Gebeliğe Hazırlık Merhaba hanımlar Troid hormonum 6.87 olmuş gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
167 boy 58 kiloyum ama normal heralde siz baya zayıflamışsın

Gebelik istedigini söyledin mi doktora. Ben gebelik istedigimi söylemistim, ilac vermem takip ederdim ama gebelik icin ilac veriyorum demisti doktorum.
Tabi tabi dedim bazı tetkikler için yine reglinin 3. Günü gel dedi eşimden de spermogram mı ne istedi

Hep varsa demekk ki hormonlarda bir sıkıntı olabilirr. Ben bir şey yokken delleniyorum. Halbuki Çiçek gibi bir kızım kesinlikle stres yapma bebek olmuyor diye. Bu sayfada gördüğüm 4 kadından biri stresi bırakarak gebe kaldı. İnşallaah sen de en kısa zamanda kavuşursun meleğine

Sizin belki yine düşerse bebek olur inşallah ben duyuyorum troid yüksekten de hamile kalanlar oluyor ama o da çocuğu olumsuz etkiliyor kontrol altına alınıyor

Tabi tabi dedim bazı tetkikler için yine reglinin 3. Günü gel dedi eşimden de spermogram mı ne istedi
Problem mi var ki boyle soyledi doktorun. Troid varsa zaten dusmeden gebelik zor diger detaylara torid dusunce bakiliyor. Esimi hic cagirmamisti doktorum önce troidi dusurelim demisti.

AY inşallah canım hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim insan istiyor aslında rahatım gibi ama sinirlenmek böyle evdeki ya da eşle ilgili durumlarda oluyor bebek olmuyor diye sarıyorum kimseye ama ne bilim

Aynen bende öyleyim canım. Genelde sadece eşime karşı sinirleniyorum. En ufak bir şeyde. Doktor dda tiroidlerden demişti.

Sarmıyorum kimseye pardon

Doktor ilaç vericektir troidleriniz çalışmıyor bebek olmasını engelliyor diye biliyorum çevremde ilaçla düzenleyince çok hamile kalan var ömür boyu kullanmanız lazim

Sizin belki yine düşerse bebek olur inşallah ben duyuyorum troid yüksekten de hamile kalanlar oluyor ama o da çocuğu olumsuz etkiliyor kontrol altına alınıyor
Sarmıyorum kimseye pardon
bende kimseye sarmıyorum. Bebek olmuyor diye psikolojikmen sanırım sadece eşime çabuk sinirleniyorum. Allahtan o anlayışlı biri de beni sakinleştiriyor.

İlacı 5, 6 aydır kullanıyorum gebelik için 2,5 altına inmesi gerekiyor.

3 aydır da gebelik için çabalıyoruz.
Ya garip referans aralığı bundan 3 yıl önce maksimum 4 küsürken bu yıl 5 anlamadığım bu referanslar hangi millete ırka türe göre belirleniyor anlamıyorum ilaç sanayi de dışa bapımlıyız dış ükle ile bzişm ülkenin insanlarının sinir stres durumu farklı bence bizim referans aralığı ız daha yüksek olmalı arkadaşlar geçip zor lüks hayat yok

4 olması gene bir sorun olduğunu gösteriyor

Gebelik icin ve gebelik suresince 2,5 ve altinda olmali deger. Benim 3,20 idi doktor ilac vermisti hamillelikte. Korkmayin ilac icmekten, dogal yontemler pesinde kosarak da macera aramayin. İlac olarak verilen sey aslinda vucudunuzun eksik urettigi tiroid hormonu, disardan aliyorsunuz yani hormonu

Tabi tabi ben karşı değilim sadece merak ettim illaki kullanacağım dediğiniz gibi bu takviye oluyor ilaç değilmiş sevgili annem kullanıyor kendisi hiç çalışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…