eleştirilerede açığız bu arada sinemciğim .:lepi:
günaydın arkadaşlar nasılsınız
sinemise katılıyorum cmrm ... yani bende senin gibiydim inan sadece üzüldüümle yaşadığımla stresimle kaldım . gelen laf sokuyor gden laf sokuyorda ne oluyor biz kendimizi hırpalıyoruz. ben bu stres ve tüp bebek tedavisi yüzünden tam 33 kilo aldım .dana gibi oldum . ama dur dedim yeter artık nereye kadar bu can bize emanet değilmi millet laf sokdukça ye üzüldükçe ye zaten tüp bebek hapları adamı pompa ile şişirilmiş gibi yapıyor .ben artık kendimi sevmeyekarar verdim .bebk olmuyor diye kendime eziyet etmiycem.12 kilosunu verdim bu kiloların . 21 kilom kaldı . inşallah onları da vericem ve yaşantıma devam edeceğim . eğer o bizim nasibimizdeyse zaten gelecektir canım . biliyorum beklemek çok zor ama sabretmeliyiz ve kendimizi strese sokmamalıyız .
hoşbulduk sinemis canım benim nasılsın görüyorum eski güzel neşeli günlere dömüşsün çok sevindim
günaydın canım hoşgeldin nasılsın ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
inşallah malatya .bende bunun için çalışıyorum . günaydın canım bu arada . a.s.tebrik ediyorum seni çok güzel insanın kendine güvenmesi stresten uzak olmak işallah o kilolarınıda hemencecik verirsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
acrinsuuuuuuuu hoşgeldin bebegemmmmmmm :)))) hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın bakem hadi senlede bir halay tey tey tey tey tey tey tey :teytey::teytey::teytey::teytey:
bugün acayip bir enerji var sende çok güzel ya hadi hep beraber şenlenelimhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt şimdi alkışalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ve halayyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayla günaydın a.s.günaydınlar nasılsınız
ayla günaydın a.s.
malatya günaydın canım a.s.
günaydın belenaycığım a.s.
ne güzl sabah sabah sizlerle görüşebilmek :dance::sm_cool:zemuszemuszemuszemus
kızlarr bugün hepimiz için çooooooooooooooookkkk güzel bir gün olsun böle mutluluktan uçalım inşallah .
günaydın kızlar nasılsınız
acrinsuuuuuuuu hoşgeldin bebegemmmmmmm :)))) hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın bakem hadi senlede bir halay tey tey tey tey tey tey tey :teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?