Merhaba bana yardım edin lütfeeeen :(

bana yaşananlar çok cocuksu geldı kusura bakma da. annenın turşusunu kur demen de cocuksu olmuş, çocugun da bahanesi olmuş bu.
sebepsiz yere bırden gıtmesı çok kötu tabi. ana kuzusu olabilir, yaşı küçük tabi.
bence de sen sınavlarına odaklan canım. çocuk gercekten sevıyorsa kendı dayanamaz döner zaten.

Evet haklısınız çok teşekkür ederim bu forumu çok seviyorum doğru yolu gösteriyor :)

Teşekkür ederim yaşananlar herkes için farklı olabilir bu konuyu açtıysam herkesn düsüncesine saygım olacagındandır :) evet bencede seviyorsa dayanamaz teşekkür ederim tekrar :)

Amannnn en güzel yaşların sakın ağlama bir erkek uğruna..
Erkek bile demeyelim çocuksunuz daha ikinizde..
Ailelerle tanışmalar yok annem istemiyorlar falan ne yahu?
Bu yaş bu sıkıntıların yaşı olmamalı..

Sen bu hatandan ders al bir daha kimsenin annesi için daha doğrusu ailesi için
o tarz konuşmamayı öğrenmiş oldun

Uzaklaştı mı sen kaç..
Aramadı mı sen sil.
Yazık güzelim neler çıkar karşına neler..
Okuluna bak mesleğini edin...
Buradaki tavsiyeleri okumakla kalma, cidden özümse ve uygula.
Çoğumuz senden yaşça oldukça büyüğüz,tecrübeliyiz.
Seni istemeyene yol ver, kolay kolay da bağlanma..
Kaçan kovalanır, değerli olur unutma.
Sevgiler

Çok teşekkür ederim :) uygulamaya çalışıyorum zaten ama oldukca zor bi durum bi anda bitmesi yıktı beni ama evet artık aramıyorum mesaj yazmıyorum zaten oda yazmıyo aramıyor en çok okulda görünce ağlarım diye korkuyorum unutmaya calısıcam artık böyle devam edemez evlilikler bitiyo biz daha sevgiliydik ALLAH herseyin hayırlısını verir ALLAH herseyi bilir benim icin hayırlıysa ve gercekten seviyorsa döner yoksada dönmez artık böyle düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…