Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi Konu Sahibi mercanayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eleştirilerede açığız bu arada sinemciğim .:lepi:

öle öle şekerim kimbilir kaç kalori gitti :))))))))devam devam durmak yok :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın arkadaşlar nasılsınız

günaydın canlarım nasılsınız bakalım

hoşbulduk sinemis canım benim nasılsın görüyorum eski güzel neşeli günlere dömüşsün çok sevindim

tebrik ediyorum seni çok güzel insanın kendine güvenmesi stresten uzak olmak işallah o kilolarınıda hemencecik verirsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hoşbulduk sinemis canım benim nasılsın görüyorum eski güzel neşeli günlere dömüşsün çok sevindim

çok şükür allahıma iyiyim eee hayat kimi zaman aglayacağız kimi zmaan gülecegiz ama herşeye ragmen nefes almak okadar güzel ki herşey bizim için zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus hadzemuszemusi senlede bir halay :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:e hadi beloşcum :teytey::teytey:

acrinsuuuuuuuu hoşgeldin bebegemmmmmmm :)))) hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın bakem hadi senlede bir halay tey tey tey tey tey tey tey :teytey::teytey::teytey::teytey:

tebrik ediyorum seni çok güzel insanın kendine güvenmesi stresten uzak olmak işallah o kilolarınıda hemencecik verirsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
inşallah malatya .bende bunun için çalışıyorum . günaydın canım bu arada . a.s.

bugün acayip bir enerji var sende çok güzel ya hadi hep beraber şenlenelimhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt şimdi alkışalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ve halayyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayla sende hoşgeldin canım nasılsın hadi senlede disco yapalım :dance::dance::dance::dance::dance::dance:

sayenizde hayatım sayeinizde hadi hadi devam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:aman aman aman bugün dertlerimi çöpe attım artık kendimle barışıp kocama baktım sonrada gel senle çocuk yapaalım dedim oda tamam canım dediiiiiiiiiiiiiiiii uysada oldu uymasadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ALLAH ALLAHHHHHHHHHHHHHHH EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN VE HEP HERGÜN BEBEK HABERİ ALMAYI NASİP ETSİN YARABBİM :dance::dance::dance:

günaydınlar nasılsınız
ayla günaydın a.s.
malatya günaydın canım a.s.
günaydın belenaycığım a.s.
ne güzl sabah sabah sizlerle görüşebilmek :dance::sm_cool:zemuszemuszemuszemus
kızlarr bugün hepimiz için çooooooooooooooookkkk güzel bir gün olsun böle mutluluktan uçalım inşallah .

AMİİİİİİİİİNNNNNN CANIM AMİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşbulduk şekerimm çekelim vallahi halay:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::dance::dance::dance::dance::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…