- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.438
- 133
- 41
Gebelik istedigini söyledin mi doktora. Ben gebelik istedigimi söylemistim, ilac vermem takip ederdim ama gebelik icin ilac veriyorum demisti doktorum.İlaç henüz yazılmadı
167 boy 58 kiloyum ama normal heralde siz baya zayıflamışsınBenim gebelikte troidim bir turlu dusmedi istenilen degere, doktorum kilodan dolayi demisti. Benim de bebegim olmuyordu troidden dolayi çok zayifladim bir dönem 48 kiloya dusmustum o ara gebe kaldim. Hamileligimi 2.ayda ogrendim ve 50 kiloydum. Zayifim dedin ya o yuzden soyledim kilo miktarimi.
Tabi tabi dedim bazı tetkikler için yine reglinin 3. Günü gel dedi eşimden de spermogram mı ne istediGebelik istedigini söyledin mi doktora. Ben gebelik istedigimi söylemistim, ilac vermem takip ederdim ama gebelik icin ilac veriyorum demisti doktorum.
Benim boy 1.64167 boy 58 kiloyum ama normal heralde siz baya zayıflamışsın
Hep varsa demekk ki hormonlarda bir sıkıntı olabilirr. Ben bir şey yokken delleniyorum. Halbuki Çiçek gibi bir kızımAni sinirlenme oluyor o hep var zaten ama hani bebk olmuyor diyeok stres yapmamaya çalışıyorum hani reglsi gelip ağlayanlardan değilim Allah da o duruma düşürmesi n tabiki ne bilim belki oluyordur sinir stres niye böyleyiz
Sizin belki yine düşerse bebek olur inşallah ben duyuyorum troid yüksekten de hamile kalanlar oluyor ama o da çocuğu olumsuz etkiliyor kontrol altına alınıyorBizde 1 yıldır düşünüyoruz 5.ay da tsh sorunum olduğunu öğrenmiştim. O günden beri ilaç kullanıyorum Haziran ayına kadar düşmüştü Temmuz için gebelik beklerken kan verdim ve tekrar çıktığını öğrendim. Sanırım sinir stres destekliyor besliyor. Ben çok sinirliyim sakin gibi görünüyorum . sen de de vaar mı sinir
Problem mi var ki boyle soyledi doktorun. Troid varsa zaten dusmeden gebelik zor diger detaylara torid dusunce bakiliyor. Esimi hic cagirmamisti doktorum önce troidi dusurelim demisti.Tabi tabi dedim bazı tetkikler için yine reglinin 3. Günü gel dedi eşimden de spermogram mı ne istedi
AY inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim insan istiyor aslında rahatım gibi ama sinirlenmek böyle evdeki ya da eşle ilgili durumlarda oluyor bebek olmuyor diye sarıyorum kimseye ama ne bilimHep varsa demekk ki hormonlarda bir sıkıntı olabilirr. Ben bir şey yokken delleniyorum. Halbuki Çiçek gibi bir kızımkesinlikle stres yapma bebek olmuyor diye. Bu sayfada gördüğüm 4 kadından biri stresi bırakarak gebe kaldı. İnşallaah sen de en kısa zamanda kavuşursun meleğine
Problem mi var ki boyle soyledi doktorun. Troid varsa zaten dusmeden gebelik zor diger detaylara torid dusunce bakiliyor. Esimi hic cagirmamisti doktorum önce troidi dusurelim demişti.
Neden çünkü bence doktora uzun süredir deniyoruz deyince hepsini toptan halletmek istedi bence bana kalsa öyle
Aynen bende öyleyim canım. Genelde sadece eşime karşı sinirleniyorum. En ufak bir şeyde. Doktor dda tiroidlerden demişti.AY inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim insan istiyor aslında rahatım gibi ama sinirlenmek böyle evdeki ya da eşle ilgili durumlarda oluyor bebek olmuyor diye sarıyorum kimseye ama ne bilim
Sarmıyorum kimseye pardonAY inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim insan istiyor aslında rahatım gibi ama sinirlenmek böyle evdeki ya da eşle ilgili durumlarda oluyor bebek olmuyor diye sarıyorum kimseye ama ne bilim
İlacı 5, 6 aydır kullanıyorum gebelik için 2,5 altına inmesi gerekiyor.Yeni mi başladınız ve gebelik düşünüyor musunuz
Troid yüksek çıktı çalışmıyor mu demek buDoktor ilaç vericektir troidleriniz çalışmıyor bebek olmasını engelliyor diye biliyorum çevremde ilaçla düzenleyince çok hamile kalan var ömür boyu kullanmanız lazim
Sarmıyorum kimseye pardonSizin belki yine düşerse bebek olur inşallah ben duyuyorum troid yüksekten de hamile kalanlar oluyor ama o da çocuğu olumsuz etkiliyor kontrol altına alınıyor
Ya garip referans aralığı bundan 3 yıl önce maksimum 4 küsürken bu yıl 5 anlamadığım bu referanslar hangi millete ırka türe göre belirleniyor anlamıyorum ilaç sanayi de dışa bapımlıyız dış ükle ile bzişm ülkenin insanlarının sinir stres durumu farklı bence bizim referans aralığı ız daha yüksek olmalı arkadaşlar geçip zor lüks hayat yokİlacı 5, 6 aydır kullanıyorum gebelik için 2,5 altına inmesi gerekiyor.
3 aydır da gebelik için çabalıyoruz.
4 olması gene bir sorun olduğunu gösteriyorYa garip referans aralığı bundan 3 yıl önce maksimum 4 küsürken bu yıl 5 anlamadığım bu referanslar hangi millete ırka türe göre belirleniyor anlamıyorum ilaç sanayi de dışa bapımlıyız dış ükle ile bzişm ülkenin insanlarının sinir stres durumu farklı bence bizim referans aralığı ız daha yüksek olmalı arkadaşlar geçip zor lüks hayat yok
Düşüreceğiz artık relaks polyana hayat yaşamaya gayret edicez Allah sağlık sıhhat versin Çaresiz sıkıntı vermesin dicez dua edicez4 olması gene bir sorun olduğunu gösteriyor
Tabi tabi ben karşı değilim sadece merak ettim illaki kullanacağım dediğiniz gibi bu takviye oluyor ilaç değilmiş sevgili annem kullanıyor kendisi hiç çalışmıyorGebelik icin ve gebelik suresince 2,5 ve altinda olmali deger. Benim 3,20 idi doktor ilac vermisti hamillelikte. Korkmayin ilac icmekten, dogal yontemler pesinde kosarak da macera aramayin. İlac olarak verilen sey aslinda vucudunuzun eksik urettigi tiroid hormonu, disardan aliyorsunuz yani hormonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?