye ugradığını şaşırdı sonrada gülme krizine gire gire o gece .......... süperdi valla ama çok utandım yaaaaaaaaaaaaa:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?