Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilek napmış ki ???????

sinemisler bu gece çalışıcaklarmışkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hemide ne çalışma behhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

oh ohoh başkaaaa varya kıslaaaar bu çok cilveli bişiy heeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu kaahveyi bende yapım eşime içsin bide bunu denneyelim bakalım bugün yapsam olurmu acaaaba delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden belki son gün tutar öyle hamile kalan varmı adetine bi kaç gün kala

hemide ne çalışma behhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

e ne diyelim allah enişteye güç kuvvet versin artık delikafadulden :1ninca: delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
nazar edicen kıs kendine

dilek napmış ki ???????

sinemisler bu gece çalışıcaklarmışkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dilek iki düzine çocuk yapmıs bizden saklamıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende geldiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))

selam kızlar
hoşgeldiniz
beryal karnımda acayip bir ageı var sabahtan beri ve gergin acaba catlamışmıdır ve bir yumurta günde kaç mmm büyür biliyormusun

canım en 18 den sonra çatlamaya başlıyo ama her büyüyen yumurta da çatlamıyor haberin olsun .
günde 1 yada 2 milim büyür sanırım .

canlarım fotoğraf yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

öyleyim ben yahu kıslar ben size bir anımı anlatayımda gülün

2 aylık evliyiz onca para veripte aldıgım iç çamaşırlarını kullanmak geldi içimden bir akşam neyse eşim geldi yemek yedik o tv izliyodu ben yatak odasında giyindim seksi çamaşırları üzerinede sabahlığı geçirdim bide topuklu ayakkabıları giydim tabi odanın kapısına vardım elimi dayadım kapının iç kısmına hani filmlerde meşhur görüntü varya ondan neyse bizim parkenin süpürgeliğini ben hesap edemedim ve takılıp eşimin önüne düştüm tabi içimdeki tanga manga herşey meydana çıktı önce bir ağlamk bastı beni eşim neye ugradığını şaşırdı sonrada gülme krizine gire gire o gece .......... süperdi valla ama çok utandım yaaaaaaaaaaaaa:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

beryalim hoşgeldin canım nasılsın bakiiiim :))))

selam kızlar
hoşgeldiniz

canım en 18 den sonra çatlamaya başlıyo ama her büyüyen yumurta da çatlamıyor haberin olsun .
günde 1 yada 2 milim büyür sanırım .

sagol canım 18 ile 20 arasını biliyomda bakalım yaaaaa allahım herseyin hayırlısı ver bana yarabim

olcayes nasılsın cnm resimleriniz çok güzel ya

:roflol: kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dilek iki düzine çocuk yapmıs bizden saklamıs kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anaaaaam ne diyon sen vay vay bir kaçtanesini de bize verse bari peki sen sinemis işn taktiklerini duydun mu aramızda kalsın kacişine diyomuş ki:::::'kucağında yatağa götürmessen tık yok'''''''kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ''''''''''birde adama kahve içiriyomuuuş adamcağız napsın kabul ediyomuş garibim:::kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım düşmenle tam bi faantazi olmus :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hb canlarım yemek hazırlıcam bi bakıp çıkayım dedim
keyifle nasılsengözlerimebaksanab

allaha şükür be rüfeydecim seninde iyidir umarım evet bencede inşallah bu ay inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

şimdi size süpper bir haberim var sıkı durun
çitosla vildoş barıştı .çitosum geliyo yuppi
:teytey::teytey::teytey:

:roflol::tomato::tomato:
ay cok güldüm ve halada gülüyorum seni bir anda gözümde canlardırdım allah iyiliğini versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…