- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Biz ne diyelim otur çek yani.Acı çekmeyi seviyorsun , safsin sen gibi benzetmelere maruz kaldım onu affettigimde
Ama ne yazikki tuhaflık bende değil insanları ne yaparlarsa yapsin değersiz görmüyorum herkesin sevgilim eşim vs. Kim olursa olsun evet hata yapılabilir hatalar çeşitlidir ve bazı insanlar kendilerinde bu hatayı sindire olur bazıları sindiremez kısacası hayata bakış açım ay beni aldattı hop kırmızı kart şeklinde olmadı hiçbir zaman. Benim hatalara bakış açım biraz farklı en azından ilişki bazında.. tabiki bir hatasıyla sildigim insanlar da oldu hayatımda ama tekrar merhaba derim karşılıklı konuşsak daha iyi ifade edebilirdim kendimi ama yazarak anca bu kadar ne yazikki ruh hastası değilim : ) dediğim gibi neşe dolu biriyim ve negatif şeyleri sevmem onları pozitif olsun diye ugrasirim
Anladım . Eşimle de işte böyle catisiyoruz konularda. Ben aldatmış olsaydım adfedilmeyi dilerdim mesela. . Adam da öldürseniz gün geliyor helallik alıyor insanlar hayatta tek doğru tek yanlış diye bir şey yoktur onu da nereden cikardiniz her insanın kendi doğrusu ve yanlışı vardır genele vurulan ise sadece cogunluktur ama azınlıklar asıl darbeyi yaparmış o ne olacak.. fikirlerinize saygı duyuyorum evet cins düşünüyorum biliyorum ama napim bende buyum. Eşimle şu anki sorunumuz aldatma olayı değil ki bu konuyu kapatıp asıl soruna odaklanalim . Esimin beni yanlış anlamadan ben sessiz bir köşede sinmek etliye sütlüye karışmak istemiyorum ne yapmalıyım da o fikir sorduğunda falan beni yanlış anlamadan kendimi ordan uzak tutabilirimbakın bazı konularda esneklik olabilir ama bazı konularda da doğru tektir. mesela bi adam öldürdünüz. bunun sana göresi bana göresi olmaz. ya da para çaldınız, ya da büyük bi yalan söylediniz ya da gidip karınızdan/sevgilinizden başkası ile seviştiniz. bunların sana göresi bana göresi olmaz. yanlıştır. herkese göre yanlış olmalıdır. siz bi kadınsınız yarın kızını oğlunuz olacak. kızınızın eşi onu aldattığında ama bence olabilir diyebilecek misiniz? ya da oğlunun karısını bırakıp başka kadınlarla yattığında ne düşüneceksiniz. tabi ki herkesin yaşam koşulları, sınırları farklıdır ama dediğim gibi bazı durumlarda doğru da tektir yanlış da tektir.
siz başka bi erkekle basılsaydınız karşı taraf pişmanlığınıza ne cevap verirdi . iyi düşünün.
insan tabi ki önce kendisine saygılı olmalı ama hayatına aldığı insana da saygılı olmalı. eşinizin sizi aldatması sizin saygınlığınızdan bişey götürmez ama eşinizin size olan saygısını yok hükmünde kılar. siz de buna rağmen hala o adamla devam ediyorsanız sizin de kendinize saygınızı yok hükmünde kılar.
başka da bu konuda diyecek bişey yok.
O zaman tüm erkekler ruh hastası .. aldatmaya erkek var mı bı bakin etrafımızda kendinizi kandırmayı bırakın lütfen. Ve cimbizlama yorumlardan da hoşlanmam hata değil karakter bozukluğu gibi laf cambazlığı hoş değil. Kavram mı tartışacaktik oturup. Niye karşınızdakinin bazı şeyleri aslında bilecegini düşünerek yorum yapmazsiniz anlamam bı de durumu yaşamış birine kavram dersi vermek falan. Saygı duyuyorum ..Biz ne diyelim otur çek yani.
Herkes hata yapar ama aldatmak bir hata değildir , karakter bozukluğu , ruh hastalığıdır , önce bunu idrak et bi.
Her erkekte bunu yapmaz kusura bakma da...
ben kendi o kendi hayal dünyasında bu evde birlikteymisiz gibi rol yapmak kısaca demek istediğim bu nasıl başarabilirim
Ben yeni uyeyim . Böyle ağır ithamlar hoş değil tek bir şeyle gurursuz olduğumu da nereden cikardiniz. Bir anne çocuğuna bir tokat attığında şiddet yanlısı mı oluyor veya onu sevmiyor mu demek oluyor. Kabul etmiyorum bu kelimeniziHayir birde esimle fikir tartismasina girmek istemiyorum diyorsunuz..
Niye ki?
Adami mutlu etmek icin dort takla atmis yorulmussunuz. Oyle bakarsak onun mutlulugu da sizin sorumlulugunuz degil yani. Adam demek sizi sevmiyor sizinle mutlu bile degil...aldatmis.
Siz ise yapismis kalmis gurursuz gurursuz birde para derdine dusmussunuz.
