- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
O arkadaşı alnından öperim . Aynen katılıyorum insan bu hayatta engellere takılıp geri dönmek için değil engelleri aşıp onu yontmak için vardır inanç bakış açısı kişiden kişiye değişir arkadaşım işte saatlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum azınlığız diye karaktersiz gurursuz yanlış falan değiliz önce insanız ve sebeplerimiz kendimize göre .bunu nasıl mı basariyorum okyanusta bogulsam keşke dediğiniz gibi.. ama hayatta büyük parcalarin oluşması için o küçük parçaları önce yerine oturtmak gerekiyor ..
Evet sorumsuz biri değildir tek başına hayat mücadelesi veren biri ana baba desteği yok az maaşla büyük yüklerin altına girdi ve bunlar oldu .. inşallah bir gün maddi anlamda insanlığım ona dokunur da o da rahatlar umarım çünkü kağıt üzerinde onun adı var hadi ben de aynı sıkıntı içindeyim ama hapıhapıs cezası ona gelecek bana değil o yüzden o da rahatlar diyorum.
Bizim sorunumuz geçmişte yaşanmış olaylar değil siz bunun üzerinde neden bu kadar duruyorsunuz eğer benim sorunum la ilgili bir yorumunuz varsa buyrun dinlemek isterim fikirlerimiz aynı olmak zorunda değil olamaz da hayalarımiz farklı çünkü . Ayrıca aynı fikirde olmayı talep etmedimki dedimki aynı fikirde olmayınca neden soruna değil kişiye odaklanıyorsunuz.. ohoo uzar bu vukuat saygılarımla ..Sizinle aynı fikirde olmak mı ?
Tövbeler olsun.
Defalarca aldatiliyim , yüzüm düştü diye kavga çıksın ve ben bulutların üstünde yürümeyi tercih ediyim.
Pesss
Kendi düğününü yapmak gibi gibi..Büyük yüklerin altına girdi derken ne yaptı mesela?
Kendi düğününü yapmak gibi gibi..
Farkettinizmi bilmiyorum eşimi seviyordum o yüzden affettim gibi bir kelime kullanmadım çünkü sevgi ile bazı şeyleri yan yana koymuyorum . Evet defalarca kırdı insanlar yordu bu sadece eşim değil ki ama ben hep ayağa kalktım hayır asla bir başkası uğruna yaşama ve asla her şeyi bu kadar kendine bağlama diye ayağa kalktım her defasında vallahi insan zamanla yolunu buluyor birazda kişinin yapısıyla ilgili tabi. Umarım sizde kendinize dönük bir çizelge yaparsiniz çünkü insan kendi çıkarları ve savaşlarıyla benliğini korur savaştan kaçmak hiç doğru değil o zaman güçsüz ilan edilirsiniz. Şimdi herkes saldırıyor burada bana ama ben eşimle hiç değilse bu konuda evlenmeden önce sözleşme yaptım gibi bı durum oldu inanın aldattığına kendisinin bile midesi bulanıyor bu konuda içim ferah beni bir daha aldatmayacahina adım kadar eminim çünkü aptalca tripler yerine bana prim olacak şekilde bu olayı döndürdüm eşimin şu anki sevgisinden ve sadakatinden şüphem yok kaldıki dedim ya sevgi ile bagdastiramiyorum eşim i bastıktan sonra seni deli gibi seviyorum bunu neden yaptım bilmiyorum zaten sarhoştum onu sevmiyorum kalbim şu an bile çarpıyor sana diye ağladı ve bu barışmak için yapılan bir konuşma değildi her şey bitmişti ben gözlerinde o pişmanlığı gördüm kendinden igreniyordu biliyorumYaşım 32..
Çocuğum olmuyor, kolayına da olmayacak belli.
Elim kolum kalkmıyor tedavi falan düşünemiyorum.
Bir kadınla paylaşmadım eşimi, öyle bir şeyine hiç şahit olmadım.
Ama geçmişte kumar, borç, türlü yalanlar hayal kırıklıkları yüzünden ben bir türlü
akıtamıyorum bu evliliği.
Unutup önüme bakamıyorum.
Bu yüzden sizin gibi kadınlara hayret ediyorum.
Kocanızı bağrınıza bu denli basabilmeniz çok ilginç..
