- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Evet ara sora bizde destek verecezmerdiven yikama degil de evlere temizlige gitmekte daha iyi para olabilir.
3 saat degil de yarim gune cikarsa mesela is bulabilir bence.
veya utuye gidenler oluyor oyle part time olarak.
13 yasindaki cocuguna kucugu emanet edebilir mi?
Peki merdiven yıkama ücretleri nasıl oluyor fikriniz var mı?Evet ara sora bizde destek verecez
Anladım çok teşekkür ediyorumBahsedildiği üzere, yarım gün temizlik işleri veya ütü işleri daha mantıklı olacaktır.
Merviden konusuna gelince, çevrenizdeki apartmanlardaki aidat giderlerinden yola çıkara bir rakam çıkabilir.
Genelde daire başı alınıyor fiyatlar ve çok değişkenlik gösteriyor.
Bir yerde aidat ücreti 20 - 30 TL arasında değişirken, başka bir yerde 60-70 TL olabilir.
Bulunan daire sayısı, apartmanın bulunduğu yer, apartmanın merdivenlerinin yeni veya eski oluşu ile de alakalı bu durum.
Ama fiyatlandırması neye göre yapılır, nasıl yapılır onu bilmiyorum.
Çevrenizden sorarak bunu öğrenebilirsiniz.
SaolunMerdiven silmekte pek para olacağını sanmıyorum, yarım gün veya tam gün temizliğe giderse daha iyi kazanır.
Allah yardımcısı olsun
Anladım çok teşekkür ediyorum
Eve temizliğe gidebilir 150 tam yarim gün 75 lira ıyide parakızlar Merhaba!
Konuyu üst kat komşum için açıyorum kendisi de yanımda abla 35 yaşında ve 3 yaşında 13 yaşında çocukları var. Eşlerimiz memur bulunduğumuz şehir küçük iş olanağı çok yok 3 yaşında bebeğini de bakacak kimse Yk.
Eşi bi arkadaşına kefil olmuş ödememiş çok borçlular eşinin maaşı krediye gidiyor.
Şimdi sorum şu bu abla merdiven yıkarım falan dedi günde 3 saat çalışsam olur diyo.
Ama bu işler nasıl olur fiyat nasıl hiç bilgisi Yk eşi dE İzin vermiyor ama kadın mecbur gerçekten ihtiyacı var.
Bilgisi olan daha iyi fikri çözüm Öneri tavsiye bekliyoruZ
Şimdiden hepinize çok teşekkür ederiz
Seker hamurunu bir donem profesyonel olarak yapip satmis biri olarak cok fazla kar edilmedigini soypeyeyim. Cunku malzemeleri hep coklu aliyorsunuz ve eger surekli bir pastane gibi sirkulasyon yoksa aldiginiz para malzemelere anca yetiyor. Eger her gun 4-5 pasta satabilecekse kazanir ama haftada 1-2 pasta satarak ( ki pastane degilseniz genelde sadece referansla is yurudugunden) anca maliyetinizi kurtariyorsunuz. Taze gida kullanmak zorundasiniz, 200 gr cikolata kullanmak icin 2,5 kiloluk almak zorundasiniz filan gibi...Çoğu yer şirkete veriyo ama şirketle anlaşırsa da eline az geçer kendi merdiven işi bulmak için yine şirketden az alması lazım ki yıkatsınlar bizim toplumumuz ucuz işi sever
Evde ikram falan yapıp satsa face. ins. üzerinden sarma börek falan şahsen doğumdan sonra yapmayı planlıyorum tarifler deneyip biriktiriyorum
Alt komşum yapıyo hatta özel şeker hamuru yapıyo o şeker hamurlu pastalar küçük bi pastayı 200e verdiğini gördüm yani güzel para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?