Birde bu konu daha once acilmisti sanki..
Çünkü başarabileceğimize inanıyorumBu ne demek ?
Siz akil istemiyorsunuz..bu evliligi zorla daha nasil surdurebilirim diye entrika tadinda tavsiyeler bekliyorsunuz sanirim.
Ozsaygi gurur vs zaten umrunuzda degil..
Bu evliligi niye ayakta tutmak istiyorsunuz?
Anladım . Eşimle de işte böyle catisiyoruz konularda. Ben aldatmış olsaydım adfedilmeyi dilerdim mesela. . Adam da öldürseniz gün geliyor helallik alıyor insanlar hayatta tek doğru tek yanlış diye bir şey yoktur onu da nereden cikardiniz her insanın kendi doğrusu ve yanlışı vardır genele vurulan ise sadece cogunluktur ama azınlıklar asıl darbeyi yaparmış o ne olacak.. fikirlerinize saygı duyuyorum evet cins düşünüyorum biliyorum ama napim bende buyum. Eşimle şu anki sorunumuz aldatma olayı değil ki bu konuyu kapatıp asıl soruna odaklanalim . Esimin beni yanlış anlamadan ben sessiz bir köşede sinmek etliye sütlüye karışmak istemiyorum ne yapmalıyım da o fikir sorduğunda falan beni yanlış anlamadan kendimi ordan uzak tutabilirim
Peki birbirimize saygı ve sevgimiz olamadığını nereden çıkarım yaptinizEvet kesinlikle doğru anladınız .
Çünkü başarabileceğimize inanıyorum
1 - kendine saygısı olmayan bir bireyle oturup kavram tartisamam , hicbirsey tartisamam.O zaman tüm erkekler ruh hastası .. aldatmaya erkek var mı bı bakin etrafımızda kendinizi kandırmayı bırakın lütfen. Ve cimbizlama yorumlardan da hoşlanmam hata değil karakter bozukluğu gibi laf cambazlığı hoş değil. Kavram mı tartışacaktik oturup. Niye karşınızdakinin bazı şeyleri aslında bilecegini düşünerek yorum yapmazsiniz anlamam bı de durumu yaşamış birine kavram dersi vermek falan. Saygı duyuyorum ..
Yine nereden nereye geldik arkadaş ya açık açık her şeyi anlatıyoruz yine de yetmiyor . Neyse ne diyim ordan manzara öyle görünüyor demekki o da bı yorum saygı duyuyorum.Dar dusunen bir insansiniz. Ama kendinizi ince dusunceli ilan etmissiniz. Oyle kandiriyorsunuz kendinizi iste.. Dogrulari kendinize gore evirip cevirerek.
Birkere biz doguluyuz demissiniz mesela.
Bizde misafir olarak gidilse birsey harcatmaz kimse vs demissiniz. Herkes ayni degil. Sonra esiniz sizi aldatmis..ozsaygi konusunu da kendi aklinizi kacirmamak adina yalanla dogrulari karistirmissiniz.
Para konusuna deginemiyorum..bukadar carpik bir zihniyetiniz varken o konu en son konu yani.
İnsan ilk once kendisine durust olmali ..
Aynı fikirde olmayınca insanlar nedense bir diğerine saldırmayı seçiyor tamam ne diyim saygı duyuyorum.1 - kendine saygısı olmayan bir bireyle oturup kavram tartisamam , hicbirsey tartisamam.
2- bütün erkekler ruh hastası değil çünkü aldatmayan erkeklerde var
3- daha sevgililik döneminde yatakta basıp evlenen , karşılaştığım ilk insansiniz
4 - lafları cimbizlamadim sadece o kısmı sinirimi ziplatmaya yetti
5- başarılar !
Sizinle aynı fikirde olmak mı ?Aynı fikirde olmayınca insanlar nedense bir diğerine saldırmayı seçiyor tamam ne diyim saygı duyuyorum.
SevgiPeki esinizin bu evlilige bakis acisi nedir?
Birde o kurdugunuz cumlenin anlamini cok merak ettim. Rol yapmak yazmissiniz. Tam olarak ne demek istiyorsunuz?
Aslında konuyu absurd açtım farkındayım daldan Dala atladim .. asıl sorun şu maddi yetersizlikler eşimin bana olan ilgisini zayıflatıyor onu sinirli yapıyor daha öncesinde bazı önlemler tavsiye ediyorum kabul etmiyor e bütün bu agrasyon evde beni mutsuz ediyor ben neşeli hareketli biriyim o bu halde bana eşlik edemiyor bilirsiniz ekmek kazanmak erkekler için başka bı gurur. Hem sıkıntısına her türlü ortak olup hemde ilgisiz kalmak beni üzüyor . Evde susup oturuyor. Defalarca lütfen böyle yapma bu durum beni sonrasında evliligimizi yıpratıyor diye konuştum ama sozunde duramıyor kafayı yicek parasızlıktan kafayı taktım mı takan biri birde . Sözünde durmayınca başlıyoruz ufaktan kavgaya olaylar olmadık yerlere ailelere kadar sıçrıyor kavga dediğim oturup konuşuyoruz anlaşamıyoruz .. ben artık kendimi bu olayın dışında tutmak istiyorum ailesinin para takintisinin iş problemlerinin gibi ve diğerleri ama dayanamayıp laf söylüyorum . Şimdi neşeli ve konuşkan olunca da bı anda fikirsiz ve somurtuk gibi suskun ölünca adam yanlış anlıyor yanlış anlamasın diye kendime ne ayar cekebilirim . Geçmişteki olayları biz çoktan aştık şu anki duruma lanse eden bir şey yok .tam olarak size göre sorun ne şu an evliliğinizde ben onu anlamadım.