Hayır canım ya öyle değil aldığı maaş 1800 kira 650 faturalarla 1000 lirayı buluyor Eskişehir gibi soğuk yerdeyiz doğalgaz bitiriyor bizi neyse telefonlara dakika falan ayda 80 TL o 53 TL ssk için ödeme 75 lira bir borcun taksidi 150 lira diğer borcun taksidi ayda 300 de yesek kaldıki ben haftanın üç günü hastanedeyim her gidisim en az 20 TL. Var sen hesap et diğer taksitleri neyle odeyelim e bide sigara içiyor 300 lira da o ayda. İşte tıp box kota sayısı ile arada ev kiraliyorda direkten dönüyoruz her ay. Kazandığını da saklamaz bana getirir gösterir söyler veya ne bilim cüzdan tüm hesaplar telefon ortadadır kumar yok içki yok iş yerinden çıkıp gitme ihtimali sıfır günlük ne kadar aldığı saat hesabıyla ve erken çıksa işten bilirim onu geç iş yerindekiler bana söyler. Kaldıki bir borcumuzu Allah binkere razı olsun onlardan sırf benim hamileligime destek olsun diye 4000 TL borcumuzu ödediler geçen gün patronlar.İnsan bunun için icralık olur mu ya?
En lüks düğün 50 bin olsun.
Düzenli taksitle 3 yıla biter.
Bilmediğiniz şeyler olabilir gibi geldi bana maalesef :S
O da olmuyor onu da denedim ama onun için her sıkıştığında bana ait birikimleri bile alıp kullanıyor gözümde yok maddi şeyler ama sonuçlarının cefasi dönüp dolaşıp beni buluyor yavrumuz için kumbara yaptım onu da patlattı hala yerine koymadi mesela keşke maddi şeyler anlık değil ömürlük mutluluk verseydi. Aslan karım nasıl biriktirmiş diye bakan gözleri sadece o günlük diğer gün tissss..
O tehdit olayları falan geçmişte kaldı o durumu aştık sevgiliyken zor oldu okulumun uzamasına bir çok psikolojik soruna sebep oldu vs. Ama yalın bir birlikteliği başarmıştır yani kalben bir sorunumuz yok it gibi seviyoruz birbirimizi . Ama yanlış seçim yine de biliyorum . Bunu eşim diye söylemek zor da olsa öyle. Zaten evlenmeden önce beni defalarcA aldattı en sonuncu da yatakta bastım çok emek çok aptallık ve çok fedakarlık gösterdim niye bilmiyorum ama sanırım tüm erkekler aynı başkası da yapardı o da diyerek kendimi kendimi teselli ettim şimdi durum çok karışık ya inanılmaz iyi bir insan inanılmaz merhamet dolu ve inanılmaz fedakardir ama bir yanıda erkek işte arkadaş çevreye ozendi şimdi bile pişman geçmişinden ama erkek iste ne kadar güvenilir ki ya o kadar çok şey varki alt yapıda onları görmek istemiyorum ben bundan sonrası için ne yapılabilir diye bakıyorum . Ben neşe dolu biriyim bir dk suaunca noldu niye sustun kesin bir şey var diyo yanlış anlaşılıyorum sessiz kalmayı nasıl becerebilirim kaynana kayınbaba ve eş durumlarında yanlış anlasilmadan
Maddi yetersizlikler ilgi azaltıyor mu s onu da ilk benden gordun bir şey kazandın işte ben korkuyor olsam gogsumu gere gere aldatildim bı de hazmettim evet demezdim siz hayatın gerçeklerinden epey uzaksiniz maalesef. Bunu üzülerek soylsöylüyorum bu haddi de bana kişisel olarak saldirinizdan buluyorum . Şize teşekkür ederim ....Maddi yetersizlikler insanin esine olan ilgisini azaltmaz. O ilgi hic olmamistir azalsin. Bkz. Adam aldatmis.
Komedi gibi konu yahu..
Kendinizi kandirmaya devam edin. Hosunuza gitmeyen konulari dahi acmaya korkun. Adami mutlu etmek icin salto felan atmaya deneyin birde. Yuz seklinizi mimiginizi dikkatli kullanin. Biryere not edin bugun surat asilmayacak diye ki unutmayisiniz mazallah. Bol sanslar.
Konu ve olaylar çok çarpıtıldı . Nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın . Yorum yokŞaka mısınız siz acaba ? Birbirimizi it gibi seviyoruz derken bunu mu kastediyordunuz?
