Merhaba herkese

Adetin gelse sitece bi oh çekip rahatlıycaz…

Adetin gelse sitece bi oh çekip rahatlıycaz…
Evet haklısınız sizi bunalttim ama kimseye bunu açık açık diyemiyorum etrafımda kimse yok anlayacak burdan bu şekilde yazıp yardım almaya çalışıyorum ben de
Ne yapmamı bekliyorsunuz kan veremiyorum evet ama idrar işinde haklısınız bir an önce yapmam gerek ama değilsin diyorum sonra işte kendi kendime belirti veriyorum sürekli

Kızlar o kadar bacaklarım ağrıyor boğazım ağrıyor ki başım çatlıyor ben ne yapacağım gerçekten çok kötü hissediyorum dün hiç uyuyamadım hamile miyim ya ben o yüzde 1 ihtimal beni mi buldu nolur bir şey diyin bana

sen şaka falan mı yapıyosun? ben artık dalga geçtiğini falan düşünmeye başlayacağım gerçekten

Aşırı gecikmiş regl benim şu an bir kez daha fark ettim hayatımda bir ilk cidden çok korkuyorum ya neden böylr oluyor kendimi rahatlattım ama gelmiyor gelmedikçe tek gelen aklıma hamilelik benim kızlar
Gerçekten özür dilerim sizden ama durumum bundan ibaret benim

Bilgim yok hamile kalanlardan destek almak yardım almak istiyorum biraz anlamaya çalışın adetim geciktikçe strrs oldum ben
Hanımefendi bende bilgi veriyorum test yap diyorum

Anlamaya calisamam ki beş liralık test alacaksın almıyorsun, bunu nasıl anlayabilirim

Peki ne bekliyorsun hamile isen yasal kürtaj süresini aşmayı mı?
Aşıp da çocuğu doğurmak zorunda kalmayı mı?
Gerçekten sen iyi değilsin.

Güzel kardesim kendine de bedenine de ailene de bunu yapma. Anladığım kadarıyla muhafazakar bir aile yapısına sahipsin. Müslüman isen zaten çok büyük bir günah. Geçmişe tövbe edip temiz bir sayfa aç kendine. Hata 1 kere yapılır 2. si hata değildir. Her defasında aynı hataya düşmek çok tuhaf.. yazık etme kendine. Kimsenin oyuncağı olma Allah bizlere akıl vermiş irade vermis bu nimetleri kullanmayı bil..

Hayır anlamıyorum hamile miyim ki kürtaj süresi diyorsunuz bana çözemiyorum beb
Ay yeter çıldırtırsın insanı ya
Sen kendin demedin mi hamileyim ben kesin gelmiyor adetim diye
Ee biz de sana diyoruz ki madem öyle ne bekliyorsun yasal süreyi aşmayı mı?
On kere sağlık ocağına git o e nabıza düşmüyor diyoruz, hamileleri de hemen aramıyorlar 10. Haftaları geçtikten sonra arıyorlar git kan tahlili yaptır diyoruz
Ona yok
Buna yok
Şuna yok
Ne istiyorsun anlamadım ki!

Mune ben bu üyenin gerçek olmadığını düşünmeye başladım artık. Aklı yerinde olan bir insan bu kadar da olmaz. Bizimle dalga geçiyor kesinlikle

Gerçek olduğuma nasıl inandırayım sizi gayet de ciddiyim sürekli şikayet etmenize inanın gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…