Sevgi
Aslında konuyu absurd açtım farkındayım daldan Dala atladim .. asıl sorun şu maddi yetersizlikler eşimin bana olan ilgisini zayıflatıyor onu sinirli yapıyor daha öncesinde bazı önlemler tavsiye ediyorum kabul etmiyor e bütün bu agrasyon evde beni mutsuz ediyor ben neşeli hareketli biriyim o bu halde bana eşlik edemiyor bilirsiniz ekmek kazanmak erkekler için başka bı gurur. Hem sıkıntısına her türlü ortak olup hemde ilgisiz kalmak beni üzüyor . Evde susup oturuyor. Defalarca lütfen böyle yapma bu durum beni sonrasında evliligimizi yıpratıyor diye konuştum ama sozunde duramıyor kafayı yicek parasızlıktan kafayı taktım mı takan biri birde . Sözünde durmayınca başlıyoruz ufaktan kavgaya olaylar olmadık yerlere ailelere kadar sıçrıyor kavga dediğim oturup konuşuyoruz anlaşamıyoruz .. ben artık kendimi bu olayın dışında tutmak istiyorum ailesinin para takintisinin iş problemlerinin gibi ve diğerleri ama dayanamayıp laf söylüyorum . Şimdi neşeli ve konuşkan olunca da bı anda fikirsiz ve somurtuk gibi suskun ölünca adam yanlış anlıyor yanlış anlamasın diye kendime ne ayar cekebilirim . Geçmişteki olayları biz çoktan aştık şu anki duruma lanse eden bir şey yok .
O arkadaşı alnından öperim . Aynen katılıyorum insan bu hayatta engellere takılıp geri dönmek için değil engelleri aşıp onu yontmak için vardır inanç bakış açısı kişiden kişiye değişir arkadaşım işte saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum azınlığız diye karaktersiz gurursuz yanlış falan değiliz önce insanız ve sebeplerimiz kendimize göre .bunu nasıl mı basariyorum okyanusta bogulsam keşke dediğiniz gibi.. ama hayatta büyük parcalarin oluşması için o küçük parçaları önce yerine oturtmak gerekiyor ..Ben nedense şaşırmadım.
Bu zihniyette gördüğüm ilk kişi değilsiniz.
Eşim olacak dangozun yüzünden boşanmayı düşünürken dayanamadım bir arkadaş sordu.
Bizim sonumuz ayrılık heralde demiştim..
Söylediklerini aynen yazıyorum:
Nasıl ya? Ne ayrılması?
Ne yaptı ki ne yaşadın, benden daha kötüsünü mü yaşadın?
Benim gibi eşini bir başka kadınla paylaşmak zorunda kalıp onu
kendine döndürmek için mücadele mi ettin?
Affedemediğin kısım nedir?
O senin kaderin.
Ona sarılacaksın.
Pes etmeyeceksin hemen.
Ben böyle tabi
Bunları söyleyen arkadaş 2. çocuğuna hamile kaldı bile isteye.
Kocasını da kendine döndürdü bunu bir zafer olarak görüyordu.
Kendisi çalışan, bakımlı, arabası altında dağ gibi hatundur.
Sadece merak ediyorum.
Nasıl başarabiliyorsunuz?
Onunla sevişip koklaşırken zihninizde onu yatakta bastığınız o iğrenç an
nasıl aklınıza gelmiyor?
Çok sakin ve başarma arzusuyla dolusunuz.
Ben buna şaşırırım.
Kınayıp yargılamam hatta takdir ederim.
Bu bence çok çok zor bir şey yaa?
Nasıl temelde okyanusta boğuşurken para pul, borç mevzusuna
takılı kalıyorsunuz?
Abi bu hayat bir tek bana mı böylesi zor. Çıldırcam
Evet sorumsuz biri değildir tek başına hayat mücadelesi veren biri ana baba desteği yok az maaşla büyük yüklerin altına girdi ve bunlar oldu .. inşallah bir gün maddi anlamda insanlığım ona dokunur da o da rahatlar umarım çünkü kağıt üzerinde onun adı var hadi ben de aynı sıkıntı içindeyim ama hapıhapıs cezası ona gelecek bana değil o yüzden o da rahatlar diyorum.Ben eşinizin bu kadar borca nasıl girdiğini sorabilir miyim?
İcralık olacak kadar ne yaptı ne yaşadı.
Bu basit bir savurganlık değil anladığım.
Kumar gibi bir sorunu mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?