Para olsa gidelim zaten onda sorun yok ama para yok bunu deyince de olanla gideriz oluyor dönünce sıfır dönüyoruz bütün kış üstte yok başta yok bı de üstüne gidince sahada agresiflesiyor bu durum onu da üzüyor içine kapanıyor benimde nesemi sonduyor . Millet nedense aldatma olayına takıldı kaldı lütfen siz konudan uzaklasmayin bari lutfenCocuk icin yapilan kumbarayi patlatanin gözünü patlatirim. Bu ne ya. Niye gidiyorsunuz memleketine o zaman. Gitmiyorum deyin. Zorla sizi sütükleyecek degil ya. Biri esek olmaya gönüllü olursa binen cok olur. Net olun. Kavga cikmasin diye cekilmez
Maddi yetersizlikler ilgi azaltıyor mu s onu da ilk benden gordun bir şey kazandın işte ben korkuyor olsam gogsumu gere gere aldatildim bı de hazmettim evet demezdim siz hayatın gerçeklerinden epey uzaksiniz maalesef. Bunu üzülerek soylsöylüyorum bu haddi de bana kişisel olarak saldirinizdan buluyorum . Şize teşekkür ederim ....
Kimsenin lafını sözünü beğenmiyorsunuz. Burada kimse çocuğunun kumbarasina göz dikecek kadar suursuzlasan birinin övgüsünü yapmaz,eğer beklentiniz buysa.
Siz devam edin biriktirip biriktirip kocaniza ailesine hibe edin,sonra atanırsanız düğün borçlarını ödeyin falan filan...
Ne de olsa eskiden yatakta başka kadınla basmış dahi olsanız o adam sizin kocanız.
Ha bu arada sizden kaçırdığı paraları başka kadınlarla harcamadigina emin olmanizi öneririm.
Beğenmiyorum evet. Sizinkini de beğenmedim çünkü herkes aslında yarası olduğu yerden gocunuyor ve karşıdaki kişinin asıl problemine yardımcı olmaktan kaçıp kişisel hakaretlerde bulunuyor sizin gibi mesela siz bana korkak diyemezsiniz çünkü bilmelisinizki insanları tek davranışla kalıplara sokamazsiniz . Size de teşekkürler .Kimsenin lafını sözünü beğenmiyorsunuz. Burada kimse çocuğunun kumbarasina göz dikecek kadar suursuzlasan birinin övgüsünü yapmaz,eğer beklentiniz buysa.
Siz devam edin biriktirip biriktirip kocaniza ailesine hibe edin,sonra atanırsanız düğün borçlarını ödeyin falan filan...
Ne de olsa eskiden yatakta başka kadınla basmış dahi olsanız o adam sizin kocanız.
Ha bu arada sizden kaçırdığı paraları başka kadınlarla harcamadigina emin olmanizi öneririm.
Hayatin gerceklerinden uzak olan sizsiniz. De neyse...
Zaten eninde sonunda ya siz biteceksiniz ya evliliginiz.
Daha cok siz bitecekmissiniz gibi gozukuyor ..kendi tercihiniz ne diyelim.
Ayrica korkunuzu kendinizi kandirarak sindirmissiniz. Her erkek aldatmiyor.
Neyse siz ana temaniza dönün..paraya..
İyi aksamlar
Kendimi kandiriyorum olamaz Allah'ım yardım et... Cidden çok komik bı yorum olmuş kendimi beni tanımayan insanlar icinde neden farklı lanse edeyim ki cidden komiksiniz ..Hayatin gerceklerinden uzak olan sizsiniz. De neyse...
Zaten eninde sonunda ya siz biteceksiniz ya evliliginiz.
Daha cok siz bitecekmissiniz gibi gozukuyor ..kendi tercihiniz ne diyelim.
Ayrica korkunuzu kendinizi kandirarak sindirmissiniz. Her erkek aldatmiyor.
Neyse siz ana temaniza dönün..paraya..
İyi aksamlar
Kimsenin lafını sözünü beğenmiyorsunuz. Burada kimse çocuğunun kumbarasina göz dikecek kadar suursuzlasan birinin övgüsünü yapmaz,eğer beklentiniz buysa.
Korkak kelimesini siz kullanmamistiniz o yüzden kusura bakmayın o yorumla ilgili.. diğerlerini üstünüze alabilirsiniz ha bide paraların nereye gittiği ile ilgili bir sayfa önce bı hesap çıkardım okuyabilirsiniz. İyi aksamlar
Mevzu aldatılmak değil güzel kardesimEeeee çatışmayın o zaman
Aldatışmaya bile he demişsiniz zaten ne derse onlara da he deyiverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?