- 9 Kasım 2021
- 475
- 324
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Adetin gelse sitece bi oh çekip rahatlıycaz…Sabah ilk idrarla test yapamadim evet çok korkuyorum zaten 35 güne kadar regl normal dedikleri için bekliyorum o zaman kadar gelmezse test yapacağım kesinlikle zaten doktora da gideceğim ama işte adetim gelmedikçe kendimi çok kasıyorum idrar testi ne zaman doğru olur bilmiyorum anlamıyorum yani Haklısın abla ama bazı konularda yanlış düşünüyorsun bir regl olsam zaten rahatlarim ama olmuyorum
Sizden hamilesin ya da değilsin demenizi beklemiyorum ben aslında ama bilen insanlarsınız diye işte size soruyorum bende tek başıma aşamıyorum
Evet haklısınız sizi bunalttim ama kimseye bunu açık açık diyemiyorum etrafımda kimse yok anlayacak burdan bu şekilde yazıp yardım almaya çalışıyorum ben deAdetin gelse sitece bi oh çekip rahatlıycaz…
sen şaka falan mı yapıyosun? ben artık dalga geçtiğini falan düşünmeye başlayacağım gerçektenKızlar o kadar bacaklarım ağrıyor boğazım ağrıyor ki başım çatlıyor ben ne yapacağım gerçekten çok kötü hissediyorum dün hiç uyuyamadım hamile miyim ya ben o yüzde 1 ihtimal beni mi buldu nolur bir şey diyin bana
Asla şaka yapmıyorum inanın bana zor durumdayım dün gece çok ağladım çok yorgun hissediyorum uykum gliyor hep gerçekten korkumu anlayın o ihtimal beni mi buldusen şaka falan mı yapıyosun? ben artık dalga geçtiğini falan düşünmeye başlayacağım gerçekten
Hahha sağ olGeçmiş olsun, herşey olabilir
Test yap bişey yap neden bize acaba şöyle mi böyle mi diyorsun kiGerçekten şaka yapmıyorum ya lütfen bir bakın
Bilgim yok hamile kalanlardan destek almak yardım almak istiyorum biraz anlamaya çalışın adetim geciktikçe strrs oldum benTest yap bişey yap neden bize acaba şöyle mi böyle mi diyorsun ki
Hanımefendi bende bilgi veriyorum test yap diyorumBilgim yok hamile kalanlardan destek almak yardım almak istiyorum biraz anlamaya çalışın adetim geciktikçe strrs oldum ben
Geçen gün yaptım burda da varHanımefendi bende bilgi veriyorum test yap diyorum
Anlamaya calisamam ki beş liralık test alacaksın almıyorsun, bunu nasıl anlayabilirim
Peki ne bekliyorsun hamile isen yasal kürtaj süresini aşmayı mı?Abla diyorum ya hamile olmadığıma emin olsam doktora gitmekten korkmuyorum giderim ama işte adetim gelmedikçe demek ki hamilelik var diyorum gidemiyorum hiçbir şey yapamıyorum
İdrar yolu enfeksiyonu da geciktirir mi gerçekten adeti
10 haftaya kadat değil mi sürePeki ne bekliyorsun hamile isen yasal kürtaj süresini aşmayı mı?
Aşıp da çocuğu doğurmak zorunda kalmayı mı?
Gerçekten sen iyi değilsin.
Ay yeter çıldırtırsın insanı yaHayır anlamıyorum hamile miyim ki kürtaj süresi diyorsunuz bana çözemiyorum beb
Gerçek olduğuma nasıl inandırayım sizi gayet de ciddiyim sürekli şikayet etmenize inanın gerek yokAy yeter çıldırtırsın insanı ya
Sen kendin demedin mi hamileyim ben kesin gelmiyor adetim diye
Ee biz de sana diyoruz ki madem öyle ne bekliyorsun yasal süreyi aşmayı mı?
On kere sağlık ocağına git o e nabıza düşmüyor diyoruz, hamileleri de hemen aramıyorlar 10. Haftaları geçtikten sonra arıyorlar git kan tahlili yaptır diyoruz
Ona yok
Buna yok
Şuna yok
Ne istiyorsun anlamadım ki!
Mune ben bu üyenin gerçek olmadığını düşünmeye başladım artık. Aklı yerinde olan bir insan bu kadar da olmaz. Bizimle dalga geçiyor kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?