merhaba , bayanlar siz olsaniz abd mi kanada mi avrupa da mi yasamak isterdiniz ?

Ben almanyadayim. İtalyada yaşamak var polonyada yaşamak var... veya luxemburgda yaşamak var.
Her ülkenin artisi eksisi var. Ben almanyada standartın bir tik üstünde yaşıyorum. Ama bende kara kara geleceğimi düşünüyorum.
Ülkeler arasi kiyaslar bence doğru değil.

Not: secme imkanim olmuş olsaydi canada derdim.
peki neden . almanya turkiyeye yakin . caniniz skldi italyaya veya başka yerleri girme sansinx var uygun fiyata. burdan tr ve avrupa pahali malesef

Türkiyeye dönmem ben olsam. ki aileme vatanıma cok düşkün duygusal biriyimdir buna rağmen dönmem.Türkiye'ye yıllık izinlerinde gelirsin emekli olunca da tamamen dönersin zaten.ben kanada diyorum.avrupa ülkelerinin hepsi dahil mi?dahilse finlandiya norveç italya olabilir.
belçika aklimdaydi hep italya ekonomi kötü

nasıl is güç yok trde. insanlar gayet güzel yasiyo. Instagram dan görüyorum valla milet yiyo geziyo evleri süper

Hahahaha Hayalperest banın açılmayınca yeni üyelikle mi geldin?

Hayalperest "Türkiyeyi övmezse ölecek hastalığı"na yakalandığından kendisine akıl fikir için dua edelim :/

Hahahaha Hayalperest banın açılmayınca yeni üyelikle mi geldin?

Hayalperest "Türkiyeyi övmezse ölecek hastalığı"na yakalandığından kendisine akıl fikir için dua edelim :/
Owww gene daldik konuya desene kekleniyoryz:) nerden anliyonuz bu uyeleri deyinde bizde yorulmayalim : (

Owww gene daldik konuta desene kekleniyoryz:) nerden anliyonuz bu uyeleri deyinde bizde yorulmayalim : (

Belli direkt konuşma yapısından falan -ki o üyenin açtığı bütün konular böyleydi ben ABDde yaşıyorum Türkiye mükemmel ABD berbat falan madem bu kadar Türkiye fanısın Türkiyeye dön deniyordu cevap yok. O kadar çok konu açtı ki sanırım 100e dayanmıştır. Millet bıkınca üyeliğini iptal ettiler sanırım ama yeni üyelikle dönmüş gibi görünüyor. Yönetime bildirdim ben.

Belli direkt konuşma yapısından falan -ki o üyenin açtığı bütün konular böyleydi ben ABDde yaşıyorum Türkiye mükemmel ABD berbat falan madem bu kadar Türkiye fanısın Türkiyeye dön deniyordu cevap yok. O kadar çok konu açtı ki sanırım 100e dayanmıştır. Millet bıkınca üyeliğini iptal ettiler sanırım ama yeni üyelikle dönmüş gibi görünüyor. Yönetime bildirdim ben.
Tam dicektim haber verelim kontrol etsinler madem. :)

Ispanya italya isvec finlandiya irlanda norvec buralarda yasamayi cok isterdim.haa dayanir miyim bilmiyorum ama bi yilligina gitme sansim olsaydi keske

Konuya ciddili cevap veriyorum: Mümkünse internetin falan olmadığı bir Afrika kabilesinde falan yaşayın ya da Amazon yerlilerine katılıp macera dolu bir yaşam sürebilirsiniz. En azından konu açmalarınızdan kurtulmuş oluruz. Daral geldi bu nerede yaşasam, Türkiye çokzel ABD mok gibi konularından ha. Ben de dolarla, poundla maaş alsam bana da Türkiye çok güzel olurdu. Öff.

Bi arkadasim vardi 2 aktarma yapiyodu Turkiyeye gelmek icin ve cok uzundu ya yol : ( sanirim 4 senede bir geliyolardi Turkiyeye : (

Ya evet bana da yol kismi korkutucu geliyor. Akrabalar ailem vs herkes turkiyede, allah korusun acil bir durum olursa cikip gelmek mesele. O yuzden uzun sureli gidip yerlesmeyi dusunmem, ama bir kac yil denemek isterim.

Back
X